Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 67 ייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נגיד הרכב עולה 5000$ שזה 35 אלף שקל אז כמה המכס יקח לך על הייבוא שלה וכמה עולה היבוא עצמו המשלוח ?

תוכן ההודעה נמחק.

לפני שאתה לוחץ על "שלח" עבור שוב על מה שאתה כותב, תקן שגיאות הגהה והעיקר, קרא את כלל מספר 10 בכללי הפורומים:

"

השתמשו בסימני פיסוק ובמאיית מילים.

בימיינו אנו ניתן למצוא פתרון קל ופשוט לשגיאות כתיב. אם יש לכם שגיאות כתיב כבדו את האנשים האחרים שקוראים כאן והשתמשו במאיית או בעזרה של חבר. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינם מקובלים. זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם. כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו "ת'מכונית" לא מקובלים; אנחנו מנסים לשמר את השפה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

אם אתם מתקשים בעברית כדאי שתקראו את השרשור הזה. הודעות שמזלזלות בכללים, ובכלל זה בפרט ימחקו. "

בהתאם לכך נמחקה הודעה נוספת שלך בהמשך השירשור

בני, מנהל הפורום

פורסם
תתחדש, רכב יפיפה. תגיד מתי אתה מגיע להציג והיכן, ונבוא לשזוף את העיניים.

זה 6 צלינדר או small block ?

ירון

יאללה מתי שתגידו ירון נבוא.... כל זה ה6 צילנדר סמול בלוק...

פורסם

בינתיים 2 טעויות קטנות.

1- מביאים רכב מכני מושלם כי זה לא מעלה בשקל את גובה המס הם מסתכלים על דגם וחיצוניות.

2- ביפניות זה מנוע קטן טורבו גדול. באמריקאיות זה מנוע גדול טורבו קטן 800HP.

פורסם
יאללה מתי שתגידו ירון נבוא.... כל זה ה6 צילנדר סמול בלוק...

תיקון טעות,

יש 6 צלינדר , יש small block ויש big block

כאשר אומרים סמול בלוק הכוונה היא למנוע V8 עד נפח 351

המנועים עם נפחים של 400 ומעלה הם כמובן ה BIG BLOCK

כל המספרים הם באינטש מעוקב , תכפיל ב 16.38 לקבל את הנפח בסמ"ק.

ואני מצטרף למה שאמר דודי מעלי , אם זה אכן 6 בטור, למה לא V8 ?

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אז מתי יש מפגש ככה של מוסטנגים ובכלל רכבי אספנות? :-D

תגידו יש מצב שהגיר שלי זה 2 הילוכים למה אני שומע רק שתי העברות..... ואלה שאומרים שהשלישי הוא רציף למה שאני מוריד בידית הילוכים למהלך 2 אז אני לא רואה לא שומע ולא מרגיש הבדל בנסיעה?

פורסם
בינתיים 2 טעויות קטנות.

1- מביאים רכב מכני מושלם כי זה לא מעלה בשקל את גובה המס הם מסתכלים על דגם וחיצוניות.

2- ביפניות זה מנוע קטן טורבו גדול. באמריקאיות זה מנוע גדול טורבו קטן 800HP.

טוב אז ככה.... אולי יש לי טעות אחת כי בסדר איפה שהוא אני מסכים איתך בקשר למנוע גדול טורבו קטן...... אבל השמאיי בא וראה את אוטו, הוא ביקש ממני לפתוח מכסה מנוע ושאל איזה מנוע זה ובכך הוא אמר לי שהוא מעריך את האוטו וגם הוא התקשר אליי כמה וכמה פעמים במהלך השבוע כדי לאמת איתי שזה אכן מנוע 200/3200... כי זה משנה את המחיר. וגם שבאתי לשלם את מחיר המכס שאלתי אותו אם זה היה משנה עם הייתי מביא מנוע אחר הוא אמר לי בוודאי..

פורסם
אז מתי יש מפגש ככה של מוסטנגים ובכלל רכבי אספנות? :-D

תגידו יש מצב שהגיר שלי זה 2 הילוכים למה אני שומע רק שתי העברות..... ואלה שאומרים שהשלישי הוא רציף למה שאני מוריד בידית הילוכים למהלך 2 אז אני לא רואה לא שומע ולא מרגיש הבדל בנסיעה?

ראשון,החלפה,שני,החלפה,שלישי,כך צריך להיות שתי החלפות שלושה הילוכים.

פורסם
טוב אז ככה.... אולי יש לי טעות אחת כי בסדר איפה שהוא אני מסכים איתך בקשר למנוע גדול טורבו קטן...... אבל השמאיי בא וראה את אוטו, הוא ביקש ממני לפתוח מכסה מנוע ושאל איזה מנוע זה ובכך הוא אמר לי שהוא מעריך את האוטו וגם הוא התקשר אליי כמה וכמה פעמים במהלך השבוע כדי לאמת איתי שזה אכן מנוע 200/3200... כי זה משנה את המחיר. וגם שבאתי לשלם את מחיר המכס שאלתי אותו אם זה היה משנה עם הייתי מביא מנוע אחר הוא אמר לי בוודאי..

אז גם אני טועה לפעמים.

דברים כנראה השתנו במכס כי ליפניי המפץ הגדול זה לא היה כך.

פורסם

ברור שזה משנה איזה מנוע תביא

אני לא יודע איך מדרגים את הרכב

אבל מן הסתם בטוח יש התיחסות במחירון לדגמים .

כל דבר בטופס הזמנה היה תוספת , רכבי 6 צילינדר לרוב הגיעו בסיסים ביותר

הגריל שיש לך למשל כמעט בוודאות לא מקורי. הכל היה תוספות בטופס הזמנה

וכל תוספת היוותה תוספת מחיר , פעם היה לי דף הזמנה1 עם המחירים (אם זה מעניין מישהו אני ישקיע חיפוש )

ככה ש מנוע 289 שזה V8 יהיה שווה יותר מה 6 צילינדה וגם שם זה בטח מתחלק ל ש

A\C\K קוד . כנל גם בגיר , גירים ידנים1 היו תוספת .

מבחינת גיר

אז ככה רוב הסיכויים שהגיר שלך עובד בצורה הבאה , אבל שוב היו שינויים בין השנים ככה שקשה לקבוע בוודאות ככה סתם , ויכול להיות לך גם תקלה שלא נכנס הילוכים.

אבל היו גירים ש 1 היה ראשון 2 היה 1 2 3 והילוך 3 (D) היה 2 3 על מנת שלרכב יהיה פחות כח ויהיה נעים יותר לנסיעה

מן הסתם זה הגיע ב V8 אבל יכול להיות שגם ב 200 זה ככה אין לי ניסיון עם גירים של 3200 במוסטנגים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ראשית, תתחדש באמת יפיפיה. לגבי מחיר, כלל אצבע פשוט ונוח הוא לקחת את המחיר בדולרים בקנייה , להכפיל פי 10 וזה יהיה המחיר בשקלים בקירוב טוב לאחר שיחרור ממכס.

לדוגמא - רכב שנקנה ב 5000 $ יעלה סה"כ 50000 ש"ח עד שיסע בכבישי ארצינו.

פורסם

תודה אנשים. אולי מחר נציג את הרכב. מה הולך עם מחר שמעתי יש מפגש של מוסטנגים אי שם ליד ראש העין. או לבוא ל-חמש?

פורסם
אז גם אני טועה לפעמים.

דברים כנראה השתנו במכס כי ליפניי המפץ הגדול זה לא היה כך.

כולנו בני אדם אחי...:lol: ואל תדאג תמיד יוסיפו עוד משהו כדי שתשלם יותר!

• תוכן חדש...