Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המלצות צריך להחליף את המזרון כל שנתיים שלוש אבל אנחנו לא ממש בעניין אז אחרי עשור אם אותו המזרון

הגענו זוגתי ואני למסקנה שצריך להחליף את המזרון, [טוב זה וגם העובדה שאנחנו קמים מפורקים משנת הלילה].

אני לא קטן ולכן המזרון שלנו בגודל של 190 * 160 [או 140 אני תמיד מתבלבל ברוחב].

בכל מקרה אני אשמח לקבל המלצות של מקומות באזור השרון שאפשר לרכוש מזרון טוב שיעשה טוב בגב ולא יכאב בכיס.

לאחר שהמזרון הישן שלנו שייך למותג סימונס ולא הרגשתי שום הבדל בינו לבין מזרונים אחרים אשמח להמלצות.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מזרנים טובים מחזיקים מעמד לפחות עשר שנים(יש מותגים שנותנים 10 וגם 12 שנות אחריות), ממליץ בחום:

1. לא לשמוע לעצות של אף אחד בנוגע לאיכות מזרן כזה או אחר כי זה עניין מאד מאד אישי, מה שקשה לך נחשב רך בעיני האחר ולהיפך.

2. אם יש לך אפשרות, תשקיע במזרן טוב(שמן הסתם יהיה יקר יותר), תרוויח פעמיים, א. לא צריך להחליף כל שנתיים. ב. איכות השינה שלך שלא נמדדת בכסף תהיה חוויה שונה לגמרי.

3. כלל אצבע בנושא מזרנים: אין ארוחות חינם, מוצר זול לא יכול להתמודד עם מוצר יקר יותר בטיב ובאיכות החומרים.

4. קנה מוצר של חברה מוכרת, הכי עדיף של יצרנית! ולא של יבואנית או של חברה שאיזה מפעל איפשהו בארץ מייצר עבורה ועבור עוד כמה מותגים מזרן ברמה ז'.

בהצלחה!

# גילוי נאות! עובד בתחום.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה על ההמלצה.

דווקא חבר שעובד בעמינח ויכול לסדר לנו דילים טובים על מזרונים אמר לי את המשפט הבא:

רוב המזרונים עשויים ב 90% מהזמן באותן שיטות וחומרים ההבדל הוא רק בפרסום.

אני כבר לא יודע,

גם מי שמציע לקבל מזרון ולבדוק אותו למס' ימים \ שבועות זה לא ממש הגיוני כי הרי אתה לא מרגיש שהמזרון דפוק מההתחלה אלא רק אחרי חודש חודשיים כשהמשקל והפעולות הקבועות שעושים על מזרונים מתחילים להשפיע על הצורה והקושי שלו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא פעם המלצתי כאן בפורום על מקום בנס ציונה, מפעל לייצור מזרונים שגם נותן 10 שנים אחריות.

אני קניתי לפני כ3 שנים ואין תלונות, אפילו חמי הגיע מכפר סבא לרכוש שם בגלל פערי מחירים אדירים.

http://www.king-royal.com/

בהצלחה.

פורסם
תודה על ההמלצה.

דווקא חבר שעובד בעמינח ויכול לסדר לנו דילים טובים על מזרונים אמר לי את המשפט הבא:

רוב המזרונים עשויים ב 90% מהזמן באותן שיטות וחומרים ההבדל הוא רק בפרסום.

אני כבר לא יודע,

גם מי שמציע לקבל מזרון ולבדוק אותו למס' ימים \ שבועות זה לא ממש הגיוני כי הרי אתה לא מרגיש שהמזרון דפוק מההתחלה אלא רק אחרי חודש חודשיים כשהמשקל והפעולות הקבועות שעושים על מזרונים מתחילים להשפיע על הצורה והקושי שלו.

לא יודע מי החבר,

אני מנהל בעמינח.

יש מס' סוגי חומרים בסיסיים שמהם עשויים מזרנים אך יש הבדלים בסוגי הקפיצים, שכבות החומר, כמויות החומר וכ"ו.

העובדה הברורה היא שאנשים קונים יום-יום מזרן ע"פ מספר דקות של תחושה, אם יש מוכרן טוב הוא יודע לכוון נכון את הלקוח, לראייה 98% מהמזרנים שאנחנו מוכרים לא נתקלים בבעיות בהמשך הדרך.

הקישור למפעל שניתן מעליי הוא למוצר פשוט של חברה עם נסיון טכנולוגי מועט ולא משתווה בכל מקרה למוצרים ברמה טובה בשוק, אין זה אומר שעבור אדם זה או אחר המוצר לא יהיה טוב.

כל העניין הוא הרגשה אישית.

בהצלחה בכל בחירה!

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חוץ מכמה יצרנים יקרנים שמיצרים בארץ, רוב מזרוני הקפיצים בארץ מיוצרים במפעל הכי גדול למזרונים במזרח התיכון , שממוקם בחברון !

המפעל מיצר לפי המפרט הדרוש , ממזרונים מעולים עד מזרונים פשוטים.

מקווה שעוזר לך קצת

יהודה

פורסם

השני שקל שלי:

לא תצליח לערוך השוואה מסודרת בין סוגי המזרונים כי חברות המזרונים לא משווקות את אותם מזרונים לחנויות באזורים דומים.

אני קניתי לפני כארבעה חודשים מזרון מסוג פולירון אברסט 160*190, בשל חסרון כיס.

בינתיים אנו מאוד מרוצים, קנינו בדרגת הקושי הגבוהה יותר. (לא אני ולא אשתי בחודש תשיעי שוקלים מעט).

טיפ - השקענו גם בכריות איכותיות (עמינח ספורט) ובמגן מזרן איכותי (IRIS של הולנדיה).

צביקי

פורסם
לא יודע מי החבר,

אני מנהל בעמינח.

יש מס' סוגי חומרים בסיסיים שמהם עשויים מזרנים אך יש הבדלים בסוגי הקפיצים, שכבות החומר, כמויות החומר וכ"ו.

העובדה הברורה היא שאנשים קונים יום-יום מזרן ע"פ מספר דקות של תחושה, אם יש מוכרן טוב הוא יודע לכוון נכון את הלקוח, לראייה 98% מהמזרנים שאנחנו מוכרים לא נתקלים בבעיות בהמשך הדרך.

הקישור למפעל שניתן מעליי הוא למוצר פשוט של חברה עם נסיון טכנולוגי מועט ולא משתווה בכל מקרה למוצרים ברמה טובה בשוק, אין זה אומר שעבור אדם זה או אחר המוצר לא יהיה טוב.

כל העניין הוא הרגשה אישית.

בהצלחה בכל בחירה!

בעברי רכשתי 2 מזרונים יקרים, לא ראיתי ולא הרגשתי שום הצדקה לשלם מחיר משולש ומרובע לעומת המזרון שרכשתי כעת, כפי שכבר רשמתי הוא אצלי 3 שנים, אין תלונות על עייפות בבוקר או כאבים כאלו או אחרים בגוף.

בכלל נדמה שאנשים מתביישים להגיד "קניתי מזרון ב10000 שקלים וההרגשה היא בדיוק כמו מזרון של 2000" \ אז לכל אלו שאין להם בעיה להוציא אלפי שקלים,שיבושם להם,לי חראם על הכסף.

אבל זאת דעתי האישית כמובן.

פורסם
בעברי רכשתי 2 מזרונים יקרים, לא ראיתי ולא הרגשתי שום הצדקה לשלם מחיר משולש ומרובע לעומת המזרון שרכשתי כעת, כפי שכבר רשמתי הוא אצלי 3 שנים, אין תלונות על עייפות בבוקר או כאבים כאלו או אחרים בגוף.

בכלל נדמה שאנשים מתביישים להגיד "קניתי מזרון ב10000 שקלים וההרגשה היא בדיוק כמו מזרון של 2000" \ אז לכל אלו שאין להם בעיה להוציא אלפי שקלים,שיבושם להם,לי חראם על הכסף.

כמו שרשמתי מפורשות, כל אחד וגופו הוא, לכל אחד יש סף רגישות אחר ואין מומלץ יותר או פחות, לאו בהכרח יקר יותר=נח יותר.

כל מה שרשמתי הן עובדות, כל אחד הטוב בעיניו יעשה.:-)

•  

פורסם

מנסיון של שבוע שעבר. אני ממליץ על חנות המפעל של עמינח בניר צבי. יש מבחר גדול של מזרנים ושל מחירים.

פורסם

עמינח או ד"ר גב, בהנחה שתוכל לעמוד בתקציב של 3K ש"ח.

ספציפית, אני בעד מזרונים קשים, אבל אולי זה רק אני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כדאי להשתתף במכרזים באינטרנט (אם עדיין קיימים כאלה :?), אחרי שבחרת את הסוג שאתה רוצה.

אני קניתי ברבע מחיר.

משכנתא זה קל

פורסם

ד"ר גב, יש את החנות ליד איקאה בנתניה, מזרונים עם אחריות ארוכה ורמות נוחות שונות בסביבות ה4K, אני ממש אהבתי דווקא אחד שעולה 3.5K

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מזרון זה עניין מאוד אינדיבידואלי.

לי היה מזרון של איזשהו מותג שאני לא זוכר את שמו (לא מה-LEVEL של סימונס,קינג קוייל ושות',משהו יותר "בסיסי").

המזרון היה סה"כ סביר עד שבשלב מסויים החל לשקוע מעט במרכזו (לאחר כ-3 שנות שימוש).

אז אישתי ואני החלטנו שקונים מזרון חדש, רכשנו קינג קוייל.

היום, בדיוק לאחר שנה מיום קבלתו, אני יכול להגיד חד משמעית שאיכות השנה שלנו השתפרה מקצה לקצה.

אנחנו מתעוררים יותר רעננים (אצלי פחות קריטי,אצל אישתי שקמה כבר ב-6:30 יותר קריטי), פחות כאבי גב, ודבר נוסף לא פחות חשוב- מאז תקופת הצבא "סבלתי" מנחירות, מאז שהתחלנו להשתמש במזרון החדש זה פסק כמעט כליל.

יכול להיות שגם מזרון אחר זול יותר היה מביא לאותם תוצאות אבל הנחת המוצא שלי מאוד פשוטה:

חברה כמו סימונס\קינג קוייל\סילי השקיעה כבר המון משאבים בטכנולוגיות ופיתוחים של מזרונים, יש לה כבר המון נסיון ואמצעים שיכול להיות שלא קיימים בחברות הקטנות.

זו הסיבה שאני מעדיף להשקיע כסף על מוצר כזה, בפרט שזה מוצר שאמור להחזיק לאורך המון שנים (את המזרון שלי רכשתי עם 10 שנות אחריות מלאה על קפיצים\מסגרת וכו').

כל אחד והתקציב שלו כמובן והנכונות שלו להשקיע, אבל זה קצת מוטעה לצאת בהחלטה גורפת שלא צריך להוציא כאלה סכומים על מזרון.

לך המזרון עולה 68 אג' ליום, לי הוא עולה 2 שקלים ו-20 אגורות ליום (בחישוב גס על פני 10 שנים), ההבדל קיים, אבל אף אחד מאיתנו לא יתעשר או יהפך לעני מהפערים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן תוכל לפרסם את שם המזרון בבקשה [אם אתה יכול].

אין לי בעיה להוציא סכומים גבוהים אם המזרון מוכיח שהוא בהחלט שווה את זה,

פשוט אי אפשר לדעת רק אחרי מספר חודשים.

לצערי גם אני וגם אשתי סובלים מהגב [או יותר נכון חוליות בגב].

אני גם נוחר [מה שאומר שאשתי לא ישנה טוב :wink: ]

וגם שוקל לא מעט מה שאומר שהמזרון בצד שלי מקבל שקע אחרי מספר שבועות,

ולכן כל פעם שמחליפים מצעים אנחנו מסובבים והופכים אותו כהמלצת יצרני המזרונים.

היה לי מנהל שישן במלון על מזרון שפשוט הרשים אותו באיכות השינה שבבוקר הוא קם הוריד את המצעים רשם את שם המזרון והלך לחפש את המזרון בחנויות.

אשמח להצעות של דגמי מזרונים וחנויות בשרון.

אני אנסה לדבר עם חברי מעמינח אם יש מבצעים למזרונים טובים שלא חורכים את הכיס .

תודה שוב , לכולם.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...