Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משמעות לשיכוך מלא - רעה.

אופני שיכוך מלא נועדו לרכיבת שטח, כאשר לא מומלץ לקנות אופני שיכוך מלא בפחות מ-5K ש"ח (חדשות).

כלומר, לא רלוונטי לך בכלל.

כנס לחנות אופניים קרובה ותראה מה יש להם להציע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז הולכים על ז"ק :)

יש למישהו המלצה לדגם סביר במחירים האלה ?

ושוב - תודה רבה לכל המייעצים.

ומה אתם אומרים על הדגם שאני רוכב עליו היום? עד כמה הוא נורא ?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני מקווה שאספיק לקנות אופניים כבר בשבוע הבא.

אתם חושבים שעדיף יד שניה מדגם טוב יותר אבל קצת מיושן או חדש בתקציב הזה ?

קקטוסולר ידנית

פורסם

עדיף יד שניה, אין חדש סביר בפחות מ 750 ש"ח.

ומה שאתה רוכב עליו היום באמת נוראי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני קניתי לפני 3 שנים, אופניים ב250 שקל, משומשות עם בולמי זעזועים מקדימה, ועם ה"קפיץ" המדובר, אני קורע להם את הצורה עולה על מדרכות יורד ממדרכות, ופעם בכמה זמן (הרבה) ממלא אוויר בצמיגים,אין לי סנטימנטים יותר מידי כי הם גם ככה משומשות, ואני ממש נהנה מהם,

אם אתה לא רוכב מקצועי או משהו כזה, תעבור בחנות אופניים ותחפש שם משהו משומש במצב טוב, מקסימום שיחליף לך כיסא לאחד יותר נוח ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אוקיי, אז אתמול שודרג הזבל שרכבתי עליו לאופני שיכוך מלא. שוב פעם של pacific. לדגם קוראים K2000 נראה לי.

אני ממש מרוצה מהם (למרות שהם עשו בעיות עם ההילוכים בהתחלה). נוחות הנסיעה הרבה יותר טובה, ואפשר לרדת מדרגות בקלות...

נעדכן בהמשך אם יהיה משהו...

קקטוסולר ידנית

פורסם

אממ אל תאשימו אותי... זה נקנה לי בסוג של הפתעה. ;)

מה אתם אומרים על הדגם ? (אל תשכחו שאני לא באמת רוכב שטח)

קקטוסולר ידנית

פורסם

ענו לך, ועניתי לך גם.

מתלה אחורי באופניים בתקציב הזה זו משקולת מיותרת, במקרה הטוב. במקרה הרע, היא גם משקולת שפוגמת ביעילות הדיווש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי בוקר טוב!

שלח ה"פ, צרף סכום תלת ספרתי, כשהמאות מתחילות בספרה 3 (או משהו שווה סכום אחר) וקבל אופניים שנגעו פעמיים בכביש.

היו נוגעות הרבה יותר, אילו היה לי זמן פנוי, אבל אין לי. ניסיתי שיהיה לי תחביב, לא הצלחתי כי העבודה חשובה יותר.

יום טוב

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
העיקר שבאת להתייעץ...:roll:

אולי הכל היה למטרת השקטת דיסוננס קוגניטיבי ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אפשר להתנכל? :)

יש לי אופניים עם שיכוך מלא, והתמסורת שמה התקלקלה פעם.

אז הפכתי את האופניים לבעלי הילוך יחיד בלבד.

מקום העבודה שלי במרחק 2-3 קילומטר בלבד, והיות אני קמצן מתחשק לי לחסוך דלק (הנעות בוקר שלוקחות המון דלק) ולא ממש מתחשק לי לפתוח את הארנק ולקנות משהו נורמלי.

האפשרות שלי זה לשנות את יחס העברה שיהיה ניתן לדווש בקלות בעליות הגדולות (ויש כאן בשפע), או שאפשר לשדך מחדש "גיר" בעלות לא יקרה בכלל?

פורסם

אתה יכול לקנות מעביר משומש בגרושים, מאנשים ששדרגו עצמם למשהו איכותי יותר. תתחיל לפשפש בלוחות כמו "הרים", זה לא אמור לעלות יותר מדי.

אפשר גם להישאר כסינגל ספיד, זה לא ממש נורא אם אתה רוכב באותו סגנון כל הזמן (רק עלייה או רק מישור או רק ירידה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...