Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
י,

תשמע על דפי הפורום ההתקנה נראית ממש פשוטה ומינימלית ולא כמו

משהוא שהותקן אצל יוסי אלפיין!

.

במקרה יצא לי לראות את הרכב המדובר בזמן עבודה, כאשר הקונסולה היתה ממש מפורקת לגורמים ראשוניים. וכאן הטעות ! כן רואים שהיד של יוסי היתה שם, כי הכל חזר למקום. התערבות מינימלית בפנים הרכב , הכל מוצנע ומוקפד,גם ברכב שלי יוסי ביצע התקנה. עדיין לא העלתי תמונות, כי לא ניראה שיוסי (או מישהו ) עבד בכלל על הרכב, הכל חזר למקומו אין פיסת כבל בולטת, ואם רואים כבלים קשה להבדיל בין כבילת "יוסי" לכבילה המקורית של הרכב.

אין מה להשוות - קשה לי להאמין שמתקינים אחרים מסוגלים להגיע לרמה כזאת של התקנה בטח לא במינימליזם שכזה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר

כמו שנאמר כבר בשירשור אנחנו רגילים להתקנות הרבה יותר אסטטיות שמשתלבות בצורה מפתיע ברכב.

בנוסף לעין בלתי מיומנת וכמו שכבר שאמרתי על דפי הפורום לא רואים את ההשקעה והתכנון הרב שהושקעו.

העיקר שהלקוח מרוצה אין דבר יותר חשוב מזה.

ואף אחד לא מזלזל ביוסי ההתקנה פשוט יוצאת דופן ולא כולם חייבים לאהוב את התוצאה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
במקרה יצא לי לראות את הרכב המדובר בזמן עבודה, כאשר הקונסולה היתה ממש מפורקת לגורמים ראשוניים. וכאן הטעות ! כן רואים שהיד של יוסי היתה שם, כי הכל חזר למקום. התערבות מינימלית בפנים הרכב , הכל מוצנע ומוקפד,גם ברכב שלי יוסי ביצע התקנה. עדיין לא העלתי תמונות, כי לא ניראה שיוסי (או מישהו ) עבד בכלל על הרכב, הכל חזר למקומו אין פיסת כבל בולטת, ואם רואים כבלים קשה להבדיל בין כבילת "יוסי" לכבילה המקורית של הרכב.

אין מה להשוות - קשה לי להאמין שמתקינים אחרים מסוגלים להגיע לרמה כזאת של התקנה בטח לא במינימליזם שכזה.

עופר,

מאוד אהבתי את האבחנה הכל כך מדוייקת שלך לגבי שיטת העיצוב של יוסי.

זה גם בדיוק מה שאני כל כך אוהב בעבודות של יוסי ובסגנון שלו.

מינימליזם היא אכן המילה לגביו.

העיצובים של יוסי גורמים למערכת בד"כ להראות כחלק מקורי של הרכב והמראה הכולל משכנע את הצופה ברכב להאמין שכך הרכב יצא את דלתות המפעל.

מה שיוסי עשה ביגואר זה פשוט לא יאמן, מה שנעשה ברכב של אליקו באותה המידה.

יש לו את היכולת הטבעית לבחור שילובי צבעים וטקסטורות ביחד עם שילובי חומרים ועיצוב שגורמים גם למערכות מאוד יקרות להראות כחלק מהמופע הכולל שנקרא "רכב" ולא ההפך.

לעומת זאת רוב ההתקנות שאני ראיתי עד היום של מתקינים ברמה מאוד גבוהה דווקא גורמות לרכב להדגיש את המערכת - גם זה תוך כדי שמירה על הקווים המקוריים של הרכב אבל שילוב הצבעים ובחירות החומרים שלהם הדגישו בכל חלק של הרכב - את החלק של המערכת באופן מוחלט וברור

בעוד אצל יוסי זה המקרה ההפוך - זו הייחודיות שלו, זו חתימת האומן שלו.

ובזה אני אומר באופן ברור - לכל אומן יש את ה"חתימה" שלו וע"י כך ניתן לזהות באופן מאוד ברור בהרבה מאוד מקרים ע"י מי נבנתה איזו מערכת באיזה רכב.

ראיתם פעם רכבים של סאונדסטורם? - כל כך ברור וקל לזהות את הייחודיות המדהימה שלו בדיוק באותה הצורה.

ראיתם פעם רכבים של רמי קראדי?

ראיתם פעם רכבים של קרייזי סטריאו? (כבר לא קיים)

ראיתם פעם רכבים של בומבאס?

ראיתם פעם רכבים של יאריק?

רכבים של יוסי ראיתם וראיתם הרבה - ואתם יודעים טוב מאוד איך לזהות אותם - מינימליזם ביחד עם פרפקציוניזם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- אני מגיב רק בגלל שאני מסכים איתך :)

אפשר לכתוב כ"כ הרבה על השרשור הזה ועל יוסי, אבל אתה ועופר ציינתם את זה בתמציתיות (לפחות עופר :) )

יוסי הוא קאסטומייזר. ותחושת ה LESS IS MORE, מלווה לכל האורך.

רק מי שמכיר אותו וראה אותו בזמן פעולה יידע את גדולת ההתקנה ואת האומנות של לקחת דבר מסובך עד מאוד ולגרום לו להיראות סולידי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה צריך CARPC? כי זה הרצון שלי ואני מתכנן בו דברים שאין ואי אפשר לעשות בתוך הRCD.

שלום

לפני עידן המולטימדיות המתוחכמות שקיימות היום, היה לי CARPC ברכב.

איזה אופציות נוספות נותן CARPC לטובת מערכת האודיו/ וידיאו ברכב ? לא נראה לי שיש.

במשך היום אני נמצא הרבה ברכב, לפעמים אני גם עובד על המחשב ברכב, לדעתי ומנסיוני- הרבה יותר נכון להחזיק ברכב מחשב נייד מאשר מסך קבוע בנקודה שמתאפשרת בהתקנה, איפה מקלדת ? איזה כאבי ראש וכאבי גב מקבלים אחרי זה. :roll:

בהתקנה זה נראה שימושי, גם יש בזה קטע של חידוש, וואו מחשב ברכב, בפרקטיות זה לא זה .

ועוד לא הגעתי לנקודה העיקרית, מסך 7" מספיק לצפיה בווידיאו, להעברת פונקציות,ניווט /בלוטוס/טיונר.

פעולות שאורכות שניות. אבל כאשר צריכים להתמקד במסך לאורך זמן לביצוע עבודות, מסך 7" ממש לא מספיק גדול.

הקיצר- מי שרוצה מחשב ברכב, כדאי לו לקנות מחשב נייד, למטרות אודיו /וידיאו /ניווט/טלפון עדיף המולטימדיות שקיימות .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

ברור, גם לי פעם היתה את הפנטזיה הזאת. בהתחלה גם הייתי מרוצה שהגשמתי את הפנטזיה של מחשב ברכב.

לאחר מכן עם הזמן למדתי שיש הבדל בין הפנטזיה לבין הפרקטיקה במציאות .

כיום אני מבין זאת, ובשביל מה נועד הפורום ? כדי להעביר רשמים וידע מאחד לשני.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

כנראה שאופציית החיפוש זרה לך

תריץ חיפוש על CARPC כאן בפורום

מצלמת רוורס, התמצאות בעזרת אינטרנט לגבי מסעדות, מקומות בילוי ועוד ועוד מתוך השטח בין עם יש לך מודם 3G ובין אם אתה ליד WIFI

קריאת תקלות מנוע וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השמיים הם הגבול עם קארפיסי וזה מה שמושך.

עלותו נמוכה ממערכות מולטימדיה מוכנות, רמת המעורבות בפרוייקט גבוהה והיכולות בשמיים.

התרומה לאיכות הסאונד, היכולת לעשות הכל שווים את המחיר שזהה לדברים פחותים בשוק (אבל שדורשים הרבה פחות התעסקות).

הכי חשוב לזכור זה שעל טעם וריח אין להתווכח.

פורסם

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה קנווד 8026, יש ניווט , יש בלוטוס,יש מצלמת רוורס, יש בניווט חיפוש מסעדות, מקומות בילוי , חניונים,תחנות דלק,קניונים,אטרקציות, תיירות,קופ"ח ועוד ועוד. והכל סביב המקום בו אני נמצא לפי קליטת ה GPS .

חוץ מלחפש תקלות מנוע יש הכל, שאוויס יחפשו תקלות ברכב, בשביל מה יש לי רכב ליסינג ? :-D

בנוסף אני מחזיק תחת הכסא לפטופ עם מסך 11 אינטש'. שאני צריך לעבוד ברכב אין נוח מזה .

נכון, אין לי התעסקות ומעורבות בהתקנה , פעם אחת התקנתי ומאז אני רק נהנה להשתמש .

פורסם

אתה סתם מתווכח...לך, זה מספיק. אותי זה היה מצחיק.

אתה יכול לגלוש באינטרנט?אתה יכול להריץ קליפים מיוטיוב?אתה יכול לחבר מצלמת אינטרנט ולצלם אותך עם החברים או להגדיר או שתקליט את ה20 שניות הראשונות ברכב כאבטחה או לגשת אליה מרחוק ולראות מי נוהג?

אתה יכול לראות טלוויזיה?

אתה יכול לבחור את תוכנת הניווט שאתה רוצה ומעדיף?אתה יכול לקבל דיווחי תנועה לייב ובפרט משטרות?

אולי אתה לא צריך את כל זה, וזה לגיטמי.

אה ואל תתבלבל, ההתעסקות זה ההנאה.

פורסם

אני בכלל לא מתווכח עם אף אחד, אני מכבד כל דעה, נראה לי שאני מציג דעה בוגרת ומנוסה יותר שמתאימה יותר למשתמש מן הישוב, היה לי CARPC לפני 8 שנים ברכב.

ברצינות, מה אני צריך לצלם את החברים שלי דרך מצלמת רוורס? בשביל זה יש לי מצלמה בנייד.

מי מאיתנו מקליט ועושה עיקובים ? מה זה סרט ישן של ג'יימס בונד ?

אגב שכחתי, יש לי טיונר דיגיטלי לטלוויזיה ברכב.

תקרא היטב מה שכתבתי, לדברים שמצריכים עבודת מחשב כמו כתיבת מסמך, או גלישה באינטרנט לזמן ממושך, יש לי ברכב בנוסף לפטופ, זה הרבה יותר נוח ממסך מחשב 7" שממוקם באלכסון לכיוון הישיבה שלי.ואיפה המקלדת שקיימת בלפטופ.

הקיצר- אני באמת לא מתווכח עם אף אחד, אני רק אומר את דעתי שבאה לאחר נסיון רב שנים.

מי שחושב אחרת, סבבה.

פורסם
בנוסף אני מחזיק תחת הכסא לפטופ עם מסך 11 אינטש'

ז"א שיש לך לפטופ שנמצא באופן קבוע בטמפרטורות של כ-70 מעלות ואז אתה פשוט מוציא אותו ומשתמש בו?

נשמע לי לא הגיוני...

פורסם
ז"א שיש לך לפטופ שנמצא באופן קבוע בטמפרטורות של כ-70 מעלות ואז אתה פשוט מוציא אותו ומשתמש בו?

נשמע לי לא הגיוני...

אתה רציני ? יש עוד בערך 50.000 איש כמוני בישראל שמחזיקים לפטופ ברכב .

• תוכן חדש...