Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היית מגיע לעסק שלי .

כמו שהספקתי לעקוב, אתה לא ממש עקבי.

אני עכשיו מבין שהעסק לא שלך, ואתה גם עוזב עוד חודש, אולי זו הסיבה שהרשית לעצמך להתבטאות בצורה כזו, כי בעל עסק אמיתי או נותן שירות עצמאי, לא היה מתבטא כמוך.

עכשיו הכל מובן. :-).

ולגבי העריכה, זה לא האשכול הזה, אני מחקתי את המקורי ופתחתי חדש.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שהספקתי לעקוב, אתה לא ממש עקבי.

אני עכשיו מבין שהעסק לא שלך, ואתה גם עוזב עוד חודש, אולי זו הסיבה שהרשית לעצמך להתבטאות בצורה כזו, כי בעל עסק אמיתי או נותן שירות עצמאי, לא היה מתבטא כמוך.

עכשיו הכל מובן. :-).

אתה צודק, אני טועה. אני סתם ילד משועמם בחופש הגדול. מעולם לא עבדתי בשום עסק, מעולם לא היה לי עסק, אני בכלל נותן חרא של שירות והאמת היא שאני לא עוזב אלא מפטרים אותי כי אני אדיוט שמבריח לקוחות. כשאגדל, אני רוצה להיות כמוך.

שא ברכה וסע לשלום.:wave:

פורסם
אתה צודק, אני טועה. אני סתם ילד משועמם בחופש הגדול. מעולם לא עבדתי בשום עסק, מעולם לא היה לי עסק, אני בכלל נותן חרא של שירות והאמת היא שאני לא עוזב אלא מפטרים אותי כי אני אדיוט שמבריח לקוחות. כשאגדל, אני רוצה להיות כמוך.

שא ברכה וסע לשלום.:wave:

מי אמר ומתי?

1.יש לי עסק.

2.אין לי עסק.

3.הייתי מתדלק בעברי הרחוק.

4.לא עבדתי מעולם בעסק.

:roll:

פורסם
אכן כן, כך צריך עסק להתנהל, אפשר לומר מראש מחיר ואפילו גבוה, והלקוח לא חייב לקנות, אבל חשוב שתהיה שקיפות, ולא הונאה במקום.

אתמול התקשרתי לחברה בת"א שגם אמרו לי 2200 ש"ח. זכותם אבל הם אומרים את המחיר האמיתי שלהם מראש, וזהו כל ההבדל.

לא למשוך את הלקוח ברשת לחנות, וללכוד אותו אח"כ עם שינויים כמה פעמים על אותו מוצר.

מאיפה אתה כל כך בטוח, היית שם עם הרכב?

אגב, אתה אכן אדם לא נעים ויש לומר אפילו קצת פראנואיד (כולם שליחי בעל העסק וקושרים קשרים נגדך :shock:), לפחות על דפי הפורום.

קח את זה כביקורת בונה ונסה לשפר להבא.

(ויכול להיות שבמציאות אתה אדם נעים וסימפטי אבל ברגע שאתה מאחורי המקלדת :nono:, כמו שקורה לחלק מהאנשים מאחורי ההגה)

וזאת ללא קשר האם אתה צודק או לא.

פורסם
מאיפה אתה כל כך בטוח, היית שם עם הרכב?

אגב, אתה אכן אדם לא נעים ויש לומר אפילו קצת פראנואיד (כולם שליחי בעל העסק וקושרים קשרים נגדך :shock:), לפחות על דפי הפורום.

קח את זה כביקורת בונה ונסה לשפר להבא.

(ויכול להיות שבמציאות אתה אדם נעים וסימפטי אבל ברגע שאתה מאחורי המקלדת :nono:, כמו שקורה לחלק מהאנשים מאחורי ההגה)

וזאת ללא קשר האם אתה צודק או לא.

alon

thats yesterday news already.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסיפור הוא כזה.

אתמול התכתבתי במייל עם חברת "ציקי נגררים" ללא הזדהות כלל בשמי, אלא בצורה אנונימית, כאילו אני לקוח חדש)

להלן התוצאות, לשיפוטכם.

אשמח לשמוע גם ביקורות אם יהיו, אך מאנשים נייטרלים, ולא כאלה שקשורים לבעל העסק.

תודה.

42095807.jpg

57506897.jpg

93976597.jpg

90310027.jpg

81049594.jpg

24180505.jpg

61821855.jpg

44236220.jpg

54703347.jpg

היום בבוקר ב-10:20 (היה קצת פקקים) הגעתי למקום, נכנסתי לירין, נתתי לו תעודת זהות רשיון רכב, מפתחות, ונאמר לי להגיע אחה"צ, שאלתי למה? אמרו שזה שעתיים בערך?

ביקשתי אם אפשר לזרז את זה עד 13:00 כמו שנכתב במייל, כיון שאני צריך לאסוף את ילדיי מהגנים ובית ספר, ואמרו שישתדלו.

טוב, התקשרתי לחבר שיבוא לאסוף אותי משם , הוא הגיע ולקח אותי.

בשעה 11:45 מתקשר אלי ציקי, ואומר לי בטון מזלזל הרכב שלך מחכה בחוץ תבוא לקחת אותו , אין לי וו גרירה בשבילך, חיפשתי ואין. וניתק את השיחה.

שאלתי אותו, מה זאת אומרת? איך אתם קובעים עם בן אדם שמפנה את כל הבוקר בשביל זה, ולא מתחיל לעשות דברים ב- 8:00 בבוקר, ומבטל הכל עד הצהרים, ואח"כ פשוט אומרים אין מזלזל, וזהו?

הוא עונה לי, זה מה יש. אני לא רוצה להתקין לך וו גרירה, (נכשל בלשונו) אח"כ תיקן את עצמו, אני לא יכול להתקין לך וו גרירה.

כשהגעתי לקחת את הרכב, הוא התייחס בצורה מחפירה וזוועתית, ואפילו לא חשב להתנצל על בזבוז יום העבודה שלי, פשוט זה מה יש, אם אתה רוצה קח עו"ד ולך תבע אותי בבית משפט.

שאלתי אותו למה אמרת לי בטלפון שאתה לא רוצה להתקין לי וו גרירה, הוא טוען שמעולם לא אמר, שאלתי אותו, מה אני שקרן?

הוא אומר לא, אבל לא אמרתי.

שאלתי למה ההתנהלות הזו? ולמה אתה אפילו לא מציע לי להזמין את הוו , ישר הוא אומר אני לא מזמין.

המסקנה: גם אם יקבעו אתכם ויתאמו אתכם זמן והכל, על אף שתתנו מראש את כל הפרטים, אל תתפלאו אם תשרפו יום עבודה על ריק.

כמובן שאינני חושש מתביעת דיבה.

1.יש לי את הכל במייל.

2.כל השיחות מוקלטות, כולל הדיאלוג שם במקום.

נ.ב. כשהוצאתי בסופו של דבר את מכשיר ההקלטה מהכיס והראיתי לו את זה לפני עזיבתי את המקום, גם מצלמה של 50 ש"ח חד פעמית היתה מוציאה תמונה טובה, של פניו ופיו שנפערו בתדהמה.

פורסם

למרות שלי הייתה פעמיים חווית קנייה טובה אצל ציקי ,

זו התנהגות ישראלית מצויה ורגילה לחלוטין

אתה יכול לנסות לתבוע בתביעות קטנות על אובדן יום עבודה ,

אם בא לך לבזבז עוד יום עבודה בשביל לקבל פסיקה לטובתך ופיצוי של כמה מאות שקלים בודדים

למרות שאני חייב לומר, שבמקומך הייתי מוודא לפני הגעה טלפונית , רוב הישראלים נוהגים לזלזל במיילים

פורסם

אולי באמת תוכל להסביר להדיוטים שכמונו למה חזרת לציקי נגררים שבועות ספורים אחרי שהזהרת את כל העולם ואישתו על מעלליו של **** נגררים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מסתבר שלמרות שניסית להסוות את עצמך , ציקי זיהה אותך.

באשכול אחר כתבת שאת הבעלים אתה מכיר אישית, אבל הדור הצעיר כנראה לא כמוהו.

מה הפעם? המבוגרים מנסים להיראות צעירים? :-o

דיברת עם ציקי והוא אמר לך שהוא זיהה אותי?

• תוכן חדש...