Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

ב"ה בעוד כשבוע אני אמור לבחור רכב ליסינג קבוצה 2. עדיין אין לי מושג מה האופציות אבל אני מעריך שמדובר באפשרויות הרגילות ואין משהו מיוחד (מאזדה, פורד, מיצובישי, ... נראה לי)

לכן רציתי לשאול איזה רכבים (בתקווה שהם יהיו ברשימה) מומלצים לפי סדר העדיפויות הבא:

1. מושב אחורי מרווח ביותר

2. אחיזת כביש טובה

3. תא מטען גדול

כמובן שיהיה כמה שיותר נוח אבל אני מעריך שכל אוטו חדש הוא די נוח ולכן אלו השיקולים הראשיים.

תודה רבה מראש,

רפאל

נ.ב. אני ממש מבקש לא להגיב להודעה בשבת (תודה על ההתחשבות) :-D

פורסם

לדעתי ע"פ הדרישות שלך,הפלואנס והאוקטביה הן המתאימות ביותר,לגבי הנוחות,יש הבדלים גדולים בין הרכבים,שברוב המקרים האסייתיות הן בעלות נוחות נסיעה ומושבים לא מוצלחים כמו ברכבים אירופאיים/אמריקיים.

פורסם

כשתהיה לך רשימה סגורה הצג אותה ואז תוכל לקבל ייעוץ. אני מכיר מקומות עבודה שמאפשרים בחירה מצומצמת מאוד או דגם בודד, כך שלפני שתהיה בידך רשימת הדגמים המוצעים לך כל ייעוץ יהיה חסר ערך.

כמוכן - נסה לפרט יותר את צרכיך - מבחינת מאפייני הנסועה, תנאי הנהיגה, מספר וגיל הנוסעים וכו', וכן את העלויות הנגזרות משכירת הרכב. שיקולים כלכליים יכולים להכתיב בחירה ברכב פחות מרווח אבל יותר זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי, הערה נכונה.

חשבתי שאולי אם יהיה דגם מסויום שמומלץ לצרכים שלי אוכל לבקש אותו גם אם הוא לא ברשימה...

אני אחזור עם רשימה עוד כמה ימים ב"ה.

תודה

פורסם

קבוצה 2 רכבים קטנים אוטומטים ? כמו מאזדה 2 ? כך אותה. הם לא סתם כולם באותה קבוצה הם די זהים בנתונים שלהם :-)

כותב רק מה שניסיתי וחוויתי.

• תוכן חדש...