Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על בדיקה של 106 s16...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוגב -

רדרוז טען שציריות עולות 2000 ש"ח , אני רק הוספתי שזה דיי זול אם ככה הוא טוען .

אני עדיין בדיעה שהמחירים שלקחו לך הם מוגזמים , ושלפחות אם לא יותר מחצי מהדברים ניתן לעשות לבד בבית ולפחות בחצי המחיר .

צלחות בלימה ? בשביל זוג חדשות שעולות 300 שקל שווה לך לחרוט ולשלם 200 ש"ח ?!

כמה בעייתי זה לפרק ולנקות את הרדיאטור ?!

רפידות בלמים ודיסקים , אולי חצי שעה על כל הרכב בחנייה של הבנין על ג'ק של 100 שקל .

תרמוסטט - סתם כדי לפוצץ לך את הסעיף ... עבודה של אולי 20 דק' , החלקים : תרמוסטט : אם טחנו אותך בחנות חלפים , 40 ש"ח . שפופרת RTV ( או : סילקון אדום ! ) : 20 שקל וטחנו אותך . מים ירוקים : 30 ש"ח .

תעשו לי טובה ... אתם בוכים על הכסף שאתם שופכים בלי לנסות להבין איך זה עובד ולסדר לבד , בבקשה ... לכו על זה ...

תראה, לפי שאתה מתחיל לירות לכל הכיוונים כדאי שתתחיל לעשות שיעורי בית ...

כן, במקרה לא מזמן הזמנתי זוג ציריות מקוריות לאופל היקרה שלי, עלה לי בקושי 500 ש"ח לזוג, מדובר בחלק NOS (כלומר סטוק חדש ישן) והמחיר כולל משלוח מגרמניה !!!

תראה, יוגב שהיה פעם בעלים של 106 GTI מציג בפנייך מחירים שהוא שילם על טפולים לרכב שלו (לשעבר), וכל אחד יכול לראות שמדובר בחלפים ממש אבל ממש לא זולים !!!

לפי דעתי הרשימה של רועי דיי קרובה למציאות וזה עוד במקרה הטוב.

כתור מישהו שמבין בצרפתיות אתה צריך לדעת שהזנחה הכי קלה של מערכת הקירור יכולה לגרום לנזקים חמורים במנוע ו/או נזק לטווח ארוך ...

אין פה ספק שמדובר ברכב מוזנח, צריך פה להשקיע המון ביישור קו. אם אלעד (ד"א, שם יפה!!!) מחפש רכב אמין שלא יכניס אותו הרבה למוסך אז הרכב ממש לא מתאים לו. אם אתה לא מפחד להשקיע קצת באוטו (בין אם זה לטפל בעצמך או דברים שאתה לא יודע לעשות במוסך) ויש לך כסף בצד להשקיע אז תלך על האוטו הזה כי כשהוא נוסע ולא עומד במוסך הוא מספק המון כיף לנהג ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא אני אפתח לך קצת את העיניים:

תושבות יותר לכיוון ה-1000 עם זה שלושתן

קלאץ - כמעט 3 (2800 אם אני זוכר נכון), זה קלאץ' אחר מאצלך

ראש מנוע - 2900 ש"ח עם גומיות שסתומים, "קצת" יותר ממנוע 8 שסתומים.

רצית להוסיף משהו? :-)

תושבות - צודק. התושבות הקטנות זה חפיף, אבל יש תושבת מנוע עליונה עם גז, או משהו בסגנון. היא יקרה יותר, אבל לרוב לא צריך להחליף אותה אלא רק את ה"בית" שלה (ככה היה אצלי), עלה איזה 100 ש"ח.

קלאץ' - למיטב זכרוני (ואין בעיה לבדוק) הקלאץ' זהה ב-VTR וב-VTS. זה קלאץ' 200 מ"מ. אני יכול רק לשער שהוא זהה גם ב-GTI.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בוא אני אפתח לך קצת את העיניים:

תושבות יותר לכיוון ה-1000 עם זה שלושתן

קלאץ - כמעט 3 (2800 אם אני זוכר נכון), זה קלאץ' אחר מאצלך

ראש מנוע - 2900 ש"ח עם גומיות שסתומים, "קצת" יותר ממנוע 8 שסתומים.

רצית להוסיף משהו? :-)

תושבות - צודק. התושבות הקטנות זה חפיף, אבל יש תושבת מנוע עליונה עם גז, או משהו בסגנון. היא יקרה יותר, אבל לרוב לא צריך להחליף אותה אלא רק את ה"בית" שלה (ככה היה אצלי), עלה איזה 100 ש"ח.

קלאץ' - למיטב זכרוני (ואין בעיה לבדוק) הקלאץ' זהה ב-VTR וב-VTS. זה קלאץ' 200 מ"מ. אני יכול רק לשער שהוא זהה גם ב-GTI.

רוני

קלאץ' 200 מ"מ זהה לכל דגמי 106 וסקסו. לגבי תושבות - אכן עליונה יקרה יותר, אך עדיין מדובר בפחות משעה עבודה לכל השלישיה. יכול להיות שבGTI/VTS יש תוספת עבודה בגלל צפיפות בתא המנוע. לא יודע.

P.

פורסם

לא הבנתי משהו מהבדיקה:

דו"ח סריקת שילדה 100%

משמעות גבוההנזק בקורות/עמודים,סימני פגיעה עמודים שמאל,סימני מילוי חומר

אז הייתה פגיעת שלדה או לא :?:

• תוכן חדש...