Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום כולם!:lol:

הרכב : מגאן קופה 2002 ידנית 1600 סמ"ק 16V. בשעה טובה הגיע הזמן לעשות טיפול יישור קוו שדחיתי חודשיים בגלל כח עליון (עצלנות).

הברקסים והקלאטצ' טובים ותקינים. (בכלל האוטו טוב מאוד ואין רעשים או תקלות טפו טפו טפו...).

אבל אני רוצה ליישר קו שיהיה לי שקט לאור זמן, מבחינת ק"מ הרכב עשה 158K. אני החלטתי לקחת את הרכב למרות שלא היה ספר טיפולים מסודר מהשנים האחרונות (אין מה לדאוג- חושב במחיר הקניה).

האם ישנן המלצות מיוחדות ליישור קו שכזה או פשוט לעשות טיפול 160K?

בבקשה המצלות...

יום טוב ותהיו בריאים:-D!

פורסם

בעיקרון תעשה את כל הדברים הרגילים כמו פילטרים,רצועות ,שמנים,פלגים מקוריים שמתאימים לרכב,יש לך מושג מתי נעשתה רצועת טימינג ?שווה בדיקה ליתר ביטחון .

פורסם

החלטתי לעשות גם טיימינג (מבחינת ק"מ הגיע הזמן), האם יש עוד משהו? בבדיקה שנערכה לפני קניה הרכב יצא בסדר גמור, בכללי הוא נקנה מאיזה זקן שכבר לא מסוגל לנהוג..

פורסם

לבדוק גלגלות, מותחנים, פולי אלטרנטור, תקינות רצועת אביזרים, שלא יעוף משהו. זה עלול לכאוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...