Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דן,

לפי מה שאני מבין מדבריו של ARGON הוא בכלל לא משתמש בלפטופ בשביל מערכת הסטריאו שלו.

הוא משתמש בו כלפטופ והוא פשוט לוקח אותו איתו לנסיעות ברכב, במידה הוא זקוק לבירור של משהו דרך האינטרנט או אולי אפילו לקרוא תקלות מנוע - הוא מחבר את הלפטוף לאינטרנט ולכל הציוד הדרוש.

המערכת שלו היא מבוססת על HU דאבל דין עם מולטימדיה מלאה כולל מראה אחורית עם מסך למלצמת רוורס (או שגם זה בדאבל דין).

עכשיו - לגבי השאלה שלך - זו לא בעיה גדולה...

סה"כ אצלי הפרוססור שמתפעל את המערכת הוא הBIT1, הCARPC אצלי כרגע הוא רק HU שמתפקד כמו כל דאבל דין אחר באמת רק שיש לו קצת יותר גמישות - בעתיד גם יקרא תקלות מנוע ויכיל מצלמת רוורס.

אם אני לוקח נגן MP3, האייפון שלי או את הלפטופים שלי (כן, יש לי כמה - 10 אינטש, 15 אינטש אחד מבוסס ATOM ואחד I5) אני אני בעצם מחבר את יציאת האוזניות שלהם לכבל PL לRCA שהולך מהקבינה עד הBIT1 ובבורר של הביט1 אני מעביר את המקור לAUX.

אם אין לך ביט 1 - כבל PL לRCA ומפצלי RCA ישירות למגברים זו האופציה הכי פשוטה.

אפשר לעשות פרוססינג שכזה אפילו עם ציוד קדום כמו ה4XS של אודיו קונטרול או כל מכשיר חיצוני אחר כמו קרוס אובר אקטיבי, אקולייזר וכו' וכו'...

עריכה - ארגון - לא הייתי צריך לעשות STOP כבר מההתחלה - אני הבנתי שאתה משתמש בלפטופ כלפטופ ומערכת כמערכת אבל התכונה המרגיזה הזו שלך לקבוע כעובדה את מה שלא מתאים לך עבור אחרים אני מבקש שתשמור לעצמך.

חברי פורום רבים הגיעו למסקנה שהשימוש בCARPC הוא ההולם ביותר מסיבות רבות - תקרא אותן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...