Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בטווח מחירים 50-70 אלף .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו

3 דלתות שנתון חדש ספורטיבי אוטומט בלבד בטווח מחירים של 50 - 70 אלף .

גם צריכה נמוכה וחלפים לא כל כך יקרים יהיה עוד יותר טוב ..

רעיונות ?

פורסם

שלום לך!

לפי הניסיון שלי והראות שלי מחברים אני חושב שאם תשקיע עוד 10 אלף 20 אלף תוכל להביא אחלה איביזיה 2010 זה אוטו מאובזר ויפה ונוח לנהגים צעירים ולפי מה שאני מניח אתה נהג צעיר תקן אותי עם אני טועה.

או שתוכל להביא פיאט פונטו גרנדה אם תוכל להוסיף 15 אלף אתה תהנה מימנה.ואם לא תוכל להביא סיאט ישנות שנת 20072006 זה אוטו טוב קצת ערסי לפי דעתי אבל תוכל למצוא משו שיתאים לך.

מקווה שעזרתי תחכה לעוד תגובות יש מנוסים מימני.

שמח לעזור =]

פורסם

גבר אם היה לי 10 - 15 אלף להוסיף הייתי רושם 50 אלף עד 85 אלף אבל אין לי .. זה כל הקטע .

וניסיתי לחפש איביזה מהדגמים החדשים ביד 2 אבל הם לא מגיעים לטווח מחירים האלה .

ואיביזה מהדגמים הישנים לא באות בחשבון ..

פורסם
טוב היא אולי לא 3 דלתות,

אבל היא עדיין יחסית עונה על הדרישות שלך..

הקיה ריו, יודע על מה מדובר?

זה אוטו חזק מאוד, אמין, שקט..

בוא נגיד שלא סתם כל העולם ואחותו מדברים על קיה כמותג עולה כרגע.

אני לא אומר שלא , אבל שוב 3 דלתות - מראה ספורטיבי יותר(והיא ממש רחוקה מלעשות לי את זה) חשוב לי משאר הדברים ולכן גם זה לא יהיה טוב .

אבל תודה על התגובות , אני רגיל שבכלל לא עונים :)

פורסם

יש לך את פונטו HGT שזאת אפשרות טובה מאוד.

וכמובן את 20VT של איביזה.

כמו כן יש לך את האפשרות של פג'ו וכל הקטנות האחרות.

בנוסף אתה יכול להכניס גם פולו GTI או גולף ספורטיביות.

כמובן תוכל לרכוש מכוניות שהם לא ספורטיביות מבחינה הן מכנית והן חיצונית אלה רק מבחינה חיצונית, כמו איביזה דור אחד לפני האחרון או אודי.

הדברים שאתה מחפש מאוד כוללים תן פירוט מפורט יותר.

פורסם
הקיא ריו היא כרגע המונית הכי נמכרת והיא היורשת של סקודה

אם כבר, הייתי אומר היורשת של קורדובה. לשקודה יש יתרון ברור מבחינת תא המטען ובדגם החדש גם מרווח מאחור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לך את פונטו HGT שזאת אפשרות טובה מאוד.

וכמובן את 20VT של איביזה.

כמו כן יש לך את האפשרות של פג'ו וכל הקטנות האחרות.

בנוסף אתה יכול להכניס גם פולו GTI או גולף ספורטיביות.

כמובן תוכל לרכוש מכוניות שהם לא ספורטיביות מבחינה הן מכנית והן חיצונית אלה רק מבחינה חיצונית, כמו איביזה דור אחד לפני האחרון או אודי.

הדברים שאתה מחפש מאוד כוללים תן פירוט מפורט יותר.

האמת שאני בכלל לא מחפש אוטו ספורטיבי מבחינה מכנית אלא רק חיצונית . הדור האחרון של איביזה כמו שרשמתי לא בא בחשבון כי הוא פשוט לא יפה בעיניי , מה שגם שאודי וגולף הזהירו אותי שהביטוח והחלפים הולכים להיות מאוד יקרים ..

קיצר יש לי שאלה , מצאתי איביזה 2009 DSG 20 אלף קילומטר והוא אמר שיש לו מכה בכנף הוא רוצה עליו 85 אלף והוא אמר שהוא מוכן לרדת במחיר .. הוא אמר שלתקן את המכה יעלה 2000 שקל .. מה אומרים ?

פורסם

אם היה עולה 2000 שקל, הוא היה מתקן, ומוכר את האוטו כמו חדש. הלא כן?

אל תתעסק עם רכבים עם מכות שאתה תצטרך ללכת לעשות ולטפל בהם.

או שאם ממש בא לך עליה, תרים לבחור טלפון, תגיד לו שיסדר את זה, ואתה תתן לו +2000 שקל

על זה שהוא תיקן, כמחיר התיקון, ואז נראה מה הוא יגיד.

אתה מעוניין ברכב שנראה ספורטיבי אך לא ספורטיבי?

לא הבנתי בדיוק את הכוונה שלך.

אם אתה מדבר על אוטומט בלבד, ורכב שרק נראה ספורטיבי אין ספק שהסיאט איביזה הדור היותר

ישן הוא הרכב המושלם בשבילך. שנת 04-08 תוכל להשיג. ויש פה אחת שאפילו מדהימה נראית כמו קופרה אם תוכל למתוח את התקציב-

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1648094&Code=e0716014c2e5f86f166c85065127cdab

רותם.

פורסם
אם היה עולה 2000 שקל, הוא היה מתקן, ומוכר את האוטו כמו חדש. הלא כן?

אל תתעסק עם רכבים עם מכות שאתה תצטרך ללכת לעשות ולטפל בהם.

או שאם ממש בא לך עליה, תרים לבחור טלפון, תגיד לו שיסדר את זה, ואתה תתן לו +2000 שקל

על זה שהוא תיקן, כמחיר התיקון, ואז נראה מה הוא יגיד.

אתה מעוניין ברכב שנראה ספורטיבי אך לא ספורטיבי?

לא הבנתי בדיוק את הכוונה שלך.

אם אתה מדבר על אוטומט בלבד, ורכב שרק נראה ספורטיבי אין ספק שהסיאט איביזה הדור היותר

ישן הוא הרכב המושלם בשבילך. שנת 04-08 תוכל להשיג. ויש פה אחת שאפילו מדהימה נראית כמו קופרה אם תוכל למתוח את התקציב-

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1648094&Code=e0716014c2e5f86f166c85065127cdab

רותם.

קודם כל תודה רבה על התגובה , ושוב כמו שאמרתי כמה פעמים הדור הישן יותר של האיביזה לא בא בחשבון כי הוא פשוט לא יפה בעיניי ויש לי בעיה שאני לא נוסע באוטו שפשוט לא עובר לי בעין .. הרגל מגונה .

בקיצור אני מחפש רכב שנראה ספורטיבי אך לאו דווקא ההתנהגות שלו על הכביש ספורטיבית , אני לא הולך להיות נהג מירוצים .

וההוא עם המכה בכנף זה בגלל שזאת האיביזה הראשונה שראיתי ביד 2 DSG שמגיעה למחיר הזה .. כולם דורשים מחיר של חדש ( 95 אלף +) אנשים השתגעו .

פורסם
טוב היא אולי לא 3 דלתות,

אבל היא עדיין יחסית עונה על הדרישות שלך..

הקיה ריו, יודע על מה מדובר?

זה אוטו חזק מאוד, אמין, שקט..

בוא נגיד שלא סתם כל העולם ואחותו מדברים על קיה כמותג עולה כרגע.

מי עומד מאחורי קאיה ?

פעם הספיה עמד מאחוריה מזדה.

מי עומד היום מאחורי ההצלחה המסחררת ?

פורסם

אני חושב היום יונדאי עומדת מאחורי קיה. אז ריו זה בטח סוג של אקסנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גבר אם היה לי 10 - 15 אלף להוסיף הייתי רושם 50 אלף עד 85 אלף אבל אין לי .. זה כל הקטע .

וניסיתי לחפש איביזה מהדגמים החדשים ביד 2 אבל הם לא מגיעים לטווח מחירים האלה .

ואיביזה מהדגמים הישנים לא באות בחשבון ..

חחח צודק אחי אממ אתה יכול להביא פיאט פונטו ספייס אחלה של אוטו אתה יכול להביא מושקע משו רציני באמת

והוא גם לא כזה יקר בדלק ובחלקים וביטוחים ובגלל זה גם לא הצעתי לך את האודי או גולף למה הם יקרות מבחינת תחזוקה

פורסם
חחח צודק אחי אממ אתה יכול להביא פיאט פונטו ספייס אחלה של אוטו אתה יכול להביא מושקע משו רציני באמת

והוא גם לא כזה יקר בדלק ובחלקים וביטוחים ובגלל זה גם לא הצעתי לך את האודי או גולף למה הם יקרות מבחינת תחזוקה

בדקתי .. לא הדהימה בוא נגיד .

ושוב תודה על התגובה .. מחכה לעוד :)

פורסם
בדקתי .. לא הדהימה בוא נגיד .

ושוב תודה על התגובה .. מחכה לעוד :)

תאמת אני לא בטוח שיש רכב שנראה ספורטיבי ולא יקר מבחינת אחזקה.

נראה לי שאתה תצטרך להתפשר פה קצת.

תחפש מאזדה 3 הדגם הקצר או יונדאי קופה.

ואתה גם יכול ללכת על רנו או פיג'ו

• תוכן חדש...