Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

היום שמתי לב לכמה רכבים שקשורה להם נעל של ילד מאחור , מה המשמעות של הדבר ?

האם זה אומר שיש תינוק באוטו?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם כבר זה אומר ש"היה" תינוק באוטו.

אין כמו הומור שחור כדי לפתוח את השבוע. :)

זה למזל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:-D

כל נעל עובדת או שצריך נעל של מישהו מסויים , אני מתכנן לקשור לי אחת ...

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

משמש להשוואת פוטנציאלים וריקון שדה חשמלי של חשמל סטאטי שנצבר בגוף הרכב, תופעה הקיימת בעיקר בימים יבשים ובעיקר ברכבים של ערסים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חלק מטקס פולחני, ככל הנראה... לעולם לא אבין את האנשים שעושים זאת, גם לא את אלו שזורקים זוג נעליים קשורות על חוטי חשמל.

פורסם
משמש להשוואת פוטנציאלים וריקון שדה חשמלי של חשמל סטאטי שנצבר בגוף הרכב, תופעה הקיימת בעיקר בימים יבשים ובעיקר ברכבים של ערסים.

לידע כללי מטען חשמלי או חשמל סטטי הוא לא נטען ברכב. אתה יכול להאשים את הרכב ברגע שהוא מחשמל אותך אבל אתה אשם.

עצם חיכוך הגוף בכסא הרכב או כל מיני דברים שיגרמו לך לטעון מטען חשמלי בגוף וברגע שתצא ותגע באותו אתה תפרוק את זה למכונית. לכן אתה מחשמל את האוטו והאוטו לא מחשמל אותך.

S2000

פורסם

שמים נעל קטנה למזל .

למרות שהכרתי אדם שקנה בזמנו יונדאי לנטרה קופה חדשה מהחברה ושם נעל קטנה ליד האגזוז והנעל נדלקה באש כנראה מחום שהאגזוז שחרר והיא נשרפה .

אז כנראה שהנעל לא כל כך נתנה מזל:lol::lol::lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

בקשר לנעליים על הכבלים בשכונות,

אז מישהו פעם אמר לי שזה "סמל" לכך שבאיזור יש תחנת סמים.

חוץ מזה, לי נראה שזאת סתם אגדה אורבנית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...