Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור, הניסיון שלך לחסוך גרם לכך ש:

-נפתחו 2 שרשורים שונים שבסיכום דברים (של שניהם יחד) רוב המגיבים כאן מבינים למה העדיפו שלא להתקין לך וו.

-יצאת לא הגון (כי בהתחלה הייתי בעדך, עד שהבנתי שיש עוד שרשור שלא הזכרת וקריאה שלו כבר הראתה משהו אחר לגמרי)

-עשית מעשה מבזה (כמו שאייל תיאר למעלה) כלפי עסק שזכותו לקבוע את מחיר עבודתו

-בזבזת את זמנך היקר בביקורים, ויכוחים, מו"מים שונים, כעס ועצבים על עסק.

-נשארת בלי וו גרירה ברכב.

עשיר אני לא, ערך לכסף יש לי, אני לא קוטף כסף על העצים בגינה ואבא שלי לא רוטשילד..

אבל הייתי משלם את הסכום הזה בהפרשים כדי לקבל עבודה ראויה ולהימנע מכל מה שעבר עליך בסיפור הזה.

אנקדוטה אישית:

פיסרמתי רמקולים למכירה.

בין אלו שהתקשרו התקשר בן-אדם שלא נשמע בדיוק כמו סטודנט מחונן לפיזיקה (בלשון המעטה) ופצח איתי בדין ודברים על הוזלה של 20 ש"ח (מתוך 100 ש"ח) על הרמקולים.

אחרי שהוא חפר לי בראש בעזרת משפטי הערסים המוכרים והדוחים הסכמתי להוזיל לו, שיבוא ויקח.

ואז ביום הפגישה הגיעו הודעות טקסט, מנוסחות בצורה אינפנטילית ודוחה,שיחות טלפון עם דיבור של ילד מפגר ואיחורים בזמנים!

ההחלטה הבאה הייתה שאני מעדיף שהרמקולים ישבו על הארון כל חייהם מאשר לתת לבן-אדם הזה אפשרות להגיע אלי לקחת אותם ואז אצטרך לראותו במציאות.

:idea:

סע ברכה וגרור בבטחה.

1.לא צריך להיות סטודנט מחונן במתמטיקה, בכדי להבין שאם אדם אחד חוזר על דעתו בכמה הודעות, זה לא נהפך להיות רוב.

2.תהיה רגוע לגבי וו הגרירה, בעזרת ד' אמצא מתקין נורמלי, שיודע כיצד מתנהל עסק, וכנראה גם יודע לתת שירות.

בשונה מהמקרה שלך שנפלת על איזה ערס (מה שאולי תרצה לכנותיני, זו זכותך ודעתך בלבד) אני לא ביקשתי שום הנחה, כמו שניתן לראות במיילים.

אמרתי שאמרו למוכר הרכב מחיר מסוים והם אישרו את זה ללא כל ויכוח.

אז לנסות ולהציגני כגרידי, לא יהיה כל כך אמין מצידך.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וגם באת למקום (לקחת את האוטו) עם מכשיר הקלטה ,

יש לך טעות, ההקלטה התחילה מהרגע הראשון שנכנסתי בבוקר.

פורסם

אם כל מטרתך היא להשמיץ עסק מסויים - המטרה הושגה (חלקית וזמנית).

בין אם אתה צודק ובין אם לא, מהאנרגיה שאתה משקיע בעניין, כולל התנצחות עם כל מי שאינו מצדד בפעולותיך, נראה כי אתה באמת "חפרן בלתי נלאה".

אם אתה רוצה להתלונן על השירות - זו אינה הכתובת.

פנה למועצה לצרכנות www.consumers.org.il

או לאימון הציבור www.emun.org.il

פורסם
1.לא צריך להיות סטודנט מחונן במתמטיקה, בכדי להבין שאם אדם אחד חוזר על דעתו בכמה הודעות, זה לא נהפך להיות רוב.

2.תהיה רגוע לגבי וו הגרירה, בעזרת ד' אמצא מתקין נורמלי, שיודע כיצד מתנהל עסק, וכנראה גם יודע לתת שירות.

בשונה מהמקרה שלך שנפלת על איזה ערס (מה שאולי תרצה לכנותיני, זו זכותך ודעתך בלבד) אני לא ביקשתי שום הנחה, כמו שניתן לראות במיילים.

אמרתי שאמרו למוכר הרכב מחיר מסוים והם אישרו את זה ללא כל ויכוח.

אז לנסות ולהציגני כגרידי, לא יהיה כל כך אמין מצידך.

1.זאת טענת חיזוק שלך, אני לא רואה לה שום ביסוס וזה על גבי 2 השרשורים שלך.

2.אני רגוע ומקווה שתגרור כאוות נפשך.

חלילה לא רציתי ולו לשניה לטעון שאתה טיפוס מבחיל ("ערס") או לדמות אותך לכזה.

נתתי לך נקודת ראיה של הצד השני כאשר עומד מולו לקוח הגורם לכך שעדיף שלא למכור לו.

השרשור שלך משמיץ עסק שלא ניתן לראות את תגובותו והדברי ההגנה שלו ומכאן שכל הסיפור הזה הוא חד צדדי !!

גילוי נאות בשרשור הנוכחי לא היה אך הוצאת קיטור הייתה גם הייתה.

בסופו של יום, שירות פחות טוב יכול להיות (באופן אקראי) אצל כולם, אפילו אצל אלו שיודעים לעשות את עבודתם מצויין.

האחד טוען לשירות מחפיר, השני מקבל שירות VIP.

אין שבלוניות תמיד, העולם אכזר!

פורסם
אם כל מטרתך היא להשמיץ עסק מסויים - המטרה הושגה (חלקית וזמנית).

הדבר היחיד שהושג בשני השרשורים האלה הוא שהבנו שמדובר בלקוח שאף אחד מאיתנו לא מעוניין שיכנס לעסק שלו.

שיתכבד ויקח את הכסף שלו למתחרים ויעשה להם את המוות.

אני לא מכיר את ציקי, לא ביקרתי מעולם בעסק הזה ולא היה לי מעולם שום קשר עם מי מבעליו או עובדיו, מה שכן היה לי זה הרבה אינטראקציה עם לקוחות כמו שמתוארים כאן.

אני בד"כ, הרבה פחות נימוסי וסבלני ממנו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעקבות שני השרשורים שפתחת הגעתי למסקנה שבמידה וארצה להתקין וו גרירה אפנה לחברת ציקי נגררים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
החכמה היא לפעול בשיקול דעת כשרוצים לחסוך, ולא מתוך אמוציות, ולעניות דעתי היה אפשר לעשות זאת.

המילה נקראת הפרדה.

כמובן שזכותך לחלוק עלי.

אם שכן שלך יציע לך לשלם על התקנה תמורת ז^ון עם אחותך\אשתך וכדומה, תוכל להפריד שיקול דעת מאמוציות?

הרי מדובר כאן באחלה חסכון...

פורסם
הדבר היחיד שהושג בשני השרשורים האלה הוא שהבנו שמדובר בלקוח שאף אחד מאיתנו לא מעוניין שיכנס לעסק שלו.

שיתכבד ויקח את הכסף שלו למתחרים ויעשה להם את המוות.

אני לא מכיר את ציקי, לא ביקרתי מעולם בעסק הזה ולא היה לי מעולם שום קשר עם מי מבעליו או עובדיו, מה שכן היה לי זה הרבה אינטראקציה עם לקוחות כמו שמתוארים כאן.

אני בד"כ, הרבה פחות נימוסי וסבלני ממנו!

אם אצלך לקבוע עם לקוח מועד להתקנת וו גרירה, ופינוי כל אותו בוקר עד הצהרים ע"י הלקוח, ובסוף לומר לו אין לי וו בשבילך לאחר שהלקוח הגיע , השאיר את הרכב והלך מהמקום, נקרא לתת שירות טוב, אז באמת אין מה להיכנס לעסק כמו שלך.

פורסם
1נתתי לך נקודת ראיה של הצד השני כאשר עומד מולו לקוח הגורם לכך שעדיף שלא למכור לו.

אני מבין שאצלך המשמעות של לא למכור ללקוח, הכוונה היא, שכבר ראית מי הלקוח אחרי שהגיע לעסקך, יכלת לומר לו במקום אין לי וו בשבילך, ולא לתת ללקוח להשאיר את הרכב, לתת ללקוח לנסוע הביתה, ורק אז להתקשר אליו ולומר לו שאין וו, זה נקרא שירות.

אז זוית הראיה הזאת לקויה.

אם לדבריך הוא לא רצה "להתעסק" איתי, הוא היה יכול לעשות זאת מיד כשנכנסתי לחנות באותו בוקר.

פורסם
1.השרשור שלך משמיץ עסק שלא ניתן לראות את תגובותו והדברי ההגנה שלו ומכאן שכל הסיפור הזה הוא חד צדדי !!

אני כבר אמרתי מה היתה תגובתו, ואם הוא היה מסכים הייתי גם מעלה לכאן את ההקלטה עם תגובתו בזמן אמת.

פורסם
בעקבות שני השרשורים שפתחת הגעתי למסקנה שבמידה וארצה להתקין וו גרירה אפנה לחברת ציקי נגררים.

מזוכיזם?

פורסם

אם נכנס אלי לקוח ואני מגלה שזה אותו אחד ש"קרע" אותי מעל דפי הפורום רק לפני שבוע אז ברור לי:

1. אין שום דבר תמים בזה שהוא נכנס אלי!

2. הוא לא יקבל ממני שום הנחה ואם כבר התחייבתי על הנחה (כמו שקרה אצלך), אז אני בהחלט אתקשר ואתרץ את היא השלמת העיסקה שאיזה תירוץ מופלץ, העיקר שיקח את הגרוטאה שלו מהשטח הפרטי שלו ובבקשה שלא יחזור לעולם!

שמע, באופן כללי, קשה לי לנהל איתך דיון כי אתה רואה את כל העיינן דרך "החור שבגרוש", תבין שיש קצת מעבר לזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא שאני מצדיק את מה שפותח השרשור(ים) עשה, אבל איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...