Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר היחיד שלא הגיוני זה שאתה מופתע מזה שיש לו לפטופ ברכב, ומציע לו במקום זה להתקין.... מחשב. :?:roll:

איפה ראית אותי מציע למישהו להתקין מחשב?

איפה ראית אותי בפורום הזה מציע למישהו מחשב ברכב?

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שיש פה התנגשות של גישות.

יש בפורום ח'ברה שהם פריקים של התקנות, אותם מעניינת הרבה יותר הדרך מאשר התוצאה. זה בסדר גמור .

כותרת השרשור היא " התקנת CarPC אצל יוסי אלפיין " יוסי קיבל הרבה שבחים על ההתקנה היפה שעשה, לדעתי הוא ראוי לשבחים, ההתקנה בעיניי נראית מאוד יפה. ( רק את המתגים האדומים לא אהבתי) :-D

אבל, מעבר לזה את הקורא הממוצע שנכנס לפורום מדי פעם ( לא זה שחי בו כל היום ) מעניין לדעת מה זה המכשיר, למה הוא משמש, את היתרונות שלו והחסרונות שלו, מה החלופות.

זה ששולח כל פעם לעשות חיפוש, באמת תודה לך, אבל נראה לי שכמעט כל הנושאים כבר מוצו בפורום, אז למה בכלל לפתוח הודעות חדשות ? הרי אפשר לעשות חיפוש על הכל ?

זה לא פורום של מתקינים, אותי ואני מאמין שעוד הרבה אנשים, מעניינת יותר התוצאה מאשר הדרך לשם.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

למה לעשות חיפוש?

כי אתה נופל בכל בור אפשרי בנושא הCARPC

ואני מדבר על דברים מאוד בסיסיים ונראה שאתה כותב מבלי להכיר ממש את התחום הזה בעולם הרכב - לעשות חיפוש זו לא בושה והת'רדים הגדולים והעבים בנושא הCARPC הם עדיין לא כל כך רבים אבל הם מכסים את כל אותם בורות שאתה נופל לתוכם.

תקרא קצת לפני שאתה כותב, קצת - לא הרבה ואתה תתחיל להבין שאתה בהרבה מקרים טועה וגם מטעה כאן וכל זה היה נמנע אם היית קורא קצת.

זה שרוב הנושאים נטחנו - נכון, אבל ישנם גם נושאים שחוזרים על עצמם כל כך הרבה פעמים שפשוט חבל לכתוב אותם שוב.

זה שאין לך כוח לקרוא לא אומר שאנחנו צריכים לכתוב את הכל מחדש.

אבל זה שאין לך כוח לקרוא לא אומר שזה בסדר ליפול על כל בור.

הדיעות שלך לגבי CARPC הן מאוד אנטי לפי מה שאני רואה ואם היית קורא ולו רק קצת היית רואה מראש למשל ש:

מספר התקלות המדווח על מחשבי רכב הוא אפסי - גם בכל הנוגע לכוננים קשיחים שהם לא SSD.

יש פתרונות נוחים מאוד בכל האמור לגבי מקלדת ועכבר - החל משימוש בAIRMOUSE ועד POWERMATE ועד מיקרו-מקלדת וכ'ו וכו'...

ועוד ועוד

לא אמין, לא נוח, לא בטיחותי, תופס הרבה מקום, פרוייקט מאוד יקר (לעומת מה?) בלה בלה בלה - בולשיט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רואה שנפתחים תרדים על CARPC וזה עורר את סקרנותי, היה לי אחד כזה שלא התלהבתי ממנו לפני הרבה שנים, לכן ניסיתי להבין מה פשר הדבר.

תאמין לי שאתמול אחרי שכתבתי, עשיתי חיפוש. לא מצאתי בחיפוש שום דבר שחידש לי.

אין לי חס וחלילה שום דבר נגד CARPC, הוא לא עשה לי שום דבר :-D

היום יש לי מערכת מולטימדיה איכותית שיודעת לעשות הכל, כיוונים חיתוכים ומה לא,,,. שאני רוצה מחשב יש לי לפטופ עם מסך יותר גדול שיושב בזווית נוחה לשימוש, הרבה יותר נח.

היתרון היחיד שאני רואה ל CARPC זה שהוא (כנראה) מאוד זול, זה מתאים לחברה צעירים שאין להם תקציב גדול, ומנסים להגיע לתוצאה טובה יותר מסתם HU, אני מבין שהם גם אוהבים את כל ההתעסקות בזה, סבבה להם.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

חברה צעירים שאין להם תקציב גדול?!

תעשה חיפוש של משתמש בשם Leonm13.

בנוסף יש בפורום את אדי,אלי וחגי,והם ממש לא קרובים לתיאור שלך.

בשיפוצים...

פורסם

ARGON

זו טעות נוספת לצערי -

הדבר היחידי שאני מסכים איתו הוא שפרוייקט CARPC טוב יוצא זול יותר ממערכת דאבל דין טובה או מערכת 1DIN היי-אנד - זה בתנאי שהCARPC הוא פרוייקט בבניה אישית מדרגת הבורג ויודעים איפה לקצץ ואיפה להשקיע.

היתרון של CARPC הוא שכל הגורמים וכל האלמנטים נכנסים יחד לקונסולה מרכזית אחת (הכל מתנקז במסך מגע בסופו של דבר)

אתה לא זקוק למסך נפרד לחיישני רוורס.

אתה לא זקוק למסך נפרד או מכשיר נפרד לGPS.

יש לך נפח אחסון בלתי מוגבל לMP3

אתה יכול להכניס טלוויזיה דיגיטלית

עד עכשיו את כל הדברים האלו אפשר גם לעשות עם יחידת דאבל דין טובה - זה נכון - אפילו עם יציאה אופטית לפרוססור חיצוני ועיבוד אות.

אבל...

אתה לא יכול לקרוא תקלות מנוע למשל עם HU דאבל דין.

יש גבול ליכולות הפרוססינג שלך עם HU דאבל דין בעוד עם CARPC אתה יכול להתפרע.

אתה לא יכול לגלוש בעזרת מודם 3G עם HU דאבל דין בעוד אני כן יכול (יש גם אופציה של WIFI) ואז זה הופך לכלי שירות חזק מאוד בטיולים (אם כי אני לא זקוק לזה כי האייפון מספיק טוב בשביל כך אבל לצורך הדגמת היכולות...)

ואני יכול לאמר שאיכות הצליל של כרטיס קול פשוט (האון בורד) ביחד עם פרוססור היא פשוט פנטסטית ואני לא יודע כמה אני אצטרך להשקיע בשביל לקבל איכות קול באותה הרמה מHU - לדעתי אני אשקיע הרבה יותר מאשר בכל הפרוייקט של הCARPC.

אבל באופן אישי אני כן מסכים איתך למרות כל מה שכתבתי למעלה לגבי ההתעסקות ואני אסביר.

בתקופה שאני בניתי את הCARPC שלי פשוט לא היו HU DVD שהם דאבל DIN עם מסך וGPS שגם היתה להם יציאה אופטית - זה היה בחיתולים וזה עדיין די במצב הזה

היום כבר אפשר למצוא יחידות כאלו במחיר די שווה ערך לפרוייקט CARPC שפוי.

היות וכבר בניתי CARPC והוא עובד טוב ויפה - אין לי שום סיבה הגיונית להתעסק עכשיו במכירה שלו או להחליף אותו.

ההתעסקות היא אכן מטרד בפעם הראשונה שעושים כזה פרוייקט - אבל אחרי זה, שטויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אתן לך דוגמא - באולר לדרמן יש את כל הכלים,(מברג,מברג פיליפס,מספרים, סכין ועוד) האם זה מחליף לבעל מקצוע את ארגז הכלים ?

לכל כלי יש יעוד , אי אפשר לצפות מכלי אחד שיתן את כל הפתרונות, זה לא קיים בצורה אופטימלית לשימוש.

לחשוב שהמצב האופטימלי זה לגלוש באינטרנט באותו מסך שנועד בהתקנה למערכת שמע, זה טעות.

זמן הצפיה שלך במסך כאשר הוא משמש כטיונר/GPS/בלוטוס/מצלמת רוורס, לבין הזמן שאתה צופה במסך ומתעסק איתו כאשר הוא משמש כמחשב לגלישה באינטרנט שלוקחת הרבה יותר זמן . זה שונה לגמרי.

מסך קטן יחסית שממוקם בזווית לא נוחה' בגלל מגבלות התקנה, זה לא נוח לעבודה ממושכת, מעבר לבעיות המקלדת והעכבר.

עניתי לך באדום על הדברים שכנראה אינך מודע לזה שהם קיימים במערכת מולטימדיה .

אתה לא זקוק למסך נפרד לחיישני רוורס. - אני באמת לא זקוק, יש לי מסך מצלמת רוורס במולטימדיה, זה הרבה יותר טוב מסתם חיישנים .

אתה לא זקוק למסך נפרד או מכשיר נפרד לGPS. אני באמת לא זקוק, יש לי GPS עם מסך מובנה במולטימדיה

יש לך נפח אחסון בלתי מוגבל לMP3 יש לי נפח איכסון כמה שאני רוצה במולטימדיה SD CARD / USB,

אתה יכול להכניס טלוויזיה דיגיטלית יש לי טלוויזיה דיגיטלית במולטימדיה

עד עכשיו את כל הדברים האלו אפשר גם לעשות עם יחידת דאבל דין טובה - זה נכון - אפילו עם יציאה אופטית לפרוססור חיצוני ועיבוד אות.

אבל... זהו, שאין אבל !!! :lol:

אתה לא יכול לקרוא תקלות מנוע למשל עם HU דאבל דין. המערכת גם לא מכינה לי קפה בבוקר, אז מה ? מה הקשר לתקלות מנוע במערכת שנועדה לשמש כמערכת שמע ווידאו ?

יש גבול ליכולות הפרוססינג שלך עם HU דאבל דין בעוד עם CARPC אתה יכול להתפרע. תתפלא, אני מאחל לך סאונד כמו שיש אצלי .

אתה לא יכול לגלוש בעזרת מודם 3G עם HU דאבל דין בעוד אני כן יכול (יש גם אופציה של WIFI) ואז זה הופך לכלי שירות חזק מאוד בטיולים (אם כי אני לא זקוק לזה כי האייפון מספיק טוב בשביל כך אבל לצורך הדגמת היכולות...) שאני נוהג אין לי שום צורך לגלוש באינטרנט, שאני עוצר אני מעדיף להשתמש במסך גדול יותר 11" שמחובר אליו מקלדת ועכבר בצורה מובנית אורגנלית, מאשר במסך מחשב 7" שמוקם בזווית אלכסונית אלי בגלל מגבלות התקנה, השיטה שאני עובד בה הרבה יותר נוחה ( קוראים לזה לפטופ) . :-D

ואני יכול לאמר שאיכות הצליל של כרטיס קול פשוט (האון בורד) ביחד עם פרוססור היא פשוט פנטסטית ואני לא יודע כמה אני אצטרך להשקיע בשביל לקבל איכות קול באותה הרמה מHU - לדעתי אני אשקיע הרבה יותר מאשר בכל הפרוייקט של הCARPC.

אבל באופן אישי אני כן מסכים איתך למרות כל מה שכתבתי למעלה לגבי ההתעסקות ואני אסביר.

בתקופה שאני בניתי את הCARPC שלי פשוט לא היו HU DVD שהם דאבל DIN עם מסך וGPS שגם היתה להם יציאה אופטית - זה היה בחיתולים וזה עדיין די במצב הזה

היום כבר אפשר למצוא יחידות כאלו במחיר די שווה ערך לפרוייקט CARPC שפוי.

היות וכבר בניתי CARPC והוא עובד טוב ויפה - אין לי שום סיבה הגיונית להתעסק עכשיו במכירה שלו או להחליף אותו.

ההתעסקות היא אכן מטרד בפעם הראשונה שעושים כזה פרוייקט - אבל אחרי זה, שטויות.

העיקר שבסוף אנחנו מסכימים,,, :-D

פורסם

זה לא נוח לעבודה ממושכת, מעבר לבעיות המקלדת והעכבר.

עניתי לך באדום על הדברים שכנראה אינך מודע לזה שהם קיימים במערכת מולטימדיה .

כל אחד והדרישות שלו. אני כבר לא מעט שנים בתחום. כל אחד "והשריטה" שלו והחלומות שלו. מה שבעיניך מיותר אצל אחר זאת מציאה. אני בכלל חושב שIPAD ברכב עדיף. אבל זה אני.

גם אני לא מתחבר לCAR PC אבל בהחלט יכול להבין את אלו שמתקינים בריכבם. עם כל הכבוד שיש לי למכשיר מולטימדיה (קיים אצלי ברכב) עדיין הוא מוגבל ביחס למחשב. אם המסך גדול או קטן אם בזוית נוחה או לא בחיים יש פשרות בדרך לחלומות.

פורסם

ARGON

מצטער אבל עברת את גבול הילדותיות בהודעה האחרונה שלך.

א. יש יחידות דאבל דין ויש יחידות דינגל דין עם יציאה אופטית.

ב. מאיפה לכל הרוחות אתה יודע איך אני שומע ברכב שלי ומה גורם לך לחשוב שהייתי כל כך מת לאיכות צליל שיש ברכב שלך? - לא ברורה לי ההתבטאות הילדותית הזו.

אין לך מושג קלוש איך המערכת שלי נשמעת כמו שלי אין מושג קלוש איך שלך נשמעת.

בוא נשאיר את הכבוד ההדדי במקום - בפעם הבאה שאתה בוחר להתנשא בבקשה תציין למה.

אפרופו - חשבת פעם שזה אולי היה נחמד לדעת מה לא בסדר במנוע שלך רגע לפני שאתה נכנס למוסך??? (בייחוד בארץ)

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה צודק, אין לי מושג איך שומעים אצלך. ואני לוקח את דברי חזרה בעניין זה.

אני מבין שנתפסת דווקא לנקודה הזאת, כיוון שכל מה שרשום בתגובתך הארוכה שעניתי עליה בגוף ההודעה בצבע אדום, מראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

פורסם

דווקא יש לי מושג מאוד גדול על מה אני מדבר ועשיתי הרבה מאוד חקר שוק לפני שבניתי את הCARPC שלי.

והדבר שהכי נלחמתי בו בפרוייקט זה הוא להפוך את הCARPC לבטיחותי לנהיגה שזה כלל קוסטומיזציה של שלט רחוק אוניברסלי להגה.

זה כלל תוספת של גלגלת שליטה POWERMATE בכדי לשלוט על הווליום.

אני באופן פרקטי לא זקוק להביט בכלל בCARPC 95 אחוז מזמן השימוש בו.

חיפשתי בזמנו דאבל דין שיתן לי את הדברים הללו אבל פשוט לא היה - וגם אלו שכן התאימו, בוא נאמר שאיכות האות שלהם היא לא בדיוק מה שחיפשתי כשדובר באנלוגי...

ואם אתה חושב שלפטוף הוא בטיחותי יותר - ניסיתי גם את זה ומצאתי שזה אחד הדברים הכי לא בטיחוטיים שיש

גדול מידי וגוזל מרחב ראיה.

ללא מיתקון בטיחותי מספיק - בזמן תאונה - אין צורך להרחיב

וגם עם מיתקון בטיחותי מספיק - בזמן תאונה... יש צורך להרחיב?

יש פה חברי פורום רבים שהגיעו למסקנה שCARPC הוא הפתרון המתאים להם ולא סתם - למה שלא תקרא מה הם כתבו? למה שלא תנסה לבדוק את הרכבים שלהם במפגש?

כל כך קל לצאת בהצהרות שבנויות על הדיעות האישיות שלך ובכך לתת עיצות אחיתופל וגם לגרום לחברי פורום אחרים להעביר אותן הלאה.

וכן אם אתה מדבר על לעשות דברים בעצירה - לפטופ הוא אכן נוח מאוד אבל הוא לא מהווה תחליף למערכת סאונד מקובעת לגוף הרכב וזו הסיבה שיש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה עם CARPC.

יחידת דאבל דין טובה שמשרתת את שאר המטרות זה גם תחליף הולם אבל זה כבר עניין של העדפות.

אני אשמח לדעת מה יש לך ברכב ואני אשמח לשמוע את המערכת שלך וגם יותר מאשמח שאתה תראה את המערכת שלי.

Pioneer TS-X150

פורסם
נשמח לשמוע דרכים שאתה מחבר את הלפטופ ואיך אתה שומע דרכו? כי אני בקרוב רוצה לנסות את זה.

ארגון אני אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה.:?

Scan Speak

פורסם

תעשה STOP רגע, תקרא ותבין את מה שכתבתי כל הזמן, ללפטופ אצלי ברכב אין שום קשר למערכת השמע והווידיאו .

לפטופ משמש אצלי ברכב בדיוק למה שמשמש המחשב אצלך בבית, לכל מה שקשור למערכת השמע והווידיאו ברכב, יש מערכת מולטימדיה.

כל מכשיר מיועד למטרה שלו.

• תוכן חדש...