Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח האשכול, אתה צריך להחליט קודם מה חשוב לך יותר ברכב- כוח, הנאה, יוקרה וכו'. כל אחד מהרכבים שתקנה כנראה יהיה הרבה יותר חזק מהמיאטה כפי שדרשת, אז זה בסדר. מבחינת יוקרה זה כבר משהו אחר- האינפינטי הוא אופצייה מעולה והוא גם רכב חזק ומהנה בנוסף לכל. S2000 היא מאוד וולגרית וברוטאלית. אם זאת לפי מה שאומרים היא גם אחד הרכבים היותר מהנים בנמצא. כמובן שהיא לא יוקרתית, וגם לא כל כך חזקה. אני אמליץ לך להתמקד בניסאן ובאינפיניטי, וכאן זה כבר תלוי במה אתה מעדיף- יוקרה, הנאה וכו'. נראה לי שבשבילך האינפינטי תהיה מושלמת.

במקרה בחנתי את כל המכוניות שברשימה בחודשיים האחרונים וגם לפני

הS2000 מאוד ספרטנית וכמו שרוני אמר צריך לעבוד הרבה, מאוד זולה מבפנים, Z3 מבוגרת בעשור יותר מזמינה.

נהגתי על מספר קורבט, ביליתי שבוע עם ZR1 ושבועיים עם 2008 ידנית, 4 ימים עם 2009 אוט', ועיתי נסיעות מבחן על עוד איזה 5.

הקורבט 2008 הגיעה אליי אחרי שבוע עם הניסאן GT-R, יותר התחברתי לקורבט, אני מאוד אוהב את השרירים האמריקאים אבל במקרה של הקורבט להבדיל מהמוסטנג לדוגמא, אנחנו מדברים על מכונית ספורט טהורה שתהווה שותפה טובה גם ביום יום וגם לא תבאס אותך בסיבובים. צריכת הדלק הפתיעה אותי לטובה במיוחד בגרסט האוטומטית.

אני יודע שזה קצת אוף טופיק, אבל אם אתה נוהג במכוניות כאלו אולי גם תשתף אותנו ? מעניינת אותי במיוחד ה-GTR, אמורה להיות מדהימה. איך בכלל יוצא לך לנהוג על רכבים כאלה ?

פורסם

S3 היא הנעה קדמית לא סימטרית עם תוספת כבונוס גם של הנעה אחורית. אני בעד BMW M3 או אולי M5 תחילת שנות ה-90' (רוב התקציב ישאר עודף והרכב מאוד מיוחד, ראיתי אחד בי2, לא מכיר את האקזמפלר ולא את המוכר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יודע שזה קצת אוף טופיק, אבל אם אתה נוהג במכוניות כאלו אולי גם תשתף אותנו ? מעניינת אותי במיוחד ה-GTR, אמורה להיות מדהימה. איך בכלל יוצא לך לנהוג על רכבים כאלה ?

כשהתגוררתי בניו יורק עסקתי בייצוא של רכבים לאירופה, אפריקה ואסיה, רוב המכוניות היו די סטנדרטיות, באפריקה אוהבים טוארג, אינפיניטי אף.אקס וניסאן מורנו, לרוסיה שלחתי בעיקר מרצדס ובימר ולגרמניה שלחתי מכוניות גרמניות וכמה אמריקאיות.

באסיה, בוא ניקח את ויאטנם כדוגמא, אוהבים בימר, X6 הלך מאוד חזק בזמנו, צבע כהה ריפודים לבנים זה מה שאוהבים שם .

כשהחזקתי ברישיון סחר, הייתי קונה גם מכוניות מעניינות לשימוש "המשרד" וגם הייתי מכניס את הרכבים שיצאתי למוסכים מורשים לטיפול ויצרתי קשרים נהדרים שפינקו אותי ברכבי מבחן לסופי שבוע.

אפילו התעסקתי עם מכירה של בוגאטי ויירון מקוללת ועכשיו אני בתחום אחר, עד שאקבל את הסיבוב בשנית, מרוצה מהניסאן שלי.

צירפתי כמה תמונות שמצאתי בשלוף, המוסטאנג והפורש עם אותה הלוחית.

לגבי הברקסים, צריך פשוט לעשות חיפוש ראוי :

http://losangeles.craigslist.org/lac/pts/2143740169.html

על שלי שילמתי פחות ולמען ההגינות החלפתי רק את הצלחות הקדמיות, את האחוריות חרטתי אבל הרפידות בגל הגלגלים חדשות ונקנו מ"PEP BOYS" עם אחריות לכל החיים מה שאומר שכאשר הן נשחקות אני מפרק , מביא לאחת החנויות של הרשת ולוקח רפידות חדשות במקום.

15536_1228465024014_1000733012_30691648_7744928_n.jpg

8326_1196414422769_1000733012_30596312_1589351_n.jpg

8326_1209237823346_1000733012_30637287_627280_n.jpg

haters will hate

פורסם
אפילו התעסקתי עם מכירה של בוגאטי ויירון מקוללת

משפט זה דורש את הסיפור המפורט, אפשר גם בשרשור אחר שיהיה מיועד לכך :-o

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לגבי הברקסים, צריך פשוט לעשות חיפוש ראוי :

http://losangeles.craigslist.org/lac/pts/2143740169.html

.

לא יודע אם מדובר בסחורה גנובה או בזבל אורגני שעשוי מנסורת ממוחזרת דחוסה אבל כשמציעים לי מוצר בכעשירית מהמחיר של מוצר איכותי, אני עושה אחורה פנה וקדימה צעד, בטח ובטח כשמדובר במערכת כ"כ בטיחותית.

מה הרשמים שלך מהבלמים? או שהתקנת ומכרת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אינני מתעסק בלקהות ולמכור יותר, היום אני בונה בתים :)

הורכב על הרכב שמשמש אותי לעבודה, אינפיניטי G35 סדאן, בינתיים 12 יום ו1500 מייל מההרכבה אני יכול לומר שאני מבסוט, הרכב בלם יפה גם לפני אבל הורגש עומס בנסיעות ארוכות עם בלימות רבות, יכול להיות שאני הוזהה וזה פסיכולוגי נטו אבל אני חושב שזה יותר טוב.

לגביי העלות של הרפידות, הם לא מחברה עלומת שם ואני לא רוכש ציוד גנוב, אלה המחירים.

PEP BOYS הינה רשת גדולה ורצינית מעין סופר מרקט ענקי של אביזרי רכב וחלקי חילוף ואני מדבר על סניפי ענק, הרפידות שרכשתי הן של חברה בשם PRO-STOP בעלות של 29.99 לקדמיים ו29.99 לאחוריים. שילמתי 100 על צמד צלחות.

אני נוהג בערך 250 ק"מ ביום, את הרפידות האלה אני יכול להחליף בחדשות מתי שאחפוץ, אז כל חודשיים אני ארענן אותן ללא עלות, המתלים ברכב הגיעו מהS והמנוע מוציא קצת יותר מ300 סוסים. מספיק לי לפקקים :)

ד"א

בקוגר שמתי BENDIX קרמי במחיר דומה.

haters will hate

פורסם

אז איך ל X5 זה עולה 1130 דולר?

הם גובים פי 10 (!) ואנשים משלמים?

שלא תהיה אי הבנה, אני לא מנסה להציק אלא להבין את הרציונל של התמחור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם הX5 הייתי במוסך מרכזי של ב.מ.וו, בדגם הנ"ל 4.8IS היו ברקסים שהגיעו מחטיבת הM ולכן האופציה הייתה אצל הדילר.

וזה היה המחיר לפני עבודה !!!

ד"א מחירים הזויים... על קלאץ' ל911 הלבנה שילמתי 840 דולר אצל הדילר .

haters will hate

פורסם

ד"א מחירים הזויים... על קלאץ' ל911 הלבנה שילמתי 840 דולר אצל הדילר .

מה הזוי בזה? אם קלאץ' למכונית פשוטה יחסית עולה נניח 200 דולר, נשמע לי הגיוני שקלאץ' ל-911 יעלה פי 4. בארץ זה בטח היה עולה פי 10 (קלאץ' לאוטו שלי עולה בארץ סביב 3000 שקלים, בארה"ב זה סביב 200 דולר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...