Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל שוב שלום.

אני כבר זמן רב מחפש אודי A3, אלפא רומיאו 147, ולא מוצא אחת שמורה.

אני רוצה לדעת אם יש רכבים נוספים אותם אני יכול להכניס לרשימה?

קודם כל מומלץ קופה, שהיה סאנרוף או אפילו גג נפתח זה בכלל, לא חובה אחד מהם אך מומלץ.

שהיה יחסית חסכוני בדלק, שהפנים של האוטו היה מודרני, רכב "חמים".

כמובן מומלץ שיראה ספורטיבי, ירגיש ספורטיבי, והיה מעל 100 כ''ס.

חשוב שהרכב לא יהיה גדול מידי, היה לי פעם סיאט איביזה 1.6 שנת 01 והרגשתי בה מאוד נוח, קטן וכמו שצריך, לאומת זה הייתה לי סובארו אימפרזה טורבו GT, למרות שמכרתי את הרכב בגלל שלא הצלחתי להחזיק אותו, הוא היה דיי גדול, זה לא שאני לא מסתדר איתו בחניות או בתימרון, פשוט אני מעדיף רכב קטן!למרות שאני שוב פתוח לכל הצעה.

בנוסף תחזוקה סבירה, ושאני יהיה אם הרכב הרבה זמן, ולא ירצה למכור אחרי זמן מה, פשוט שהיה לי כיף לראות את הרכב כל בוקר, ולדעת שאפשר לנסוע בלי להסתכל יותר מידי על המד של הדלק, או להתעורר לתקלה חדשה בבוקר.

כמובן רק ידני, אבל אם יש רכב בתקציב הנ''ל שמאפשר החלפת הילוכים בהגה איו לי בעיה לעלות את התקציב בשבילו, פתוח באמת לכל הצעה, הכי חשוב לא לכתוב רק את הדגם אם אפשר, לכתוב עליו דעה קצרה זה יהיה נחמד מאוד!

תודה!

פורסם

ממה אתה נהנה בנהיגה, מהביצועים בקו ישר או מהתחושות בכביש מפותל? לסוג הראשון איביזה טורבו יכולה להתאים, גם אודי A3

או גולף עם אחד המנועים הגדולים. לסוג השני אלפא רומיאו 147 תענה לא רע על הדרישות, ובמיוחד רנו קליאו ספורט. אפשר לשקול

גם פיז'ו 206GTI, או 206XS (פחות חזקה אבל זולה יותר לרכישה ואחזקה ויותר נפוצה).

אף אחת מהמכוניות שציינתי (חוץ מה-XS) לא תהיה זולה במיוחד לאחזקה, אבל ככה זה בחיים - בשביל ביצועים צריך בד"כ לשלם.

פורסם

לגבי פיז'ו לא אהבתי, לא מתחבר פשוט לרכב, לא קשור לסטיגמה על החברה, פשוט לא מתחבר.

בשבילי להנות מנהיגה זה יותר פניות, כמובן כוח חשוב לי אך לא יותר מידי.

אני יודע שעכשיו יקפוץ הבן אדם שיכתוב, קליאו ספורט, אבל לא כ''כ אהבתי אותה.

עכשיו יש אלפא רומיאו 147 נפח 2000 ידנית בדיוק מה שאני מחפש, בקרוב אני יראה אותה, הבעיה שאני לא יודע מה צריכת הדלק של הדגם הנ''ל, אני רק יודע שאם מטפלים בה טוב אז התחזוקה של האוטו לא יקרה, השאלה הכי חשובה בנתיים היא הדלק.

בנתיים אפשר המלצות לרכבים נוספים?אני לא רוצה עוד רכב שאני ימכור אחרי כמה חודשים, רכב שכיף להיכנס לתוכו, ואחרי שיוצאים רוצים לחזור שוב.

כמובן כל הדברים הנוספים הסברתי למעלה בהודעה.

תודה.

פורסם

בעל הרכב בטח מכונאי מומחה אם הוא מתחייב על רכב ישן. תוכל לקבל את עלות הבדיקה כבר אחרי סעיף של רעש מערכת תזמון או מנוע שורף שמן.

כל הרכב הוא לא:

הכי יפה בארץ

אין עוד מכוניות במצב כזה

לא חסר לא בורג

עבר 10 ידיים במשפחה, מאבא לבן ובחזרה

הוחלף בדיוק לפני שבוע: הכל בערך

אז אולי הוא באמת במצב סבבה ושווה רכישה. תריץ חיפוש ותקבל עשרות עמודים על 106 ראלי,GTI,XSI.

פורסם

לא ברמה של הקליאו או האלפא, אבל נחמד ביותר.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...