Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה מחליפת האלפא 159 הג'וליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

'אוטואקספרס' ידועים בחיבתם לפוטושופ ול'סקופים' בכל מחיר, בדומה ל'אוטובילד' הגרמני. ככה זה כשמוציאים שבועון וצריך לעורר עניין וריגוש על בסיס קבוע, כשעל אותו המדף נח שבועון איכותי ומעט יקר יותר בשם 'אוטוקאר'...

המגזין עצמו חביב וקליל בגישתו, אך הסקופים די מופרכים. מה שמפתיע, זו העובדה שסטימצקי מייבאת את האוטובילד על בסיס קבוע מזה שנים אך מעולם לא ייבאה את האוטואקספרס(ומזה כמה שנים גם לא את אוטוקאר).

בקיצור, תן לדמיון שלך לעבוד שעות נוספות. אך אם בג'וליה חשקה נפשך, חפש לך ג'וליה קלאסית עם הנעה אחורית בארץ או ביבוא מחו"ל ותהנה מכל רגע, כי כל מה שנותר מהאלפות הקלאסיות ההן זה רק השם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראה כמו פוטושופ זול על בסיס הג'ולייטה. לא הייתי מתרגש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני ממש אוהב אלפא רומיאו אבל זה נראה כמו אודי שהכניסו בכוח את המגן בגריל הקידמי של האלפא.

מבאס.

אני חושב שמאז הבררה הם עדיין לא הצליחו לייצר משהו באמת אבסטרקטי כמו שמתאים להם.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
אני ממש אוהב אלפא רומיאו אבל זה נראה כמו אודי שהכניסו בכוח את המגן בגריל הקידמי של האלפא.

מבאס.

אני חושב שמאז הבררה הם עדיין לא הצליחו לייצר משהו באמת אבסטרקטי כמו שמתאים להם.

לדעתי המיטו והג'ולייטה פשוט מדהימות ביופיין!

שוב, לדעתי, הבררה נראית כמו סתם עוד אחת לידן, לולא הג'אנט הענקי והמדהים שלה היא היתה אפילו יותר סתמית אבל כמו שנאמר, על טעם וריח אין מה להתווכח. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אמת. ראיתי לפני כמה שבועות ג'ולייטה שחורה, וזו פשוט יצירת אומנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב, לדעתי, הבררה נראית כמו סתם עוד אחת לידן, לולא הג'אנט הענקי והמדהים שלה היא היתה אפילו יותר סתמית אבל כמו שנאמר, על טעם וריח אין מה להתווכח. :wink:

שאני מסתכל על מכונית אני מחפש את הקווים החדשניים שסדנת העיצוב מנסה להשריש בקו של דגם מסויים.

בעוונותי למדתי 4 שנים עיצוב תעשייתי באירופה וזה מה שלימד אותנו המרצה.

הקו של המיטו והגולייטה לא מביא שום פריצת דרך.

אם תסתכל טוב המיטו זה משהו שאנחנו כבר מכירים, הזנב שלה זה פיאט בראבו משנות ה90 והקדימה מגיע מה .C8 חסרות שם פרופורציות ולטעמי היא נראית דיי גמלונית בחזית.

בנוגע לגולייטה (אני מקווה שלא ירצחו אותי כאן) אבל אם תביט טוב בזנב זה שפשוף של סיאט לאון והחרטום שוב לקוח מהלנציה דלתא . אגב, גם הצללית הצידית שלה זה בפירוש סיאט לאון.

\נחזור לרגע לבררה,

שהיא הוצגה - לא יכולתי להצביע על שום רכב אחר ולומר יש דימיון.

פשוט לא היה משהו אחר.

לבררה יש קווים מושלמים ופרופורציות אלוהיות כמו שרק אלפא מתיימרת ויודעת לפעמים לעשות.

השכילו לעשות ולהשריש את החזית שלה גם ב 159, ועדיין נשמרו פרופורציות מדהימות.

רק לשם הסיפור, בסדנאות רכב שמעצבים מכונית תמיד העיצוב הוא לגרסת האצבק גם אם הרכב בכלל לא אמור לצאת לייצור סידרתי כהצבק.

סרח העודף של מכוניות הסדאן הוא בדרך כלל "תלאי" בשלבי סיום העבודה.

ולכן בשתי הסוגיות שדיברנו עליהן, (מיטו,גוליטה) ששניהן מכוניות האצבק מובהקות - הייתי מצפה לקצת יותר תעוזה ומקוריות מהמותג של אלפא.

עכשיו קח את הבררה שהיא דיי ותיקה על הכביש ותסתכל עלייה - זה עיצוב שלעולם לא יתיישן כי הוא קלאסי ומקורי אין בו שום חלק מועתק או בעל השראה מרכב אחר.

ולסיום,

אלפא רומיאו = רכב מדהים. (הייתה לי גם 159 וגם GT).

זה רכב עם רמות ניהוג אחרות כאשר מאז ומעולם הקונצרן התיימר לתת את הטוויסט העיצובי כערך מוסך.

לצערי, בשנים האחרונות זה פשוט מתפספס להם.

תנו לנו פריצות דרך שיהיה מעניין:)

פורסם

נמחק ציטוט ארוך ומיותר.

לגבי העיצובים של המיטו, גוליטה והבררה אתה צודק במאה אחוז...

אלפא היום זה לא מה שהיה פעם, היום זה רכב גרמני שכחו אותנו כאלה שקנו אלפא בגלל ההיגוי בגלל הצליל ובגלל העיצוב...אני עכשיו מוכר את ה159 וקונה GT...חזרה למקורות- או יותר נכון חזרה לימים שכנראה כבר לא ישובו אצל אלפא וחבל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

2.0 או 3.2?:)

אני מקווה שאתה בוחר נכון.

האמת שהGT היא השריד האחרון האמיתי שלא מבייש את הסמל אלפא רומיאו בחזית.

פורסם

נראה מעניין ומיוחד.

יהיה מעניין לראות אותה בצבע בהיר כדי להבין אותה יותר טוב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הם ישובו עם ההתחזקות הכלכלית של פיאט.

הם נטשו את פינינפארינה ונתנו למעצבי הבית לעצב את הדור החדש משיקולים כלכליים. נכון שפעם המחלקה הוציאה עיצובים טובים יותר אבל נכון להיום היא מאוכלסת במעצבים (אגדיר בעדינות כדי לא לפגוע באף אחד) לא איטלקים. אני לא מעצב רכב אבל גם לי ברור שהפרופורציות העיצוביות של המיטו פשוט לא נכונות. מצד שני הג'ולייטה כבר נראית יותר בשלה אם כי עדיין קשה לי להתחבר לעיצוב שלה ואני מניח שהג'וליה כבר תתן עיצוב בוגר יותר.

עיצוב כמו של ה159 לא יחזור על עצמו. ניהוג כמו של הGT/156/147 לא יחזור על עצמו. מצד שני, מאז ימי הג'וליה ואולי עוד לפני (לא עקבתי) האלפיסטים יללו קשות בכל פעם שיצא דגם חדש וכמובן שיבחו והיללו את אותו דגם בדיוק כאשר נולדה לו מחליפה...

ראו מקרה 159 שפתאום מתחילים לדבר עליה כעל ה"אלפא האמיתית האחרונה" (עם טון מלודרמטי בדרך כלל).

העולם מתקדם, התנאים משתנים והמכוניות משתנות איתו. אלפא מצליחה (בינתיים) לייצר לכל דגם שלה יחוד שיפריד אותו מהכלל ושמצליח לדבר אל האלפיסט. היחוד הזה שונה מדגם לדגם אבל הוא עדיין קיים.

ניב, אני מבטיח לך שכשתחזור לGT תתגעגע לאיכויות המיוחדות של ה159 בדיוק כמו שאתה מתגעגע עכשיו לאיכויות המיוחדות שיש לGT.

בדיוק מהסיבה הזו לא מכרתי את ה147 כשעברתי ל159.

• תוכן חדש...