Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות לאישתי רכב שישמש אותה בעיקר להוציא (ולהכניס) את הילד מהגן ונסיעות בתוך העיר. הרכב יהיה הרכב השני והמישני במשפחה ולא יבצע נסיעותת ארוכות. כאשר חיסכון בדלק ובהוצאות שוטפות (מוסכים) הינה קרטריון ראשון ולאחר מכן בטיחות ונוחות.

חיפשתי עד 50000 שח את האפשרויות של יד ראשונה, משנת 2006 , אוטומטית , לא מליסינג או השכרה ובכמות ק"מ נורמאלית ואלה האופציות שמצאתי.

אנא דעתכם - מה הייתם פוסלים \ קונים או כל דבר אחר שיכול לעזור לי להחליט. תודה

1. יונדאי גטס החדשה, שנת 2008 , 47000 קמ, 52000 שח.

2. רנו קליאו II B , שנת 2006 , 69000 קמ, 37500 שח

3. קיה ריו , 2008 , 61000 קמ , 51500 שח.

4. סיאט קורדובה, 2007, 73000 קמ, 41500 שח

תודה לכולם מראש

פורסם
היי,

כאשר חיסכון בדלק ובהוצאות שוטפות (מוסכים) הינה קרטריון ראשון ולאחר מכן בטיחות ונוחות.

תודה לכולם מראש

ראשית סלח לי שאני חולק על דעתך אבל יש לך תקציב נורמאלי לרכב טוב ואם אתה קונה רכב בישביל אישתך שתוכל להסיעה בו את הילדים לדעתי הדבר הראשון זה הבטיחות! ורק לאחר מכן כל השאר.

צריך רכב שיתאים גם להתקנת אביזרי בטיחות לילדים לא?

למשל- גרנדה פונטו עם הגיר הרובוטי יכולה להיכנס לתקציב - חסכונית וזולה לאחזקה 5 כוכבי בטיחות

או אם לא רוצים רובוטי יש גם את הסיריון שמאוד חסכונית ואמינה וזולה לאחזקה אבל 4 כוכבי בטיחות

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עם כל ההנחות שנותנים על יונדאי גטס אין מצב שתמצא פרטית ב-47,000 ש"ח.

אולי אחת מליסינג /השכרה אבל את זה יש כמו זבל ולא חוכמה למצוא.

וכמו הראשון שהגיב,כאשר יש ילדים הדבר הראשון בראש מעיינו של ההורה צריך להיות הבטיחות גם אם זה יעלה כמה אלפי ש"ח נוספים כי חיי הילד/ים שווים יותר מכסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה חשובה לך צריכת דלק?אם היא תעשה בשנה 12000 קמ' ? הפרש בין רכב חיסחוני ולא כל כך יהיה ליטר אחד ל-100 ק"מ? ז"א שלחודש הפרש יהיה 65 ש"ח.

זה מצדיק לזלזל בבטיחות לטובת חיסחון?

בברכה netmag.

פורסם

שלום

אני עומד בפני לבטים דומים כרגע - רכב נוסף, שיעשה מעט ק"מ, אבל לא ישמש אותי להוציא או להכניס ילדים מהגן.

בניגוד לאחרים - אני חושב שזו זכותך לתעדף את סדרי העדיפויות שלך איך שבא לך

ולעניינינו - מהרכבים שציינת, לקורדובה יש את הוואליו-פור-מאני הטוב ביותר מבחינת שקלול צריכת הדלק \ בטיחות \ נוחות, קח בחשבון שהטיפולים שלה יהיו יקרים יותר משל המתחרות היפניות, צריכת הדלק שהיא אמורה להציג היא ממוצעת לסגמנט שלה, 1:10 לא אמור להיות לה זה בנסיעה משולבת

הגטס היא "בחירת העדר", אבל היא לא נהנית משום ייתרון על הרכבים האחרים שציינת, מלבד הגודל [או במקרה שלה הקוטן] שאולי יעזור להדחק לחניה בעייתית - אם זה רלוונטי עבורך, היא גם די ידועה כשתיינית דלק לעומת מתחרות קומפקטיות אחרות שלה.

הקליאו B II נחמדה - היתה לי אחת למשך שלושה שבועות כרכב חליפי - בדגם היקר יש בקרת שיוט, הגבלת מהירות מקס', מזגן שעובד יפה ופינוקים שונים ומשונים - זה לצד החיוב.

לצד השלילה לרכב היה תא מטען מצחיק בגודלו, מנוע עצל למדי והנדסת אנוש בעייתית.

את צריכת הדלק לא בדקתי - לרכב היה דלקן

הקיה ריו לטעמי היא האופציה המעניינת ביותר - מצד אחד אתה נהנה מהמחירים הנמוכים של קיה, כלומר מצב טוב לרכוש רכב יחסית חדש במחיר יחסית זול, מצד שני, לא מדובר בקיה מהדורות החדשים אלא רכב שהוא בכל זאת "קיה של פעם" כלומר מאוד ספרטני ופלסטיקי.

אני הייתי מתלבט בין הקיה [על טיפוליה הזולים והפלסטיקה שתחזיק לנצח] לבין הקורדובה שהיא הכי הרבה אוטו לשקל,

ותכלס, כדי להסיע את המשפחה שלי, סיכוי טוב שהייתי בוחר בקורדובה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מאיפה חשבת להשיג קיה ריו או גטס שלא הייתה השכרה או ליסינג? מעניין לדעת.

רובן המוחלט הגיעו מאחד מציי הרכב הגדולים או הקטנים.

בלי קשר - עכשיו נמכרות גרנדה פונטו 2007 בקל אוטו במחיר של 45K - זה בדיוק בתקציב שלך וזה נותן שנתון מתקדם, אבל מה לעשות, זה רכב השכרה.

פורסם

שלום לכם

מהרשימה שהבאת הייתי קונה את הגטס אם הוא בדגם המפואר שזה אומר יותר בטיחותי, בנוסף תבדוק את הואפצייה לסקודה פביה אוטומטי, בטיחותי, נוח, חסכוני, זול ושוק מצוין.

בהצלחה

פורסם

אני מעוניין לקנות לאישתי רכב שישמש אותה בעיקר להוציא (ולהכניס) את הילד מהגן ונסיעות בתוך העיר. הרכב יהיה הרכב השני והמישני במשפחה ולא יבצע נסיעותת ארוכות. כאשר חיסכון בדלק ובהוצאות שוטפות (מוסכים) הינה קרטריון ראשון ולאחר מכן בטיחות ונוחות.

חיפשתי עד 50000 שח את האפשרויות של יד ראשונה, משנת 2006 , אוטומטית , לא מליסינג או השכרה

אם חשוב לך רכב אוטומטי, עליך לפסול את רוב הרכבים האירופאים , שבגיל הזה עלולים לגמור את חייהם . כלומר קנה רכב יפני, גם אם חלקם יצרכו יותר דלק, כי זה כדאי לך.

בהצלחה

יהודה

פורסם
אם חשוב לך רכב אוטומטי, עליך לפסול את רוב הרכבים האירופאים , שבגיל הזה עלולים לגמור את חייהם . כלומר קנה רכב יפני, גם אם חלקם יצרכו יותר דלק, כי זה כדאי לך.

בהצלחה

יהודה

שיקול נוסף שכדאי להביא בחשבון - האם צפויים ילדים נוספים? ילדים זה שמחה, אבל גם עגלות וטיטולים וכל מה שמצריך בגאז' גדול. אם זה מצבך שקול רכישת רכב קצת יותר גדול. וד"א - אם תוכל למתוח את התקציב בעוד 10-15K (אפילו הלואה קטנה, אם אתה מסוגל לעמוד בהחזר) כבר תגיע לאפשרות לרכוש משפחתומטית 1600 בת 3 מליסינג - לטוב ולרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהצלחה

יהודה

תיקון טעות:

צריך להיות- שבגיל הזה הגירים האוטומטים שלהם עלולים לגמור את חייהם.

• תוכן חדש...