Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהשם מרמז זה תוכנה למדידת ביצועים לרכב בעזרת האקסלרומטרים למכשירי אנדרויד. האמת שקצת קשה להמליץ עליה, מאחר ועדין אין לי מתקן למכשיר, לא יצא לי לבצע מדידיות, אבל התוכנה כוללת המון פיצרים ונראית מבטיחה למדי.

בין המדידות שהיא יכולה לבצע יש:

זמן 0-100

זמן רבע מייל

כ"ס (יש להכניס נתוני משקל, שטח פנים ו-Drag Coefficient)

בנוסף למדידת כוחות גי של האצה\בלימה וימין שמאלה.

בנוסף אחרי ביצוע המדידות התוכנה יודע לשרטט גרף יפה מאוד של כוח, משקל, מהירות. וזמן למהירות 0-20 עד 0-325 קמ"ש בקפיצות של 20 קמש (החל מ-200, קפיצות של 25). וגם זמן מרחק 20 מטר ו-200 מטר עד 800 מטר בקפיצות של 200.

יש גם מדידת זמן הקפה לפי GPS, לא ממש שימושי בארץ שבה אין ימי מסלול, אבל עדיין נחמד.

יש גם אופציה להכניס נתוני כמה רכבים, כדי שלא יהיה צורך לשנות את הנתונים כל פעם.

סרטון הדגמה:

והמחיר: חינם! (יש פרסומת במסך הראשי וזהו)

ניתן למצוא במרקט.

מי שיצא לו להשתמש שיתן חוות דעת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הייתה לי התוכנה הזאת,אבל לא יצא לי להשתמש בה, כי אין במאגר הרכבים המוכנים מראש (כל אחד יכול להכניס נתונים של רכב ולעלות אותם לשימוש הציבור הרחב) ולא יכלתי למצוא את כל הממש ממש הרבה פרטים שהתוכנה דורשת כדי לבצע מדידה מדוייקת.

בנימה אחרת, אני רוצה להמליץ על תוכנה אחרת בסגנון דומה, גם היא לאנדרואיד, שנקראת aCar ומאפשרת לך לשמור תיעוד של טיפולים, תיקונים, תדלוקים, ביטוח ושאר הוצאות שוטפות או לא שוטפות בדמות דו"חות, חנייה ועוד המון המון דברים.

התוכנה עוקבת אחרי ק"מז' ותדלוקים וכמובן מחשבת צריכת דלק, עלות תחזוקה פר יום או פר ק"מ.

מוגדות תזכורות לעשרות סוגי טיפולים לפי קילומטרים או חודשים בין טיפול לטיפול ואפשר לשנות את זמניי התזכורות, להפעיל או לכבות, לשנות שם או לעשות תזכורות חדשות.

תוכנה פשוט מדהימה, כל מה שצריך כדי לשמור את הרכב במצב מושלם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה לא צריך את כל הנתונים בשביל הבדיקת זמנים, אתה צריך אותם רק בשביל חישוב כוח, ואתה גם לא חייב נתונים ספציפים של הרכב, רכב בעל צורה דומה יהיה בעל אותם נתונים, רק משקל באמת משתנה, וזה אתה יכול למצוא בספר של הרכב. ואתה תמיד יכול להשאיר את הנתונים הדיפולטים, הם יהיה נכונים עבור רוב הרכבים. אני הכנסתי עבור הקולט 0.33 ב-Drag Coefficient (ל-106 ולסיוויק האצבק יש נתון דומה 0.34 ו-0.32 בהתאמה) ושטח קידמי מצאתי של גרסאת סדאן של אותו רכב שכן החלק הקדמי זהה. איבוד כוח במע' הנעה עדיף ללכת לפי הערכה של 15%,20%,30% ל-AWD,RWD,FWD בהתאמה. זוויות גלגול תחת 1G עדיף להשאיר איך שזה שכן זה די בלתי אפשר למדוד. את היחס בין RPM למהירות אתה יכול או לחשב במדוייק לפי נתוני יחסי העברה בגיר ובדיפרציאל(ים) וקוטר הגלגל, או פשוט למדוד עם GPS ולקוות שהטאקומטר מדוייק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היום התקנתי את הUpdate של התוכנה במיילסטון, יש למישהו הגדרות מסוימות להזין? מדובר על רכב הנעה אחורית (במקרה שלי, סיירה).

אני מתכוון להגדרות כמו Drag Coefficient. אגב, יש פה בעלי מיילסטון? אני היחיד שסובל בעיות חמורות איתו?

סליחה שהפכתי את הנושא קצת לאוף טופיק, JEP.

:-)

פורסם

יש לי מיילסטון 2. וכע גם אצלי גיליתי כמה באגים מעצבנים. חלק באגים של אנדרויד ולא של מוטורולה. בכל אופן ל-BOOTLOADER של המיילסטון הראשון יש כבר פריצה אז אתה יכול להתקין רומים צד שלישי.

http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile_drag_coefficient

סיירה 1982 - 0.34

לגבי שטח קידמי, אתה יכול לקחת רכב דומה מהרשימה ולחלק את הערך במקדם גרר שלו. וזה יתן לך את השטח הקידמי.

אתה יכול גם לחפור בגוגל אבל על רכבים ישנים קשה למצוא מידע כזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אגב, יש פה בעלי מיילסטון? אני היחיד שסובל בעיות חמורות איתו?

:-)

יש לי ואין שום בעיה (אני לא עם הרום המקורי), צור קשר בפרטי אם תרצה הסברים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאייפון יש גם את

REV

ואת DASHCOMMAND של פאלמר שהן תוכנות מדהימות

הבעיה היא שאני לא רואה שלא האייפון ולא האנדרואיד יודעים לעבוד מול סורק OBD2 שהוא בלוטוט' אלא רק WIFI וסורק WIFI עולה 170 דולר :?

עם לפטופ או מחשב ברכב (כמו שיש אצלי) CARPC במילים אחרות - אפשר לעבוד מול הסורק BT וזה עובד פצצה.

השאלה היא אם יש דרך לגרום לאייפון לדעת לזהות סורק BT או שאין מצב בכלל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע לא שמעתי על OBD עד עכשיו, ולא יודע אם יש לי בכלל את זה ברכב אבל מחיפוש קטן במרקט יש לך את Torque.

התיאור שלה:

An OBD II engine ECU diagnostics tool that uses a cheap bluetooth ELM/OBD adapter to connect to your car OBD2 engine management system

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כן

על TORQUE אני כבר שמעתי אבל מכשיר האנדרואיד שיש לי משום מה לא מצליח למצוא את האפליקציה :?

אני אנסה שוב בקרוב.

בכל מקרה - האפליקציות שאתם נתתם לאייפון מסתמכות על מקלט הGPS של האייפון וזה תסלחו לי... חרטא ברטא

אני מדבר על אפליקציות שמתחברות ישירות לסורק מנוע שמתחבר למנוע הרכב דרך שקע הדיאגנוסטיקה - פרוטוקולים כמו קאן-באס למשל

אני רכשתי סורק BT שכזה ובמחשב שיש לי ברכב התחברתי אליו וזה עובד סוף הדרך - אני רוצה גם להפעיל את זה דרך האייפון אבל הנבלות לא יצרו אפליקציות שיודעות להתחבר דרך האייפון לסורקי BT אלא רק WLAN (וייפיי)...

תהנו: (זה סרטון שאני העליתי ליוטיוב)

http://www.youtube.com/watch?v=i_HU9oFPoJg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש לא, הן משתמשות באקסולרומטר, לפחות הפוקטדיינו.

Q. I am having problems calibrating, how do I get it working?

Most iPhone's and iPod's work without any problems, but there are a small number of devices whose accelerometers are slightly off center or malfunctioning completely. The first thing to try is to slowly rotate the device slightly off center from the arrow until you see "Sampling..." then hold it still. Repeat this for each direction. If the problem persists please Contact Us.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

איך בדיוק הפוקטדיינו משתמש באקסלורמטר אם אין בהגדרות של תוכנה שום אפשרות להתחבר לאף חיישן???

ועוד כשאתה מפעיל את התוכנה היא דורשת ממך להפעיל את שירותי המיקום - דהיינו מקלט GPS פועל...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...