Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבת שלום.

צריך עזרה בזיהוי הרכיב שלמטה,שהיה מצוי בתוך הקופסא השחורה שבתמונה ,בכניסה למצערת ברכבי.

ברוך הבא לעולם הרכב, הרכיב המדובר זה הפילטר אויר של המנוע.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

תודה.הפילטר לא אמור לשבת על קצה הצינור שמתחבר למצערת (קצה הצינור היושב בקדמת תא המנוע,באיזור החשוף לאויר,האיזור הסמוך לרדיאטור)?

פורסם

אפשר לנקות מסנני אויר בעלי נייר יבש עם לחץ אויר בכוון הפוך לזרימה, רק שלחץ אויר צריך להיות נמוך, אחרת יפגע נייר הסינון.

אפשר גם פשוט לנער או לדפוק את המסנן בעדינות על המדרכה, רוב הלכלוך הקשה ירד ממנו בפעולה זו.

פורסם
בעקרון היצרן הגדיר כל כמה ק"מ מחליפים

היצרן מגדיר למכוניות האלו החלפה של פילטר אוויר כל 60 אלף קילומטר/כל 4 שנים וזה לדעתי פרק זמן ארוך מידי.

כדאי להחליף בכל טיפול (30 אלף).

פורסם

בוקי מכבד אותך, אותי חינכו לעבוד תמיד בהתאם להוראות יצרן וכך אני רגיל יכול להיות שזה לפעמים מאריך את הדרך או עולה יותר ביוקר אבל תמיד זו הדרך הבטוחה.

ובכל הוראות יצרן שנתקלתי עד היום לא רק בדגמים שאני עובד איתם תמיד כתוב להחליף בטיפול X או קודם לכן אם קיים צורך.

פורסם

תשמע, כשהייתה לי רנו קנגו - גם שם היו אמורים להחליף פילטר אוויר כל 60000 קילומטר שזה נחמד.

רק מה - אחרי בערך 20-30 אלף קילומטר הפילטר היה נסתם ברמה כזאת שזה שזה השפיע בצורה מוחשית על הביצועים של הרכב.

בקלות אפשר היה להרגיש את זה.

אני לא ממש בעד ניקיון פילטרים עם לחץ אוויר וגם אין לי איך לעשות את זה בבית. הייתי קונה ומחליף פילור אוויר בערך כל 10-15 אלף קילומטר, שזה פי 4-5 יותר מהמלצץ היצרן.

אולי ברכב עם מנוע יותר חזק שלא עובד כל הזמן ב 100% העמסה מרגישים פחות את השפעת הפילטר. זה לא אומר שהוא לא נסתם.

• תוכן חדש...