Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי פג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1600 דגם xs.

לפני כ4 חודשים שקניתי אותה היה לי בעיה של חום מנוע המנוע היה מתחמם מגיע ל100 מעלות בשקט ומידי פעם גם ל105 מעלות..

החלטתי לטפל אז בבעיה ניקיתי רדיאטור,בדקתי חיישני יוני ומאוורר הכל עבד..בסופו של דבר פירקנו טרמוסטט שמנו אותו במים חמים רותכים והוא היה תפוס..הוחלט בסוף להשאיר תרמוסטט פתוח עד החורף..במהלך התקופה הזאת לא היה לי בעיה בכלל מידי פעם כשהייתי ממש מעמיס ונוסע הרבה היה מגיע ל100 מעלות אבל לא עובר את ה 100..ומחוץ לעיר לא עובר 90 כמעט..שבוע שעבר החלטתי להשים טרמוסטט באוטו..והתחלתי לנסוע כרגיל לא ראיתי משהו מיוחד בתוך העיר החום מנוע היה משחק בין 90 ל100 מעלות לא יותר..אבל היום יצאתי מחוץ לעיר החום מנוע לא רצה לרדת לי מה102 מעלות בערך וכהגעתי למהירות גבוהה כדי לראות מה קורה עם החום מנוע ראיתי גם 108 מעלות וכמעט ומגיע לקו האחרון..יש לציין שזה קורה לי רק מחוץ לעיר..

מישהו יכול לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת?

אני כבר התייאשתי..

המוסכניק שלי חושב שזה לכיוון משאבת מים שיכול להיות ולא עושה סירקוציה של המים כמו שצריך...מה נראה לכם?

וגם כל המוסכים טוענים שבפגו זה אמור להיות עד 100 מעלות בסדר גמור..מה נראה לכם?

תודה לכל העוזרים

פורסם

ניסית לקבל חוות דעת במוסך נוסף?

מאיפה אתה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר להתעניין כיצד אתה יודע מה חום בצורה כל כך מדוייקת? בגולף למשל מאוררים מתחילים לעבוד על 105 בעוד שמד חום מראה 90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יודע שקשה להרבה יוצאי יפניות לקבל את זה, אבל מד הטמפרטורה ב-206 לא אמור לעמוד באמצע באופן קבוע, גם במצב התקין.

אין לי מושג איך החלטת מתי השעון מגיע ל100 או 105 מעלות כשאין סימון מדויק למספרים האלו על הסקאלה, אבל בגדול זה תקין אם המחוג משחק סביב אמצע הסקאלה, קו לכאן או לכאן.

לגבי סיבת ההתחממות, אם הרכב מתחמם בסל"ד גבוה אז יתכן שמדובר במשאבת מים.

מתי החליפו משאבת מים בפעם האחרונה? איזה נוזל קירור יש ברכב?

מה לגבי הרדיאטור? האם הוא נבדק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאשקלון...

שמע המד של החום מנוע לא דיגיטלי אני משער שהוא נמצא על מעלות כי ככה זה נראה בעין..

לגבי המאווררים אני וחשמלאי בדקנו את זה וכשהחום מנוע עבר את ה92 התחיל המאוורר לעבוד רמה 1..לאחר מיכן שיחקנו עם הג עוד קצת על ניוטרל לאחר שהחום מנוע עלה ל98 הרמה השנייה החלה לעבוד..

וזה לא סופי לגבי המשאבה..המוסכניק רוצה לשבת עלייה יום שלם ולבדוק ואז לראות..אבל לבדוק את המשאבה זה לפרק את הטיימיניג וזה נראה לי בעיה...ואם זה לא זה אז מה נשלם לו על עבודה שזה לא הפיתרון שלה בכלל?

בגלל זה אני רוצה כיוונים

ואני לא מאמין ששיחררו לי את האוטו מהמוסך שבוע שעבר בלי לנקז אוויר..צריך להיות חאפר רציני בשביל לעשות דבר כזה..

פורסם

אני לא יודע באיזה מוסך טיפלת אבל תתחיל להאמין , כי לפעמים גם מורשים ומרכזים "שוכחים " , ותבצע בדיקה במוסך אחר .

או שתבדוק לבד

פורסם

צביקה תודה על התגובה

לגבי מה שאתה אומר התשובה היא כן הוא באמת מתחמם ממש רק בסלד גבוה שזה כבר הילוך חמישי ומעל 3500 סלד..והמספרים הם משוערים לא צריך להיות גאון כדי להבין שטיפ טיפה אחרי הקו של ה100 זה יהיה 102...

לגבי הרדיאטור אני בדקתי אותו במכון של הרדיאטורים לפני כ4 חודש בעזרת לחץ אוויר מכל הכייוונים משהו כזה..וגם עבר ניקוי יסודי עם החוטר בכל התאים שלו..

לגבי המשאבת מים לא ידוע לי בכלל מה קורה איתה כי אני קניתי את האוטו מהבן אדם שהרכב היה אצלו 9 שנים והוא הביא לי קצת קבלות מהשנתיים האחרונות..ולא נראה בכלל שהייתה איזשהי נגיעה במשאבת מים למרות שהוא אמר שטיימינג הוא עשה לפני 9 חודש בערך..לגבי הנוזל קירור זה מה שבמוסך שמו לי ששמתי טרמוסטט לא שאלתי מה הוא שם אבל הוא נראה בן אדם רציני שלא משחק עם חומרים זולים..

אני ישאיר אצלו תאוטו לבדיקות עד שהוא יאתר את התקלה...

מה שכן דיברתי עם חבר שהוא עובד במוסך מורשה של פיגו והוא אמר שבפיג'ו 206 המאוורר\פרופלו במשאבת מים מתפורר לחתיכות כאלה ויכול להיות שזה הבעיה והוא יתפורר..

• תוכן חדש...