Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני משתחרר, רציתי לדעת איזה ציוד אני צריך לקחת איתי לשיחרור?

לאחרונה ראיתי שיש הרבה ת'רדים על של שיחרורים ומענקים ולכן אני אשמח אם החברים פה יוכלו לעזור.

לפי חיפוש באינטרנט ראיתי שאני צריך להחזיר :

קיטבג, 3 מדים א', חגורה ונעליים.

זה ניראה לי קצת מידי, האם יש עוד משהו שלא ראיתי, או טיפים שלכם, לא בא לי לנסוע חזרה למרכז ואז לבסיס כי שכחתי איזה משהו.

שאלה נוספת- הבנתי שאני מקבל על יום מילואים 280 ש"ח, האם על ימי מילואים יש ניכויים מסויימים? או שאכן ה280 ש"ח ליום זה מה שאני מקבל נטו?

כי אם זה נטו, אז אני מבקש לקחת 10 ימי מילואים ולעשות כמעט 3000 ש"ח ואז להשתחרר.

קובי

פורסם

אלעד, לפחות בתקופה שלי (לפני 21 שנים) השארנו זוג אחד אצלנו ואת השני החזרנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב בתור אפסנאי אז ככה: שק חפצים, 3 מכנסיים, 3 חולצות, זוג נעליים, כומתה, חגורה, מעיל, דיסקיות ומגבת לבנה (אם אתה לא יודע איפה המגבת שקיבלת אז זה הזמן לקנות אחת כזו)

בהצלחה באזרחות ידידי.

Toyota Yaris TS

פורסם

שאלה נוספת- הבנתי שאני מקבל על יום מילואים 280 ש"ח, האם על ימי מילואים יש ניכויים מסויימים? או שאכן ה280 ש"ח ליום זה מה שאני מקבל נטו?

כי אם זה נטו, אז אני מבקש לקחת 10 ימי מילואים ולעשות כמעט 3000 ש"ח ואז להשתחרר.

כיוון שלא עבדת כשכיר לפני שהוזמנת למילואים, התגמול היומי שלך לכל יום מילואים הוא 180.77 ש"ח ליום מילואים או 3100 ומשהו ש"ח לחודש. אין על הסכום הזה ניכויים נוספים, זה סכום נטו. אלא אם לא שילמת את דמי הביטוח הלאומי לאותו החודש, ואז הביטוח הלאומי יכול לקזז מהסכום הזה את החוב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אלעד, לפחות בתקופה שלי (לפני 21 שנים) השארנו זוג אחד אצלנו ואת השני החזרנו.

כשהשתחררתי נשארה לי בבית כ-כ-ה ערמה של בגדים. כשהבנתי שאין לי יותר מה לעשות עם 4 סטים של מדי א' חיל אוויר + אי אלו כמה סטים של מדי ב' שכבר מזמן לא עולים עלי (:cry:) הכל חזר לצבא, כולל איזה שניים שלושה זוגות נעליים שמעולם לא ננעלו.

טוב בתור אפסנאי אז ככה: שק חפצים, 3 מכנסיים, 3 חולצות, זוג נעליים, כומתה, חגורה, מעיל, דיסקיות ומגבת לבנה (אם אתה לא יודע איפה המגבת שקיבלת אז זה הזמן לקנות אחת כזו)

נו אל תהיה מנייאק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני השחרור חילקתי את כל הציוד פרט ל 3 זוגות מדי ב' וחרמונית. אותם החזרתי כשהשתחררתי ממילואים לפני 6 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהצלחה באזרחות ידידי.

חרטא, כומתה ומגבת מבקשים אבל לא חובה.

דסקיות גם לא מבקשים.

משכנתא זה קל

פורסם

את הדיסקית גם צריך במילואים. ולגבי הנעלים: גם אני קיבלתי רק זוג אחד. הנעלים שאיתן אני הולך למילואים אלו אותן נעלים שקיבלתי בבקו"ם ושעברו איתי את כל השירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי הבנתי בשנה הראשונה לא מקבלים שכר על מילואים כי פשוט לא מזמינים אותך למילואים אם זה היה ככה כולם היו נשארים עוד קצת בצבא ישר אחרי השחרור ודופקים עוד משכורת התחלתית יפה.

אחרי חצי שנה אפשר לזמן אותך לאימון , בכל מקרה בשנה הראשונה מילואים זה בהתנדבות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מחר אני משתחרר, רציתי לדעת איזה ציוד אני צריך לקחת איתי לשיחרור?

לא קיבלת רשימה ביחידה שלך?

עוד משהו, כשהשתחררתי ב2005, הזדכתי על ציוד א' ביחידה. לא הייתי צריך להיסחב עם הקיטבג לבקו"מ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...