Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קויל לריקשה של פיאג'יו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעו לידי שתי ריקשות P2 של חברת PIAGGIO ואין לי ניצוץ בפלאג באף אחת מהן.. אחרי כל מני בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הקויל הוא מה שעושה את הבעיה (ניסיתי את שניהם...) אז רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קויל מתאים.

תודה!

פורסם
שלום לכולם,

הגיעו לידי שתי ריקשות P2 של חברת PIAGGIO ואין לי ניצוץ בפלאג באף אחת מהן.. אחרי כל מני בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הקויל הוא מה שעושה את הבעיה (ניסיתי את שניהם...) אז רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קויל מתאים.

תודה!

http://www.royalspares.com/vespa-electronic-ht-ignition-coil-cdi-unit-12v-new-p-3206.html

פורסם

אם הוא גזור לשניים או מכופף הוא דפוק.

במצב זה המגנטו לא יושב במקום ומן הסתם תהיה בעיית הצתה.

תפנק אותנו בתמונות , אפילו כשהן לא מניעות.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אם הוא גזור לשניים או מכופף הוא דפוק.

במצב זה המגנטו לא יושב במקום ומן הסתם תהיה בעיית הצתה.

תפנק אותנו בתמונות , אפילו כשהן לא מניעות.

ישי

תמונות של מה?

בינתיים יש לי של אחד מהקוילים: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=210605&d=1281875410

של הריקשות הדוממות ושל המגנטו פתוח- מצורף.

את המגנטים שייפנו אז התמונה לא ממש עדכנית אבל לא נורא..

SNC00071.jpg

SNC00165.jpg

SNC00167.jpg

SNC00292.jpg

פורסם
שתי שאלות בנושא ריקשות:

כמה נוסעים מורשים לסוע ברכב ?

מה הם עלויות הביטוח ? האם כמו אופנוע או רכב ?

2 אנשים

והוא כמו רכב בביטוח וטסט

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...