Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו לא הניע לי אז חשבתי שזה בגלל המצבר החלפתי מצבר והוא ממשיך לעשות בעיות רק אחרי שאני נותן מכות קטנות לסטרטר הוא מניע.

עכשיו חשבתי אולי זה בעיה במגעים בסטרטר או משהו כזה, אבל אני רוצה לשאול את דעתכם אני צריך להחליף את כל הסטרטר או לעשות לו שיפוץ?

וכמה עולה עבודה כזאת?

פורסם

לא ציינת לאיזה רכב, אבל סטרטר שתקנה רוב הסיכוים שהוא משופץ,

תבדוק שאכן המגעים של הסטרטר מחוברים חזק ואין שם לכלוך, למרות שהתופעה שאתה מציין מעידה על סטרטר שעומד לסיים את תפקידו

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש בעיה בפחמים בתוך הסטארטר כנראה שהם נגמרו והם לא נוגעים (לא מקצרים).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גם אצלי בברלינגו היה עד לא מזמן תופעה כזו.

כאשר אתה מנסה להניע זה כאילו מחליק ונתפס מדי פעם. לפעמים יש רעש של ציר מסתובב אבל לא קורה כלום.

לאחר שיפוץ הכל הסתדר.

מציע לך לחנות את הרכב בירידות :-)

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

אם האוטו חדש, וקיבלת אותו לפני חודש מהיבואן, הוא עדיין באחריות. גש למוסך ויחליפו לך ללא תשלום.

אם האוטו לא חדש, פתח שרשור חדש בהתאם לכללי הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...