Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לקנות מעביר משומש בגרושים, מאנשים ששדרגו עצמם למשהו איכותי יותר. תתחיל לפשפש בלוחות כמו "הרים", זה לא אמור לעלות יותר מדי.

אפשר גם להישאר כסינגל ספיד, זה לא ממש נורא אם אתה רוכב באותו סגנון כל הזמן (רק עלייה או רק מישור או רק ירידה).

ולשים מחדש את השיפטרים לא מייקר\מסבך את העניין?

לגבי הסינגל ספיד - בהתחלה יש עליה גדולה גדולה, לאחר מכן מישור ולקינוח ירידה חדה. (ב-2 הכיוונים).

אני מאמין שאפשר להסתדר לגבי האחרונים, אבל העליות כמעט בלתי אפשריות ביחס ההעברה הנוכחי (אלא אם אני מדווש עם כל ה-85 ק"ג שלי, ולא כיף להגיע לעבודה מיוזע :D )

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זה נראה שאין לך ממש ברירה, אלא להשקיע כסף... לא ?

תנסה לחפש מערכת כמה שיותר "קומפלט" (כמה שיותר חלקים), זה יוזיל את העסק. חבל שזרקת את החלקים השמישים שהיו לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"אאוץ" אלו אופניים ששווה להשקיע עליהם?

אם לא פשוט תקנה משהו יד שניה ב 800-1000 שקל, אפשר למצוא דברים לא רעים בכלל בתקציב כזה.

בסופו של דבר, אופניים זה כמו כל דבר, מה שבזול ביוקר, תקנה גרוטאה כמו פותח השרשור וגם לא תהנה ברכיבה וגם יהיו לך הוצאות תחזוקה גדולות (לפעמים עד שווי האופניים אפילו) בתיקונים.

מציע לך להיכנס ל harim.co.il ולחפש בלוח משהו זנב קשיח של חברה מוכרת.

והכי חשוב, שיהיו במידה שלך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אז זה נראה שאין לך ממש ברירה, אלא להשקיע כסף... לא ?

תנסה לחפש מערכת כמה שיותר "קומפלט" (כמה שיותר חלקים), זה יוזיל את העסק. חבל שזרקת את החלקים השמישים שהיו לך.

כן.. זה באמת נראה ככה.

עד כמה זה יהיה נורא לנסוע ביחס העברה שמותאם לעליות תלולות ברמה בינונית במישורים? בירידות ברור לי שאין כל ערך לדיווש עצמו.

האמת שהמצב של האופניים לא משהו.

הם מעט קטנות עליי (אפשר לחיות עם זה), הברקס האחורי נתקע אחרי לחיצה, וצריך לשחרר ידנית שלא יהיה חיכוך, ושהאופניים מתגלגלות והפדלים נעצרים, יש רעשי חיכוך.

מה שכן - השלדה והמתלים והברקס הקידמי שווים משהו.

פורסם

אין שום בעייה לפדל ביחס שמותאם לעלייה כאשר אתה במישור. אתה פשוט תעבוד על סל"ד גבוה ולא תוכל להתקדם מעבר למהירות מסויימת.

זה עדיף על פני האלטרנטיבה - סל"ד של ירידות וניסיון לטיפוס עליות, זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי.

אני נאלץ לסייג כמובן, ראיתי בחור שעושה מסלולי דאונהיל גם בעליה וגם בירידה על סינגל ספיד !

אבל הוא סתם פסיכופט (שממש כייף לרכוב לפניו ומאחוריו) :wink:

נראה לי שאתה צריך לקבל החלטה - להשקיע את המינימום באופניים שלך, או להחליף את האופניים ולמכור את שלך,

או להישאר עם מה שטוב (השלדה ועוד כמה דברים) ולהחליף את כל השאר. שיקול שלך בלבד, משום שהסכומים שונים מאוד בין אופצייה לאופצייה.

בירידות ברור לי שאין כל ערך לדיווש עצמו.

אלא אם אתה עושה דאונהיל, שם מפדלים בירידה הרבה יותר מאשר בעלייה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ענו לך, ועניתי לך גם.

מתלה אחורי באופניים בתקציב הזה זו משקולת מיותרת, במקרה הטוב. במקרה הרע, היא גם משקולת שפוגמת ביעילות הדיווש.

אז נכון שהאופניים קצת יותר כבדות, אבל (ןיכול להיות שאני הוזה) הנוחות נסיעה השתפרה משמעותית, ואפשר לרדת מדרגות בזוויות שעם הקודמות בחיים לא הייתי מצליח...

לא שמתי לב ל'בליעה' ביכולת הדיווש.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...