Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ! אני כיום בעלים של MX-5 2007 לאחר שנה וחצי של רומן ביננו אני מחפש אהבה חדשה התקציב סביב ה250k , התכונות שחסרו לי במיאטה הם כוח ויוקרה. עד עכשיו בדקתי המון אפשרויות ואודה למי שיוכל לתת דעתו לגבי כל אופציה וכמו כן להציע אופציות נוספות.

1. אינפיניטי G37 סדאן S או קופה GT

2.קורבט C6 טארגה

3.הונדה S2000

4. ניסאן 370z לא בתקציב אבל אולי שווה לחסוך עוד בשבילה...

5. BMW קופה מנוע 3.0

6. הצעות נוספות יתקבלו בברכה... בתנאי שיהיו בין השנים 2007-9 ויכנסו למסגרת התקציב

תודה למשיבים!8)

פורסם

1. G37 קופה נהדרת ואם יש לך סבלנות אולי תמצא אחת משומשת בת שנה+, קרוב לתקציב.

2. מאוד אגרסיבית, עלויות אחזקה גבוהות, לא סלחנית.

3. לא הרבה יותר יוקרה ממיאטה, לפחות מבפנים. מנוע יותר חזק אבל רק כש"עובדים" עליו מאוד קשה, כך שביום-יום היא גם לא תרגיש לך יותר חזקה.

4. בהחלט שווה!

5. עלויות אחזקה גבוהות פי כמה מהמיאטה. לא תמצא ידנית. מאוד נוקשה ולא מתפשרת, לא תמיד מזדקנת טוב, אבל הרבה יוקרה וכוח.

6. לצערי, אין עוד הרבה אפשרויות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לרוני על התגובה ! לגבי האינפיניטי מצאתי אחת שפחות או יותר נכנסת לתקציב ואכן מדובר באותו מנוע כמו של ה370Z האם עדיין הניסאן עדיפה?

פורסם
תודה לרוני על התגובה ! לגבי האינפיניטי מצאתי אחת שפחות או יותר נכנסת לתקציב ואכן מדובר באותו מנוע כמו של ה370Z האם עדיין הניסאן עדיפה?

ובכן, אני נמצאתי במצבך בשבועות החולפים.

השיקולים היו דומים.

התקציב היה קצת יותר גבוה.

שוק האינפיניטי מאוד מצומצם.

ראיתי 2 אינפיניטי G37 בצבע לבן. האחת שמורה מאוד מת"א. שנת 2010. דיבר על 385,000 ש"ח.

השנייה - 2009 (דגם S). מאשדוד או אשקלון. עם 30K ק"מ לערך.

המחיר שמבקש הבחור (280K) נמוך ב- 70K מהמחירון. לי זה לא הריח טוב. לדעתי יש שם משהו מתחת לפח. אבל מצד שני - אולי לא (ואם כך - מציאת השנה !!).

אני בסופו של דבר בחרתי ב 370Z. חדשה מהחברה. 2011. (עם ההנחה שקיבלתי זה עדיין חורג מהתקציב שלך משמעותית).

אמור לקבל את הרכב ב- 48 שעות הקרובות !!!!!!!!!!!!!!! :wave2:

כמי שמחזיק במיאטה NC משודרגת, ה- Z מתאימה לי הרבה יותר מאשר ה - G. האינפינטי מעט מרוכת יותר. סגנון סלוני המקביל לסידרה 3 קופה של ב.מ.וו.

הבעיה מבחינתך - שלא תמצא Z משומשת בחודשים הקרובים.

במקומך הייתי שוקל גם - Z4M (רודסטר או קופה). יש כמה מסתובבות. כמו כן יש אקזמפלר בימר 135 קופה באחת הסוכנויות לייבוא אישי.

זהו בערך.

מה שלא יהיה - בהצלחה.

---

פורסם

אם תצליח למצוא z4m שתיכנס לתקציב (רובן מיבוא אישי), אז בתור אחד שגם מכר מיאטה 2008 ומדי פעם נוהג ב z4 זאת חוויה אחרת לגמרי, כמובן עלויות אחזקה יקרות אבל הרכב מאוד אמין. מבחינת חוזק הוא חזק בצורה קיצונית מדי אבל זה התענוג שבדבר.

פורסם

במקרה בחנתי את כל המכוניות שברשימה בחודשיים האחרונים וגם לפני

הS2000 מאוד ספרטנית וכמו שרוני אמר צריך לעבוד הרבה, מאוד זולה מבפנים, Z3 מבוגרת בעשור יותר מזמינה.

נהגתי על מספר קורבט, ביליתי שבוע עם ZR1 ושבועיים עם 2008 ידנית, 4 ימים עם 2009 אוט', ועיתי נסיעות מבחן על עוד איזה 5.

הקורבט 2008 הגיעה אליי אחרי שבוע עם הניסאן GT-R, יותר התחברתי לקורבט, אני מאוד אוהב את השרירים האמריקאים אבל במקרה של הקורבט להבדיל מהמוסטנג לדוגמא, אנחנו מדברים על מכונית ספורט טהורה שתהווה שותפה טובה גם ביום יום וגם לא תבאס אותך בסיבובים. צריכת הדלק הפתיעה אותי לטובה במיוחד בגרסט האוטומטית.

ה370Z והאינפינטי חולקות מכלולים רבים, הניסאן חסרת מושב אחורי, יותר פלסטיקית מבפנים ולמעשה לא מציעה יתרון משמעותי על הG37 במיוחד כשאתה רואה מה אתה מקריב כשאתה בוחר בניסאן.

האינפיניטי חזקה יותר מהב.מ.וו, מפנקת יותר וזולה יותר לאחזקה.

הבעיה עם ב.מ.וו היא שהאבזור דל יותר בהשוואה למתחרים ועיצוב הפנים די בנאלי.

אישית אני חושב שהG37 היא המכונית הנכונה מהרשימה, המנוע חזק ואמין, הרכב מפנק מאוד והתחושה מוצקה.

מבחר עצום של שיפורים ומחירי חלקים הגיוניים, לדוגמא 4 צלחות בלימה מחוררות עם רפידות קרמיות עלו לי 160 דולר (לשם השוואה, שילמתי 1130 דולר על סט צלחות ורפידות לX5 4.8IS).

haters will hate

פורסם

הלאון קופרה R את האמת אני לא יודע להגיד לך אם היא הנעה כפולה או אחורית [או בכלל קדמית] אבל אם היא באמת עונה לדרישות שלך, אתה מוציא אחת כזאת מהחברה ולא תבקש יותר כלום בחיים:twisted:

פורסם

Seat-Ibiza, סיאט לא מייצרים רכבים הנעה אחורית. סיאט לאון הוא הנעה קדמית בלתי סימטרית (ציריות באורך שונה) או לכל היותר הנעה כפולה עם חיבור הנעה אחורית עם מצמד כאשר הרכב מחליק.

ליאון הוא אחד מנגזרותיו של גולף.

אני מאוד מבין את sby669 עם הרצון שלו לרכב הנעה אחורית. הנעה קדמית ועוד לא סימטרית זו בהחלט פשרה (עדיין יש הרבה רכבים טובים עם הנעה קדמית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הלאון קופרה R את האמת אני לא יודע להגיד לך אם היא הנעה כפולה או אחורית [או בכלל קדמית] אבל אם היא באמת עונה לדרישות שלך, אתה מוציא אחת כזאת מהחברה ולא תבקש יותר כלום בחיים:twisted:

נו נו, בכלל לא הגזמת... ממש פרארי 458 איטליה עשית ממנה...

ובאופן כללי - כדאי להבין דברים מינימליים ברכב שממליצים עליו. אני חושב שכל המכוניות ברשימה המקורית עולות עליה. ולידע כללי, היא הנעה קידמית. לא נהגתי, אבל מישיבה ברכב אני כן יכול להגיד שלמרות השיפור המשמעותי באיכות הפנים במתיחת הפנים האחרונה, עדיין לא הייתי קורא לו יוקרתי ומפנק.

לפותח השרשור - אופציה נוספת, היא גם ה-Z4 3.0SI קופה. נכון, זו לא M, אבל מחוו"ד של מכר שהיו לו STI, איוו ושאר ירקות - הוא לא מתלונן. המנוע חזק ובעל ריאות של רץ טריאטלונים סידרתי, נגמר אי שם ב-8000 סל"ד, איכותי, יוקרתי ובנוי היטב. פחות מצועצע מהיפניות - ואם תמצה אקזמפלר מ-2008 - אמור לכנס בתקציב. יש גם רודסטר אם אתה רוצה לשמור על האופציה של הטופ-לס.

אגב, בין לחסוך ל-Z ולקנות Z4 קופה עכשיו, הייתי בוחר באופציה האחרונה, לדעתי שמירת הערך בב.מ.וו תפצה על עליות האחזקה שעלולות להיות יקרות יותר בבימר. הבעיה - למצוא אחת אני מניח...

פורסם

איפה הלכה לאיבוד פה הפורשה בוקסטר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Z4M באמת אופציה מעניינת.

בוקסטר זה גם מעניין. אם עלויות אחזקה ועלויות של תיקון תקלות גדולות נפוצות אפשריות לא מפחידות את הבעלים.

אבל בתחום הזה לדעתי צריך ללכת עם הלב ולא עם הראש.

יש מתוך כל מה שהצגת איזה רכב שגורם לך להזיל ריר? אם כן - לך עליו וזהו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בסופו של דבר צריך באמת להחליט מה רוצים יותר:

1. מותג/פינוק

2. ספורט/כאסח

הדוגמה הקלאסית כמובן היא הבדל בין הניסאן לאינפיניטי. אותו מנוע - שני עולמות.

דוגמה אחרת היא הבדל בין ההונדה לבימר קופה. הראשונה תדרוש ממך הרבה ותתגמל אותך בהתאם והשניה תעניק לך חיים טובים ומפנקים.

שילוב מעניין יותר יכול להיות ה-Z4 בגרסת 3 הליטר (דור קודם) אשר מעניקה לא מעט משני העולמות.

גם בוקסטר יכולה להיות בחירה מעניינת אך המחיר שלה, לטעמי, גבוה יחסית לתמורה, ולכן תאלץ להסתפק בשנתון גבוה יחסית על כל המשתמע.

ציינו כאן גם את ה-Z4M. אני, כמובן, חושב שמדובר באחת הנהיגות היותר מרתקות (בכל מובן כלשהו) שקיימות בארץ. יחד עם זאת חשוב לזכור שמדובר במכונית קיצונית, לא מפנקת ומאוד מאתגרת לקראת המגבלות.

בגדול הייתי אומר שיש לך סל לא קטן של בחירות טובות. בהצלחה. 

פורסם
מבחר עצום של שיפורים ומחירי חלקים הגיוניים, לדוגמא 4 צלחות בלימה מחוררות עם רפידות קרמיות עלו לי 160 דולר (לשם השוואה, שילמתי 1130 דולר על סט צלחות ורפידות לX5 4.8IS).

עד כאן הכל טוב ויפה. אבל אני היחיד שנדהם ממחיר של 40 דולר לצלחת + רפידה קרמית למכונית ספורט? איך בדיוק אתה מסביר את זה?

ברכותיי, זכית בכבוד לתואר "הטמבל של השרשור" (או באנגלית - thread idiot).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או שמדובר בטעות סופר של בנצי , או שהדיסקים והרפידות הקראמיים שהוא קנה נעשו ע"י בן של המוכר בסדנת יצירה לקראמיקה בגן הילדים.:lol:

ב 160 דולר בקושי קונים רפידות פרודו DS2500 קדמיות או אחוריות ולא קראמיות וללא דיסקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...