Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבחינה חוקית, מותר לי לנהוג (עם רשיון כמובן) באוטו שהוא לא שלי ושהביטוח עליו הוא לא ביטוח לכל נהג אלא רק לבעל הרכב?

פורסם

התשובה נמצאת בגוף השאלה

ביטוח כל נהג- מכסה כל נהג

ביטוח בעל הרכב בלבד- מכסה את בעל הרכב בלבד

התשובה היא לא

הכותב אינו עו"ד לענייני תעבורה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ומה קרה לא "לא בדרך קבע"?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז בשורה התחתונה אם עוצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות כשאני נוהג על אוטו לא שלי אין לי ממה לפחד כי ביטוח חובה בהגדרתו מכסה כל נהג? רק במקרה של תאונה הנזק לרכוש לא מכוסה?

פורסם

גם בביטוח חובה אם אתה למשלנהג חדש \ צעיר והביטוח חובה הוא לנהג מעל גיל 24 חברת הביטוח תתנער ממל ולא תראה ממנה שקל. לא משתלם לנהוג ללא ביטוח !

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מה שמטריד אותך זה בדיקת שוטר???

לא אם יש ביטוח ,אין ביטוח??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ביטוח חובה מבטח כל נהג, העיקר שיהיה לו רשיון.

ביטוח מקיף, תלוי בפוליסה הספציפית.

ביטוח שמי - נכנס בקטגוריה הזו? או שזה סוג של ביטוח ש"מחמיר" עם ביטוח החובה לכל נהג? (זתומרת יש ביטוח רק על אנשים הרשומים בפוליסה ולא על "נהג מזדמן"?)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

לכל ביטוח חובה, גם "שמי", יש את סעיפים 1,3,7 שאומרים שהנהג שרשום הוא הנוהג בדרך קבע ברכב, אך נהג אחר מזדמן שעומד בקריטריונים שרשומים יכול לנהוג ברכב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...