Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחיפה.

את רוב הירידות אני נוסע בניוטרל.

הסל"ד יורד בערך ל8000, כך שצריכת הדלק, לדעתי, יורדת באופן משמעותי

מה דעתכם?, יש עוד חסרונות פרט לשחיקת הבלמים? והאם שחיקת הבלמים עושה את זה לפחות משתלם לטווח הארוך? י

תודה, עמי

פורסם

תעשה חיפוש ותמצא את כל הסיבות מדוע אתה טועה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

צריכת הדלק לא יורדת באופן משמעותי. כשאתה בירידה ולא נוגע בגז, המנוע מסתובב מכוח סיבוב הגלגלים ולא צורך דלק. מעבר לזה אתה שוחק את הבלמים בצורה מוגזמת, וגם מסכן את עצמך - באם יידרש פתאום מצב של בלימה חזקה, הבלמים עשויים לעבוד כבר פחות טוב, ובאותו אופן אם תידרש האצה - אין לך מנוע כי אתה בניוטרל...

בקיצור - טעות חמורה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צריכת הדלק רק עולה ולא יורדת, במקום שהאנרגיה של הרכב בירידה (המופעלת על הגלגלים ומועברת למנוע דרך הגיר) תחזיק את המנוע פועל אז כאן אין אנרגיה כזאת ולכן מוזרם דלק בניוטראל. מה גם שזה יוצר בלאי למנוע .

הבלמים מתחממים כי אין עזרה של בלימה מהמנוע

הגיר מתחמם ונסיעה בניוטראל גורמת לבלאי גבוה מאוד לגיר.

פורסם

טוב לדעת, תודה

אז אם אני מבין נכון - הסל"ד הוא לאו דווקא מדד לצריכת דלק, זאת אומרת אם הסל"ד גבוה זה לא מחייב שגם תהיה צריכת דלק יותר גבוהה...

• תוכן חדש...