Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז אני יודע שדיברו הרבה על אופניים, אבל לא בתקציב שלי...

התקציב הוא כמה מאות בודדות של שקלים, נניח עד 350-400 שקל. (משומש כמובן)

אני לא באמת מבין בזה, אז תקנו אותי או המליצו לי אחרת:

אני כרגע רוצה אופני שיכוח מלא, לא משמעותי לי כל השאר... (למדו אותי אם אני טועה :) )

מצאתי באינטרנט ב350 את אלה:

http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3853774&SalesCatID=14

מה אתם אומרים?

ותודה רבה! :)

קקטוסולר ידנית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב שלך נכנסים אופניים סינים, שיכוך מלא אי אפשר באמת לקרוא לזה שיכוך מלא כי לדבר הזה באמצע אי אפשר לקרוא בולם זעזועים.

וזהו אין המלצות או דברים כאלו כי כולם אותו הדבר.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

ועד כמה ה'סיניים האלה' גרועים ?

אני לא רוכב מקצועי, אלא רוכב כדי להגיע ממקום למקום. הם לא יהיו עדיפות מהזנב קשיח הישנות (5 שנים בערך) שיש לי ?

ובעצם למה טוב שיכוך מלא על זנב קשיח ?

קקטוסולר ידנית

פורסם

מי שרוכב ממקום למקום עדיף שיקנה זנב קשיח,באופני שיכוך מלא (במיוחד בתקציב הזה)

אתה מאבד חלק גדול מהאנרגיה שאתה משקיע בדיווש רק בגלל פעולת הקפיץ.

מה גם שאין מכשול שלא תוכל לעבור עם זנב קשיח.

פורסם

הגובה שלי הוא 173, אבל גם אדם בגובה 188 בערך אמור לרכב עליהם מדי פעם.

אם ככה למה השיכוך המלא נועד? הוא לא תורם גם בין היתר לנוחות?

מדרכות גבוהות יותר שאני לא מצליח לעלות עם זנב קשיח יעלו עם שיכוך מלא ?

שוב תודה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

תורם לנוחות,אבל לא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו בתוך העיר. לדעתי זה לגמרי מיותר.

לגבי המידה,אין מידה שתתאים לשניכם לכן אני מציע שמי שרוכב הכי הרבה יבחר את המידה לפני טעמו.

אתה צריך מדיום ואילו הוא באזור האקסטרא לארג' (בערך)

פורסם

שיכוך מלא בד"כ יבלע לך את יעילות פידול, כך שתצטרך להשקיע יותר מאמץ כדי להתקדם.

הדגם שהבאת קשה לקרוא לו שיכוך מלא

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במחיר כזה אל תקנה שיכוך מלא אלא רק זנב קשיח. השיכוך מלא במחירים האלה יוצא זבל סיני (מכונה גם אופני מדבקה) וזה מסוג הדברים שעדיף לקנות איכותי יותר.

ד"א אני בררתי ועם קצת סבלנות ניתן לקנות גם בפחות מזה 150-200 ש"ח. לדוגמה אני קניתי אופני ז"ק לפני אי אילו שנים ב-250 ש"ח (חדשות) כמה כבר הם צריכות לעלות היום?

לקנות אופניים זולים יד 2 זה קצת סרט כי אתה לא תיסע לעיר רחוקה בשביל לחסוך 50 ש"ח רק הדלק יעלה יותר.

פורסם

סליחה על החפירה עם כל השאלות ההזויות, אבל אפשר הסבר קטן על למה שיכוך מלא בולע את יעילות הפידול ?

ומה לגבי השאלה עם המדרכות ?

תודה...

קקטוסולר ידנית

פורסם

כשאתה מפדל, אתה רוצה שהאופניים יסעו קדימה.

בולמי הזעזועים נעים מעלה ומטה, ולכן "בולעים" בתוכם חלק מהאנרגיה שאמורה ללכת קדימה, לכיוון מעלה ומטה.

אי לכך ובהתאם לזאת, אופני שיכוך מלא תמיד יסבלו מנחיתות פידולית (המצאתי מושג) לעומת אופני זנב קשיח.

יתרה מזו, ה"שיכוך המלא" של אופני המדבקה למיניהן הוא מזעזע לכשעצמו, כבר עדיף זנב קשיח איכותי.

ב- 400 ש"ח למשומש יש לך סיכוי לקנות מותג ידוע בן כמה שנים (שימנו, דרעק, וכו') שיהיה עדיף מכל בחינה.

מדרכות עולים עם קצת טכניקה בלי בעיות עם כל סוג אופניים, גם באופני שיכוך מלא אתה לא סתם נכנס במדרכה,

אחרת תוך זמן מסויים הבולם הזול של השקל תשעים שיש לך מקדימה יחזיר את נשמתו לבורא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מדרכות אני עולה עם באני חצי מטר וטייבל

the only way i know :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה עולה מדרכות עם ארנב בגודל חצי מטר ואז שולחן ?

מה, מה, לא הבנתי...?

:lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה זה השטויות האלו?

יעילות פידול, יתרונות שיכוך מלא... אין שיכוך מלא בסכומי כסף הללו שהם לא יותר מאופניים עם משקולת בצורת קפיץ.

השאלה היא, מה לא בסדר באופניים הקיימים שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני נוסע היום על pacipic WS440. הם כבר מיושנות, קטנות לרוכב השני ( וקצת לי אפילו), וההילוכים נשברו ביום ראשון...

משמעותי לי העניין של העלייה על מדרכות. (וכן, גם אחרי כל ה'טכניקות') אתם אומרים שאין משמעות בכלל לשיכוך מלא?

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...