Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדשה בפורום ויש לי בעיה מלחיצה ברכב.

בדקתי שרשורים בנושא אך לא מצאתי משהו שמתייחס מספיק במדויק לבעיה שלי.

פשוט אני לחוצה ואני רוצה שיענו לי בנושא שלי ספציפית....

אז ככה- יש לי פיג'ו 205, שנת 94, חד הזרקה (זה מה שהסבירו לי)- top xri.

הבאתי אותו לפני שלושה ימים והיא עמדה אצל הבחורה שלקחתי אותו ממנה 4 חודשים בלי לזוז. לדבריהם, הם פשוט לא השתמשו ברכב. הרכב היה יד ראשונה, רכב שני במשפחה עם 130000 ק"מ. (לא מגולגל- בדוק).

הבעיה היא כזאת- יוצא לי עשן שחור מהאגזוז שצובע את המדרכה בסוג של ספריי שחור (נראה כמו שמן). זה קורה בבוקר בהנעה ראשונה, וזה קרה לי שוב אחרי נסיעה של שעתיים כשעשיתי רוורס. במהירות נמוכה שומעים גם פיצוצים ממש חלשים מכיוון האגזוז.

זה נראה ונשמע מלחיץ למדיי.... מישהו יכול לעזור לי? לאבחן? לשאר? אני סטודנטית והכסף שלי דל ):

אה וגם- בהנעה ראשונה בעיקר אחרי שהרכב עמד קצת הוא מניע ונכבה מהר. מתחילים לנסוע, גם אם חיממתי אותו כמה דקות לפני, הוא פשוט נכבה בלחיצה על הקלטצ'.... ):

אשמח לעזרה!

פורסם

דבר ראשון תבדקי כמה שמן יש שלא תסעי בלי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

שקונים רכב "חדש" עושים יישור קו ואח"כ מתחילים להשתמש ברכב.

קודם כל אני ממליץ לך לקנות ערכה של טיפול לרכב ,שכוללת ( שמן ופילטר שמן , מסנן אוויר, פלגים , להחליף למים איכותיים פרסטון לדוגמה ,פילטר דלק).

אני אצרף לך מחירים גם , שמן טוב עולה סביבות 90 ש"ח בצמיגות 10W40 במידה והרכב לא אוכל שמן , ו20W50 אם הרכב אוכל שמן .

פילטר שמן מקורי עולה 40 ש"ח תחליפי 15 ש"ח

פילטר בנזין 25 ש"ח

פילטר אוויר 15 - 20 ש"ח

4 פלגים - 60 ש"ח

מים של פרסטון - 40 ש"ח ל3.75 ליטר.

תתחילי מהטיפול הזה ואח"כ תחזרי לעדכן .

טיפול כזה עולה בערך 150 - 200 ש"ח.

ממליץ לך לבדוק מתי הוחלף טיימנג , לבדוק נזילות , משאבת מים .

העשן השחור יכול לנבוע מחיישן למדה תקול . הקירטועים מפילטר דלק סתום . או פלגים גמורים.

מקווה שעזרתי .

שוקי

HONDA CIVIC LS

פורסם

חפשי בפורום שרשורי המלצות על בעלי מקצוע, ופני למוסך/מומחה מתאים באיזור מגורייך. ההבדל בין מכונאי מוכשר וישר לבין "כל מיני" הוא הבדל גדול. גם במחיר וגם בתוצאה.

דני

פורסם

מאיזה אזור את?

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...