Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתתי דוגמא לקונספט.

מצטער שהדיעה שלי לא נעמה לך , אבל זה הרעיון בפורום.

בקשר לחלק, תיקנתי את עצמי עוד לפני שהגבת כי אני לא סגור על זה ב100 אחוז (ייבדק יותר מאוחר , אני מתכנן לפרק שם משהו באיזור היום)

עוד רעיון בינתיים : אם הולכים על התקנה כ"כ צורמת לעין , הייתי מביא את המסך על זרוע מצד ימין של איפה שהוא ממוקם עכשיו, או כמו שציינתי : משחיל אותו אלכסונית בין הסוף של הידית הילוכים למתחת לקונסולה (מבטל את המאפרה) מה שאולי יצריך מסך מעט יותר קטן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל להבדיל מאנשים אחרים אני לא כותב סתם. אם כתבתי שזה מתפרק אז סימן שבדקתי את העניין וכן גם אצלך.

לגבי הרעיון הנוסף מהמסך יוצאים 2 פלקס כבלים קצרים שמתחברים לתוך קופסת פיקוד לא משהו שאפשר לשחק איתו הרבה.

אין שום קשר "לנעמה" לי או לא אם תביא רעיון שהוא ישים מבחינת ביצוע ולא תאוריות מאחרי מקלדת מבלי לדעת את המגבלות אז בהחלט אני מוכן לקבל.

DSCN0644.JPG

פורסם

יוסי , פניתי ללקוח שלך שבחר בפתרון הזה.

אני לא חושב שיש כל בעיה עם הביצוע ברגע שהוא החליט שזה מה שמתאים לו.

אם ההתייחסות לכך היא שההתקנה היא MUST ולא משהו שניתן לוותר עליו בשל חוסר פרקטיות אז אין פתרון מושלם למצב הזה.

מלבד העובדה שזה נראה לא טוב, זה גם קורץ לגנב.

מה לגבי מיתקון המסך אלכסונית כפי שהצעתי? זה אפילו יהיה יותר נוח לנהג להסתכל.

כמו כן אני יודע שיש פריצה שאפשר לבצע ל RCD510 שמאפשר להכניס אליו וידאו ממקור חיצוני ע"י התחברות באמצעות FLAT CABLE בדומה לאיך שמחברים GPS ליחידה המקורית ללקוחות VW שמוכנים לשלם את הסכומים המופרכים שנדרשים.

אם CARPC הוא נושא שאי אפשר לוותר אליו הייתי שוקל לראות האם ניתן לבצע תפירה גם של ה CARPC לתוך היחידה המקורית ולעבור אליו בלחיצת כפתור . (כמובן שצריך להתאים רזולוציות וכו' )

גם אני לא כותב סתם,יש לי רכב עם אינטריור זהה והתחבטתי בסוגיה הזו בעצמי והגעתי למסקנות אחרות.

גם פירקתי את הקונסולה הזו לא מעט פעמים כולל בקרת האקלים כדי לחפש רעיונות ומיקומים.

(אגב, מחיר כל חתיכת פלסטיק מחורבנת בקונסולה הזו נמדד באלפי שקלים בצ'מפיון, למשל הפאנל הקדמי שמקיף את כפתורי המזגן שזה חתיכת חיפוי פלסטיק דק , תומחר לי בצ'מפיון בכמעט 4000 ש"ח לפני מע"מ)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל יש משהו במה שאתה אומר, והכוונה שלך היא ברורה.

בכל זאת יוסי הוא אדם בעל ניסיון רב בהתקנות, וסביר להניח שהוא בחר את המקום הכי טוב לקדוח

בפלסטיקה, הרי לעולם לא תוכל לייצר משהו או לבנות משהו בלי לחבר אותו בצורה כל שהיא ברכב.

יוסי היקר, הטענות לא באות כלפיך, ההבנה שמה שעשית הוא כדרישת הלקוח היא ברורה לחלוטין,

אבל עם כל המגבלות, לפחות הכפתורים הישנים שמתחת למסך החדש היו צריכים להראות יותר טוב, זו דעתי.

בכל זאת מאמין שהלקוח מרוצה, ובסופו של דבר זה מה שחשוב, אני פשוט לא הייתי עושה את זה.

חג שמח :)

רותם.

פורסם
י

כמו כן אני יודע שיש פריצה שאפשר לבצע ל RCD510 שמאפשר להכניס אליו וידאו ממקור חיצוני ע"י התחברות באמצעות FLAT CABLE בדומה לאיך שמחברים GPS ליחידה המקורית ללקוחות VW שמוכנים לשלם את הסכומים המופרכים שנדרשים.

אם CARPC הוא נושא שאי אפשר לוותר אליו הייתי שוקל לראות האם ניתן לבצע תפירה גם של ה CARPC לתוך היחידה המקורית ולעבור אליו בלחיצת כפתור . (כמובן שצריך להתאים רזולוציות וכו' )

זה רעיון שכבר עלה לי בעבר והוא אכן רעיון טוב מלבד זה שלRCD רזולוציה נמוכה מאד ובעייתית עבור CARPC.

ה"פירצה" לRCD קיימת אצלי באוטו וב10 דקות עבודה אני יכול לראות את המחשב בRCD - אבל אי אפשר יהיה לעשות עם זה שום דבר פרקטי.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לא הטלתי ספק במקצועיות של יוסי, מדובר באמת בבעל מקצוע מהטובים ביותר בתחומו אם לא הטוב ביותר לפי העבודות שראיתי.

אני בעצמי שוקל להכנס אליו בעתיד הקרוב למטרת הסלקת מגבר וסאב ברכב שלי .

לא באתי להתקיף אף אחד ,רק לחוות דיעה כנה.

אפשר להסתכל על הביקורת כביקורת בונה שפותחת את הראש לרעיונות חדשים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה צריך CARPC? כי זה הרצון שלי ואני מתכנן בו דברים שאין ואי אפשר לעשות בתוך הRCD.

באותה נשימה אני לא מוכן לוותר על המערכת המקורית.

אתה מצליח לראות מה קורה במסך של המחשב ? כי הוא יושב ממש למטה , וגם אייל הציע לשים אותו באלכסון

מה לגבי מיתקון המסך אלכסונית כפי שהצעתי? זה אפילו יהיה יותר נוח לנהג להסתכל.

פורסם

כרגיל -

רמת הגימור, הביצוע של העבודות של יוסי הן פרפקטיות.

אני מבין שמדובר בהתקנה שהפרקטיקה נפגמת כתוצאה מדרישות הלקוח והתנאים שמבנה הרכב מאפשר.

לפי התמונות נראה שהמיקום הגבוה של המסך מסתיר את פקדי המזגן וזה קצת מציק לעין - האם המסך מסוגל לרדת למיקום הנמוך שלו?

האם ניתן היה לוותר על לוח הפיקוד או לעשות אותו קטן בהרבה בכדי להנמיך את גובה המסך?

האם ניתן יהיה בעתיד להעביר את לוח הפיקוד לקורה שמאלית? או כל מקום אחר ברכב אשר יאפשר מיקום מסך פרקטי יותר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה מצליח לראות מה קורה במסך של המחשב ? כי הוא יושב ממש למטה , וגם אייל הציע לשים אותו באלכסון

המסך עולה ויורד בדיוק למטרה הזאת שלא יהיה נמוך, וכן יאפשר הגעה לפקדי המזגן. מעבר לזה אם תסתכל טוב תיראה שיש אפשרות לכיוון של גובה המסך. לגבי התקנה באלכסון כפי שכתבתי קודם לא ניתן כל הטיה ולו הקטנה ביותר תפריע להעביר הילוכים.

כרגיל -

רמת הגימור, הביצוע של העבודות של יוסי הן פרפקטיות.

אני מבין שמדובר בהתקנה שהפרקטיקה נפגמת כתוצאה מדרישות הלקוח והתנאים שמבנה הרכב מאפשר.

לפי התמונות נראה שהמיקום הגבוה של המסך מסתיר את פקדי המזגן וזה קצת מציק לעין - האם המסך מסוגל לרדת למיקום הנמוך שלו?

האם ניתן היה לוותר על לוח הפיקוד או לעשות אותו קטן בהרבה בכדי להנמיך את גובה המסך?

האם ניתן יהיה בעתיד להעביר את לוח הפיקוד לקורה שמאלית? או כל מקום אחר ברכב אשר יאפשר מיקום מסך פרקטי יותר?

אדי לא ניתן. לגבי הסתרה של פקדי המזגן אם תסתכל טוב בתמונות אז תיראה שלמסך יש 2 מצבים. מצב עליון ומצב תחתון. בזמן שימוש המסך למעלה ובזמן שאין שימוש המסך למטה.

1005.JPG

DSCN0681.JPG

DSCN0684.JPG

פורסם

עכשיו זה ברור!

ועכשיו אני מבין את החשיבה מאחורי הפתרון - סוף הדרך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניראה לי שזה שני הברגים שיושבים בתוך המסילות,

אם כך הרי שזה לא כל כך נוח בכל שימוש במחשב לשחרר ולחזק את שני הברגים הללו?

• תוכן חדש...