Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 ... מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי סניק 2002 וכיום אחת מ-2005. בנות משפחה למגאן.

שום כלום מהבעיות שתאר בעל רכב הליסינג. הכל במקום, הכל שמור. וגדלו איתן שני בנים ולפעמים חברים שלהם.

אם מצאת רכב שמור ומטופל - קבלת אוטו עם רמת בטיחות גבוהה מאוד (במיוחד לאותו שנתון) ובדגם שמצאת אמור להיות אבזור עשיר במיוחד. העובדה שלא עשו טיפול טיימיניג (לפי ההנחיה כל 5 שנים או 120K) - לא מראה טיפול קפדני.

אם הוא מוכן לעשות - כולל משאבת מים - תעגן זאת בהסכם אן בהפחתת 3K מהמחיר.

יש אלטרנטיבות למוסכים מורשים - ולרוב זו לא תהיה הבעיה.

בדוק חשבוניות או שירשו לך לקבל אותן במוסך - למד מהן על קילומטראז' וטיפולים - כל 30K בתנאי נהיגה רגילים.

עם הגיר הכי טוב לקיים יחסי התעלמות הדדיים: הוא בסדר, עושה מה שהוא יודע וזה די הרבה - וגם אני: כשבא לי, או צריך, יש טיפטרוניק לשימוש ידני, ואז אני עושה מה שאני יודע או רוצה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לגבי הפולי-מעניין אותי כשלג דאשתקד.

אם הרכב חדש וצובר מ"ס מצומצם של קילומטרים וכבר רצועה קורסת(נתפסה והתחילה להתלקח דרך אגב)אז זה אומר משהו לגבי איכות החומרים וההרכבה.

לגבי הגיר-סיוט שאין לתאר.

פלסטיקה-כיסוי הרמקולים שלך לא מעוותים ויושבים במקום?את זה אני חייב לראות(יש לנו עשרות רכבים וכולם עם הבזיון המתפרק הזה)אתה לא יכול להגביר את המוזיקה מבלי לשמוע תזמורת של פלסטיקים שנוגעים זה בזה

הגומיות מסביב לידית בלם היד קיימות ולא נפלו פנימה?הגומיות מסביב לדלתות לא צונחות?כיסויי הנורות בתוך בית הגלגל קיימים?

הציפוי על הידיות של הדלתות לא מתקלף?הציפוי הכסוף של הסמל של רנו על ההגה לא מתקלף לך?

שתבין-אני נלחמתי בכדי לקבל את הרכב הזה בזמנו(:roll:)

יש לרכב ערימות של מחלות שונות ומשונות.

קישור להחלפת נורה ברנו-תענוג בחורף כששתי המנורות נשרפות לך בהפרש של יומיים...

http://www.streetfire.net/video/411-fifth-gear-the-new-renault-megane_636579.htm#

שים לב איזה ביקורת "טובה" מקבל הרכב על רמת הרכבה ואיכות חומרים.

לי היה הכי חשוב לקבל את הרכב הבטיחותי ביותר שאפשר ואכן,זה מה שקיבלתי:

אמנם הרכב הוא ליסינג-אבל זה לא אומר שאם מחליפים לנורה זולה(הנורות הם של חברת HELLA) היא אמורה להישרף במהירות מסחררת(כל הרכבים מקבלים נורות זולות לצורך העניין,אבל רק אני מכיר את הבחור עם המוסך הנייד באופן אישי...:x)

נ.ב-3 פעמים עפו לי ווישרים במהלך נסיעה (פעם אחת כאשר הייתי בכביש 6 במהירות 120 קמ"ש ורכב מאחור נפגע)וזה קרה כי המוט של הווישר השתחרר עם הזמן מההברגה המשוננת שלו,ולדברי המוסך הנייד-בכל חורף הוא מחזק ומתקין ווישרים לעשרות בעלי רנו )

תומר

אתה מוזמן לראות. אין אף אחת מהתופעות שציינת.

לגבי נורות אני לא יודע מה שמים אצלך אבל אצלי הן מחזיקות (וגם אף פעם לא השתחרר לי וישר).

להשכלה כללית, כל חשמלאי מתחיל מחליף נורה תוך פחות מ 3 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רנו ,זה רכב בכלל?:-P

אם לא הבנת עד עכשיו.ברח כמו מאש.בעיקר מהגירסא האוטמטית..

מציע לפותח השירשור לברוח מתגובות כאילו בדיוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חברים,

לא באתי לפתוח פה חזית.

הרכב הוא פח זבל על 4 וזו דעתי.

עצם ההעובדה שאני לא היחיד שחושב כך מראה שיש משהו בדבריי(לצערי אני לא יכול לקרוא לכם אליי לעבודה בכדי שתבינו שזאת דעת רוב העובדים וכלל עובדי הליסינג)

אם הרכב מוצא חן בעיניו-לבריאות.

הוא ביקש לשמוע דעה-ושלי היא לרוב שלילית(אתם יכולים לחלוק עליי,אבל גם חבר'ה מנומסים מאיזה תכנית אנונימית מחו"ל טרחו לציין חלק מהמגרעות שציינתי)

רוכב הלילה-רק בשביל הספורט תמדוד כמה זמן לוקח להחליף נורה ברנו רק עם חוש מישוש ויד מוגבלת תנועה,אל תהיה גיבור עם "חשמלאים מתחילים" בוא נתחיל עם אנשים "פשוטים" כי זה קצת מבאס ללכת לחשמלאי בשביל נורה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...