Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את הכותרת,תסלחו לי.

אז ככה יש לי HU של פיוניר 4*45 ,מקדימה פיוניר 150 ומאחורה רמקולים 300 מתוצרת pyle .

אני מתכנן להשקיע קצת במערכת וחשבתי להוסיף סאב ומגבר ,עכשיו השאלה שלי היא איזה רמקולים אני צריך להגביר ,האחוריים או הקדמיים?

ואם אני יגביר את הקידמיים בלבד (בתוספת סאב כמובן)אני יקבל עוצמה?

כי הבעיה העיקרית שלי כרגע היא שמגביהים מעל 22 המערכת מזייפת.

יש גם אופציה לא לקנות סאב ולהגביר גם את הרמקולים האחוריים,מה דעתכם?

תודה!

8)
פורסם

שמע עדיף לך להביא סאב ומגבר לחבר תסאב על המגבר ואת הזוג רמקולים הקידמיים על המגבר את האחוריים חבר על הHU הבמה צריכה להיות קדימה ולא אחורה אז עדיף שתשמע יותר חזק מאשר קדימה וסאב יוסיף לך יותר עוצמה של באס עדיף מאשר רמקולים כי עם רמקולים לא תגיע לעוצמות של סאב!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

או במילים אחרות-

להשקיע ברמקולים קדמיים וסאב (ולחבר אותם למגבר) בשביל איכות

או

להגביר רמקולים אחוריים (או כל דבר שכולל יותר רמקולים חוץ מהקדמיים) בשביל ווליום.

• תוכן חדש...