Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגזמת C5 2.0 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש בפורום וזו הפעם הראשונה שאני כותב הודעה אז אם אני חורג מחוקי הפורום, הודיעו לי לפני שמורידים את ההודעה.

לאחרונה קניתי סיטרואן C5 שנת 2003 מנוע 2.0 בנזין (כיום עומדת על 245,000 ק"מ).

שמתי לב שצריכת הדלק שלי היא הרבה מעל הממוצע 1/6 בתוך העיר ו- 1/7 בנסיעה מעורבת בתוך ומחוץ לעיר.

אגב, יש לנו במשפחה עוד 2 סיטרואן C5. שנת 2002 מנוע 1.8 ושנת 2006 מנוע 2.0 ובאף אחד מהם אין צריכת דלק כזאת מטורפת.

כשהלכתי למוסכניק שאני מטפל אצלו כבר שנים(אך אני לא משוכנע שהוא מבין ברכבים חדשים ומתקדמים) הוא טען שהסיבה לכך היא בגלל רעש שהיה לי (נקישות של מתכת במתכת) שמסתבר שנבעה מסעפת הפליטה. ולכן החליף את הממיר הקטליטי לחדש, אך צריכת הדלק לא השתנתה.

האם למישהו יש פיתרון או שנתקל בבעייה זו לפני שאני הולך למוסך המרכזי, שם יגבו ממני כ-300 ש"ח רק להסתכלות.

תודה.

פורסם

יש לי רכב דומה 2002 והצריכה קצת יותר טובה. לפי מחשב הדרך 9 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת.

תלוי כמובן בסגנון הנהיגה והפעלת המזגן.

תבדוק שאין לך דליפת דלק. אצלי המשאבה (מתחת למושב האחורי) לא הייתה סגורה כמו שצריך ודלק דלף...

פורסם

אני לא מאמין שיש לי דליפת דלק משום שאני לא מריח שום ריח של דלק.

האם מישהו יודע אם יש קשר בין חיישנים שונים (טמפ' וכד') לצריכת דלק גבוהה????

יכול להיות שהחיישן טמפ' דפוק ולכן מבחינת המחשב המנוע תמיד קר ולכן הוא מזריק יותק דלק???

• תוכן חדש...