Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שהרכב עומד כל הלילה או מספר שעות יש ריח של דלק מכיוון מכסה המנוע כאשר אני מניע את האוטו.

למישהו יש מושג ממה זה יכול להיות?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

כל מי שיש לו איביזה החדשה ונתקל בדבר, אשמח אם ייתן לי תשובה, יאללה תתעוררו :-)

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מה קורה נירו?

הריח מגיע מכיוון מכסה המנוע ולא מהאגזוז או ממכסה הדלק.

זה קורה לאחר שהרכב יושב שעות ללא הנעה, יכול להיות שזה קורה כי הרכב קר? , התופעה הזאת לא חוזרת על עצמה לאחר מכן ומסקרן אותי לדעת ממה זה נובע לפני שאני ייגש למוסך.

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

:-)אהלן אחי

אני יבדוק אצלי אם יישנה אותה בעייה,התופעה מוזרה הרבה יותר כאשר הריח מגיע ממכסה המנוע

ממליץ לך להגיע כמה שיותר מהר למוסך,דדי שלא יחמיר

מדדת לאחרונה את הספק הדלק שלך???

פורסם

המנוע הוא 1.6 , מילוי של מיכל דלק ב 32 ליטר יספיקו לי כ 300 -350 קילומטר וזה תלוי בנסיעות בין עירוני או עירוני.

אני חייב לציין שאין נזילות, סימנים של דלק או משהו כזה אלא שיש ריח של דלק בעת ההנעה לאחר שהרכב יושב כ 7 שעות, הריח מגיע מכיוון מכסה המנוע (זאת אומרת שאם אתה עומד מאחורי האוטו, מאחורי הבגאז' אז יש מצב שלא תריח כלום או שתריח מעט יחסית ), הרכב עלה במאי ונסע רק 3000 קילומטר שזה כלום אז אני לא יודע מה לומר...:roll:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

לאחר בדיקה במוסך התברר שזה כלום וכי שזאת תופעה טבעית בפעולת ההנעה שכן דרוש דלק בכדי להניע,

בקיצור לא מצאו כלום במוסך לאחר בדיקה אינטנסיבית ואני שמח על כך :lol:.

ראוי לומר גם שהגעתי אחר הצהריים ועדיין קיבלו אותי בסבלנות במוסך " השחר מוטורס", השירות פשוט טוב :arrow:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

תבדוק בבוקר שאתה מניע, תניע ותצא מהרכב, תעמוד ליד דלת הנהג ותבדוק אם יש ריח של דלק/ הנעה ותן לי תשובה בהזדמנות , בכל מקרה אני מודה לך על ההתענינות וחבל שרק אתה מכל חברי הפורום גילה עניין בשאלה שלי, בכל אופן - תודה אחי :wink:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...