Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול לתת לך את שם הדגם של המזרון מכיוון שאני לא זוכר את שמו (מה גם שהשם שלו לא יהיה רלוונטי כי הוא נרכש בחו"ל וזה דגם שהוא ייחודי לקינג קוייל במזרח).

מעבר לזה, יכול להיות שעבורי המזרון נותן באמת תוצאות מצויינות ועבורך הוא לא ייתן את אותן תוצאות כי אתה צריך מזרון אחר (גם אם זול יותר).

אני כן יכול לומר לך שמה שקנינו היה המזרון הכי יקר של קינג קוייל יש לו 2 רמות קושי,צד אחד שלו מצוייד בשכבת נוחות ו-MEMORY FOAM, הצד השני רק עם שכבת נוחות והוא קשה יותר (לכן גם הוא בנוי בצורה שלא חייבים להפוך אותו כל כמה זמן, פשוט יושנים על הצד שיותר נוח לך), כל קפיץ ארוז בנפרד כדי למנוע תנודות במיטה.

העובי של המזרן כ-35-38 סנטימטר (עבה מאוד..).

כאמור הדגם הזה היה דגם שהופץ רק במזרח הרחוק, אבל מצאתי דגמים דומים (פלוס מינוס) גם בארץ (יש איזשהו מזרון של יערות הכרמל או משהו כזה שהוא היה יחסית דומה למזרון שלנו,אם אני לא טועה).

המחיר כמובן יהיה מושפע גם מגודל המזרון שתבחר.

בקיצור צריך לקחת הרבה דברים בחשבון, לקחת את המזרון שיהיה הכי נוח עבורך גם אם הוא יוצא יקר כי בסופו של דבר מזרון טוב באמת יחזיק להמון שנים (ההורים שלי גם ישנים על קינג קוייל שלמיטב זכרוני כבר משמש אותם מעל 10 שנים, המזרון נראה ומרגיש כמו חדש).

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז בדקתי מעט ברשת ומצאתי מספר המלצות טובות על מזרוני פולירון .

ומסתבר שגם חבר טוב רכש ומרוצה מהמזרון [אמנם רק כחודשיים שלושה אבל בנתיים הוא מרוצה].

ביררתי על מזרוני הדופלקס שלהם ואף התקשרתי לקיבוץ שמייצר.

הומלץ לי על סט מזרוני הדופלקס שלהם:

http://www.polyron.co.il/info/hebrew/duflex.htm

ולמיטב הבנתי כדאי לרכוש עם שכבת הוויסקו ולא עם הלטקס.

ההבדלים בין שני הדגמים בסביבות האלף שח ,

אלא אם כן משהו מכם מכיר ויכול להזהיר מפני תקלות או חוסר נוחות משווע נראה לי שאדגום אותם ולפני שארכוש אברר עם החבר שעובד בעמינח אם יש משהו דומה במחירים זהים או זולים יותר [הדגם הזול של פולירון נע סביב ה 3K].

תודה לממליצים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אז בדקתי מעט ברשת ומצאתי מספר המלצות טובות על מזרוני פולירון .

מזרוני פולירון הם מזרונים טובים, אבל מבוססים על ספוג \ לטקס ולא על קפיצי מתכת. בהכללה ניתן לומר שלאחר זמן במזרונים כאלה נוצרת גומה במקום שבו אתה ישן. לעומת זאת לקפיצים באופן מעשי אין בעיה כזו.

יהודה

פורסם

כחלק ממעבר לדירה שלי בימים אלה, רכשתי מזרון חדש ,

אחרי מספר בדיקות של מזרנים בכמה חנויות גדולות בצפון,

בחרתי בדגם "דנבר" (Denver) של קינג-קוייל, הוא יחסית קשיח לשאר המזרנים.

המידה שהזמנתי אינה סטנרטית: מזרון למיטה זוגית באורך 2.10 וברוחב 1.80

שילמתי 8K אחרי מיני הנחות ועניינים (אני חושב שהמחיר במקור היה סביב ה11-12K).

המזרון נהדר, מומלץ בחום.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מזרוני פולירון הם מזרונים טובים, אבל מבוססים על ספוג \ לטקס ולא על קפיצי מתכת. בהכללה ניתן לומר שלאחר זמן במזרונים כאלה נוצרת גומה במקום שבו אתה ישן. לעומת זאת לקפיצים באופן מעשי אין בעיה כזו.

יהודה

ואני, לאחר שנואשתי ממזרון הקפיצים המכאיבים שלי, הלכתי על מזרון ללא קפיצים. 15 שנות אחריות על גומות לא נותן מי שלא בטוח במוצרים שלו.

פורסם

יהודה

פולירון מייצרים גם מייצרים מזרני קפיצים, שגם בהם נוצרת יופי של גומה במקום שאתה ישן (ודופקת לך את השינה) לאחר מספר שנים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני הייתי לאחרונה אצל פספרטו בחנות בכדי לרכוש מזרן.

רכשתי מזרן שנקרא קינג קויל ספא, פשוט תענוג. אני מבסוט עד הגג.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ואני, לאחר שנואשתי ממזרון הקפיצים המכאיבים שלי, הלכתי על מזרון ללא קפיצים.

חבל שהכאיב לך, אבל דע שרוב המזרונים הנמכרים בארה"ב למשל, הם מזרוני קפיצים.

פולירון מייצרים גם מייצרים מזרני קפיצים, שגם בהם נוצרת יופי של גומה במקום שאתה ישן (ודופקת לך את השינה) לאחר מספר שנים.

האם יש לך הוכחה? הקפיצים עצמם אינם שוקעים מעשית. מה שיכול לשקוע זאת שכבת הספוג שמעל לקפיצים. אבל אם היא עשויה כראוי, השקיעה לא רצינית ובודאי פחות ממזרון שכולו ספוג.

יהודה

• תוכן חדש...