Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2007 דיזל הודעת Electronic Fault

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

רכשתי רכב לפני מספר ימים מסוג רנו מגאן דיזל ידני שנת 2007.

הרכב נוצע מצויין אולם אתמול בערב והיום בבוקר נדלק סמל המפתח ברגים וקיבלתי הודעה של Electronic Fault.

ברגע שנגעתי בדוושת הבלם ההודעה נעלמה. כמו כן אתמול בנסיעה לרגע קט כאילו החליק הקלאצ' והטורים קפצו לאחר כשנייה עד שנייה וחצי הטורים נרגעו.

יש רעיונות?

תודה.

גדי

פורסם

לא יכול לעזור, אבל "נרשם" לשרשור הזה, נסעתי שנה בכזה רכב חדש בזמנו, ואני שוקל לרכוש אותו משומש, אז רוצה לדעת כמה שיותר.

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום דב,

האם אתה יכול לתת חוות דעת? (אני יודע שקצת מאוחר כי כבר קניתי אבל בכל זאת חשוב לי לדעת)

תודה, גדי.

פורסם

יופי של רכב, סוחב כמו שד, חסכוני מאוד, ומרווח כמו מכונית מנהלים.

השאלה איך הוא מתיישן, ומהי עלות הטיפולים (הרכב לא היה שלי).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

One of the tail lights had the wrong type bulb fitted, the pins on the bulb should be 180 degress out but the bulb was fitted they were at a different angle. I think this caused the terminal on the bulb to touch the tail light and the break light terminals causing the break lights to come on when with the tail lights

במילים אחרות תבדוק את מנורות הברקס

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

אתה צריך להכנס למוסך שיש לו סורק תקלות של רנו. התחברות לסורק תיתן לך קוד תקלה מדוייק.

יש כמה סיבות להופעת נורה של תקלה חשמלית.

אם הטורים קפצו, יש סיכוי לבעיה בפוטנציומטר של דוושת הגז (די נפוץ).

כנס ל"מכונן" ת"א:

http://www.hamechonen.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A_%D7%A8%D7%A0%D7%95

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאחר ביקור במוסך (לא מומחה) כאשר החלפתי תושבות מנוע + גומיה לצירייה ביקשתי מהמוסכניק לנקות מגעים בחיישן של דוושת הבלם.

הבעיה לא הופיעה לאחר מכן בנסיעה של 200 ק"מ.

תודה לכל העוזרים.

גדי.

פורסם

שלום שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו.

הפניתי את שאלתך למר שי לוי מנהל מרכז השרות המורשה "פיתוח" בהרצליה ולהלן תגובתו:

לגבי Electronic Fault

זה עשוי להיות קשור לבעיה במתג אור בלם. חיבור למכשיר אבחון תוודא זאת סופית.

מאחר ותשובתנו מבוססת על נתונים שהועברו לנו מהלקוח ללא שהרכב נבדק בפועל, אין תכן התשובה מהווה משום המלצה, חוות דעת או ייעוץ מחייבים; לפיכך, על מנת לקבוע במדויק את הטיפול ו/או התיקון הנכון ברכב יש להביאו לבדיקה במרכז שירות; המסתמך על המידע המובא כאן עושה זאת באחריותו ועל דעת עצמו בלבד.

פורסם

לאחר ביקור במוסך והתחברות למחשב הסתבר כי יש בעיה עם החיישן של מתג בלם + התגלתה בעיה בחיישן גל זיזים עליון + תושבת מנוע אז נפרדתי מ - 1600 ש"ח במוסך מורשה.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

שלום לפורום המכובד,

הסאגה שלי עם הרכב ממשיכה, לאחר תיקון היום והחלפה של תושבת מנוע חיישן בלם וחיישן גל זיזים עליון לאחר נסיעה של כ 50 ק"מ הרכב הודיע כעת check injection.

לאחר עצירה כיבוי הרכב והדלקה ההודעה נעלמה אולם כפי שנוכחתי לדעת, הרכב לא מודיע סתם.

יש למישהו רעיונות?

למוסך מרכזי אני כבר לא הולך, המחירים מטורפים.

תודה ושבת שלום.

גדי

פורסם

לאחר החלפת חיישן עשו איפוס למחשב ?

ברנו מגאן 2 dci כל החלפה של חיישן דורשת איפוס מחשב ולימוד מחדש

בברכה יובל

• תוכן חדש...