Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אין לי איפון, אבל למה שזה יבקש להתחבר לחיישן? לגבי ה-GPS אולי יש לזה גם תמיכה בתזמון הקפות, כמו ל-aDyno.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתם טועים. המדידה היא ע"י חיישן תנועה. הוא מושפע מתנודת הרכב\כוח G.

זה מחושב ע"י משקל הרכב ועוד כמה פרמטרים שאני לא זוכר בידיוק.

אבל באופן בוודאי , תפעילו את המכשיר , תשעינו אותו קדימה ותראו שהדיינו מתחיל לעבוד :lol:

כל התוכנות האלה הם חרטא , אחרי שהמכשיר היה מאופס ועם כל ההגדרות ומקובע לחלון הרכב יצא לי 120 כ"ס עם 10 שניות למאה :lol:

פורסם

ממש לא. התוכנות האלו יכולות להיות ברמה גבוהה למדי. זה שאתה לא הגעת לזמן 0-100 של המפעל לא אומר כלום. בדקו את Dynolicious מול תזמון של מסלול דראג והתוצאות היו בטווח של 0.05 שניה אחת מהשניה. הכוח סוס היה בסטיה של 4.5 כ"ס.

http://www.metacafe.com/watch/1594948/iphone_dynolicious_software_better_than_g_tech_garage419/

אם אתה מבצע בדיקת כ"ס אתה צריך להכניס את המשקל המלא של הרכב, לא היבש, ולכלול גם את המשקל של הנהג וכל הציוד. בנוסף אתה אמור לבצע את זה בהילוך שבו אתה יכול להוריד 100% מהכוח לכביש, אם הגלגל מחליק לא תקבל תוצאה נכונה. ואתה גם אמור להכניס לתוכנה את הסל"ד והמהירות המינימלית והמקסימלית של ההילוך בו אתה מבצע את הבדיקה. אם קיבלת תוצאה לא נכונה זה כי עשית משהו לא נכון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הרכב?

הפעלתי אתמול את הIBOOST TURBO על היד שלי!!! כשאני בכסא במשרד מאחורי השולחן... ומה אתם יודעים היד שלי הוציאה רעשי גדישה... אתם קוראים לזה רציני?

:roflmao::roflmao::roflmao:

עזבו - תרשמו ביוטיוב

IPHONE REV

תכנסו לmp3car.com ותראו את סרטון ההדגמה שמראה איך מחברים אייפון לחיישן OBD2 - זה רציני!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב בנתיים כל מה שאתם עושים זה מאמתים את הסטיגמות על בעלי איפון...

יש דבר כזה קוראים אותו כבידה, והוא שקול ל-1g. אתה ממקם את המכשיר כך שיחשוב שיש תאוצה ואז מתפלא שהוא מזהה תאוצה, ואו...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כן אבל הוא נותן לי תוצאות גדישה שהייתי מצפה לקבל מסובארו STI :lol:

יכול להיות שזה אמין אבל מבחינתי עד שזה לא מחובר ישירות לחיישן של המנוע דרך סורק - זה לא נתון שמגיע באמת מהמנוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ממש לא. התוכנות האלו יכולות להיות ברמה גבוהה למדי. זה שאתה לא הגעת לזמן 0-100 של המפעל לא אומר כלום. בדקו את Dynolicious מול תזמון של מסלול דראג והתוצאות היו בטווח של 0.05 שניה אחת מהשניה. הכוח סוס היה בסטיה של 4.5 כ"ס.

http://www.metacafe.com/watch/1594948/iphone_dynolicious_software_better_than_g_tech_garage419/

אם אתה מבצע בדיקת כ"ס אתה צריך להכניס את המשקל המלא של הרכב, לא היבש, ולכלול גם את המשקל של הנהג וכל הציוד. בנוסף אתה אמור לבצע את זה בהילוך שבו אתה יכול להוריד 100% מהכוח לכביש, אם הגלגל מחליק לא תקבל תוצאה נכונה. ואתה גם אמור להכניס לתוכנה את הסל"ד והמהירות המינימלית והמקסימלית של ההילוך בו אתה מבצע את הבדיקה. אם קיבלת תוצאה לא נכונה זה כי עשית משהו לא נכון.

חבריקו , עם מודד GPS מקצועי 6.8 שניות למאה. הרכב עם 190+ כ"ס אז תעשה לי טובה. ואם יש לך ספקות בפתיחה מ0 הרכב היה בקצב טיפה טיפה יותר מהיר מגולף GTI DSG (שעושה 6.8 ל100).

הכנסתי את כל הפרמטרים הדרושים

פורסם

מדידה ע"י GPS היא בערך הכי לא מדוייקת שיש. זה מתקרב למדוייק רק עבור מספר דגימות במהירות גבוהה וקבועה.

או שהחיישן אצלך דפוק \ ממש לא מכוייל או שאתה עושה משהו לא נכון או שאתה משתמש בתוכנה דפוקה. או שילוב כלשהו של הנ"ל. קיצר, תראה את הסרטון שפרסמתי קודם, אח"כ תדבר...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

חברים אני מבין אתכם ואני מבין מה אתם אומרים.

אבל מצטער זה פשוט לא זה מבחינתי, אני מעוניין באפליקציה שמודדת את המידע ישירות מהמנוע ולא מלוויינים או חיישנים שלא מחוברים למנוע - יש אפליקציה כזו? למעט TORQUE?

Pioneer TS-X150

פורסם
מדידה ע"י GPS היא בערך הכי לא מדוייקת שיש. זה מתקרב למדוייק רק עבור מספר דגימות במהירות גבוהה וקבועה.

או שהחיישן אצלך דפוק \ ממש לא מכוייל או שאתה עושה משהו לא נכון או שאתה משתמש בתוכנה דפוקה. או שילוב כלשהו של הנ"ל. קיצר, תראה את הסרטון שפרסמתי קודם, אח"כ תדבר...

הסרטון שראית זה סכ"ה שיווק. ערמה של שקרים.

נמדד לא רק עם אייפון שלי.תאמין לי ניסיתי כל דבר בשביל שהדבר היה יתקרב למציאות.

מדידת GPS מדוייקת או לא , הרכב שלי נמדד מול GTI עם DSG שעושה פחות מ7 שניות ל100 בוודאות (לא יכול להיות טעויות נהג בDSG). אז ככה שאין ספק שהרכב שלי עושה את זה בפחות 7 שניות.

ואחרי לא מעט הרצות עם האפליקצייה הזו הצלחתי לעשות 9 וחצי שניות למאה.

כל עוד זה מתחבר למחשב הרכב , האפליקציות האלה לא שוות כלום.

• תוכן חדש...