Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש להטיל ספקות לגבי התקנות שנעשות ע"י יוסי , הכל מתוכנן .. מוקפד ואסטטי

ת-מ-י-ד ! ללא יוצא דופן . מההתקנות הפשוטות ועד לפתרונות שניתן לראות באשכול הזה .

כל הכבוד . תענוג !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי מה מונע מהמסך מלרדת למטה במצב העליון?

ניראה לי שזה שני הברגים שיושבים בתוך המסילות,

אם כך הרי שזה לא כל כך נוח בכל שימוש במחשב לשחרר ולחזק את שני הברגים הללו?

לפתוח ולסגור ברגים זה לא פרקטי. הברגים שיש שם הם לצורך כיוון. אמיר התחיל להסביר, בתוך המסילה הושתלו גולות קטנות עם קפיץ. ברגע שהמסך מגיע למצב העליון הסופי שלו הוא ננעל. לחיצה כלפי מטה תוריד אותו למצב התחתון.

בכל אופן תודה למפרגנים.

פורסם

יוסי ברכותיי!

הצלחת לגרום לזעזוע רציני בפורום.

אני בטוח שאף אחד לא התכוון לזלזל בך או בהתקנה אבל,

תשמע על דפי הפורום ההתקנה נראית ממש פשוטה ומינימלית ולא כמו

משהוא שהותקן אצל יוסי אלפיין!

לכן אל תיקח קשה את הדברים ותבין שמה שרואים מכאן לא רואים משם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יוסי או כל מתקין אחר ברמתו ( אם יש כזה ) יעבדו לפי רצונו של הלקוח ואם הלקוח רוצה להטמיע מסך בתוך הקונסולה התחתונה גם אם זה לא יצא מושלם כי אין מה לעשות בהתחשב באיך שהרכב בנוי ובזה שהלקוח מעוניין להשאיר את המערכת המקורית של הרכב.

אני חושב שאנשים התרגלו פה ליותר מדי טוב , להתקנות מפוצצות ומנקרות עיניים ברמות הכי גבוהות עם דגש על הפרטים הכי קטנים מהסדנה של יוסי ( שזה מצויין כמובן ) אבל יש גם התקנות כאלו customize, שמתקינים אחרים אפילו לא חשבו על דרך איך להטמיע את המסך הזה, אבל יוסי זה יוסי והוא ימצא את הפיתרון בדרך הטובה ביותר שמה לעשות לא תמיד יכולה לצאת מושלמת כי פשוט אין דרך אחרת , ואני חושב שפה הוא עשה את הכי טוב שהוא יכול בהתחשב במגבלות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אתם גם שוכחים שהתקנות כאלה עולות כסף והמון כסף.

ככל שיש יותר סיבוך ויותר פרטים בהתקנה היא יקרה יותר ואני בטוח שהתקנה אצל יוסי יקרה יחסית כבר מהמחיר בסיס.

צריך להגיע לעמק השווה מבחינת התוצאה והמחיר.

אני מסכים שהכפתורים קצת הורסים ואני בטוח שניתן להחליף אותם למשהו יפה יותר.

העובדה שהמסך גלוי תמיד גם אותי קצת מטרידה, אבל רק בגלל גנבים.

תתחדש!

מחכה לתמונות של זה עובד...

פורסם

גיל איך ההודעה שלך מתיישרת עם כל השרשור הזה, לא ברור לי בכלל

התוצאה היא לקוח מרוצה שקיבל בדיוק את מה שביקש , התמונות לא מראות גם חצי מההשקעה שהייתה פה בהתקנה

פורסם

אני לא מצליח להבין מה לא מתיישר לך :)

בסה"כ שמדובר בהתקנה יקרה. חלק מהדברים שהציעו כאן כנראה עולים הרבה יותר כסף ולא בטוח שווים את זה.

פורסם

לא רוצה להסית את נושא השרשור על תגובות קטנוניות כמו שלך.

לבעל השירוקו, נראה טוב ותתחדש. רואים שהושקעה פה הרבה מחשבה ותכנון (כמו כמעט כל CARPC) בפרטים. יוסי, כרגיל תענוג

פורסם

תגובות קטנוניות? גבר, אין לי מושג מה הבנת ממה שכתבתי אבל נראה לי שאתה חושב שאני קוטל כאן מישהו.

שיעורי הבנת הנקרא בבית ספר כנראה לא עזרו, אני ממליץ לך בחום על שיעורים פרטיים.

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום ולידידי היקר יוסי

ראיתי את התמונות ואני חושב שזו עבודה והתקנה בדיוק כמו שכתוב בספרים

אם זה ממיקום המסך (ברכב מהסוג הזה) דרך בניית המעמד ועד למפצל ה USB

אין כמעט בכלל מרכזי התקנה בארץ שיודעים בפשטות כזו לקחת רכיבים ולהתאימם ברכב לפי צרכי הלקוח ממש באותו מעמד

וזאת בעיקר בגלל הניסיון והיידע והמקצועיות וכמובן הכלים המיוחדים (כולל ידי הזהב) של יוסי

יישר כח ושבוע טוב

דרור

פורסם

תודה לכל המפרגנים ובראשם דרור. זה נכון שיש כפתורים אסתטים יותר. אבל את כל ציוד ההתקנה הביא הלקוח. אני לא מחזיק מלאי בלתי מוגבל של עזרי התקנה כי יש גבול. גם ככה אני מחזיק מספיק accessories. הכפתורים במקור לא תוכננו להיות שם. הלקוח בנה להם קופסא נפרדת (לבחור יש ידיים טובות). במקום לתקוע קופסא במקום פחות נגיש פירקתי את הקופסא והשתלתי את הכפתורים במקום נוח יותר לגישה.

פורסם

הרעיון המקורי של הלקוח נראה לי קצת תמוה. CarPC זה רעיון נחמד, אבל ברגע שנכנסו לשוק מערכות מקורית שמספקות כמעט כל מה שאפשר להעלות על הדעת, זה נראה לי קצת מיותר. בטח כשזה אומר לתקוע מסך לא קשור באמצע החיים.

מה שכן, אין ספק שעבודת ההתקנה פה היא מרשימה.

אני לא יודע מה רמת המחירים של יוסי אלפיין (מתגובות פה בפורום הבנתי שהוא לא בדיוק הכי זול בארץ..) אבל עושה רושם שמבחינת איכות - אין פשרות. בשמחה הייתי הולך אליו לכל מיני דברים שאני מעוניין לעשות (למשל חיווט מוסתר ל-V1 שיושב כמובן בחלק העליון של השימשה) , אם הייתי שוחה בכסף :p

פורסם

אמיר תתחדש, נראה מגניב לאללה! (גם אני רוצה)

מחכה לראות את זה עובד + רשמים ממך וסקירה של הfeatures שיהיו שם.

נ.ב.: נראה לי שיוסי לא מספר לנו אבל השם האמצעי שלו זה מיסטר Q (מג'יימס בונד), אני מתלהב כל פעם מחדש מההתקנות שלו, עושה לי גם חשק להתקין CarPC בGTI.

• תוכן חדש...