Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנית חדשה - רישיון להנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה חמוד מאוד.

זו לא תוכנית רכב אלא יותר "חיים ואלי הולכים לאכול".

אחרי שגילגלתי במהירות חצי מהתכנית שהקלטתי נהניתי לראות את כל השאר.

לא יודע אם זה רק אצלי - אבל אני תמיד מעדיף דבריו של חיים מאשר דיבורים של אלי :wink:

בכל מקרה אני מעדיך לראות את זה מאשר "נני"

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

". שאני נוהג אני תמיד תוך כדי...מדבר בטלפון או שומע מוזיקה"

". שאני נוהג אני תמיד תוך כדי... עושה שיחת טלפון, שומע מוסיקה, או סתם שוקע במחשבות"

פורסם
בחירת המכונית ממש לא עצובה בעיניי. מדובר על תוכנית רכב במדינה ללא תרבות מוטורית כמעט בכלל. אם היו מביאים אוטו ספורט מייד היו קמות צעקות - תוכנית למיליונירים, מי בכלל יכול להרשות לעצמו וכ"ו וכ"ו.

קטע המסלול קצר וקולע ומראה שאפשר להנות מספורט מוטורי גם בלי לקנות פרארי. בנוסף התוכנית מקשרת בין טיולים, אוכל טוב וכיף באופן כללי למוטוריקה. ובכך מקדמת את הספורט המוטורי כספורט ותרבות והנאה ולא כ "חבורת משוגעים שעושים צלחות במגרש חנייה"

נהדר כן ירבו תוכניות על רכבים

המשוגעים לדבר ממילא יראו טופ גיר

אוטו ספורט? מי דיבר על אוטו ספורט?

אני הייתי בוחר מכונית שהיא Cheap & cheerful (לא השתמשתי בזולה ועליזה בעברית מחמת כפל המשמעות), דוגמת סוזוקי אלטו ידנית, המכונית הזולה ביותר בארץ. מכונית ידנית ונהיגה ספורטיבית הולכים זה לצד זה - ואם מי מהסלבס לא מסתדר עם הדוושה השלישית, תנחומי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא צריך לתת להם פיג'ו, צריכים לתת יותר "רכב במחיר סביר" כמו שנותנים בטופ-גיר, רכב עממי במחיר סביר שאין לו קשר לספורט מוטורי אלה הוא תחבורה בסיסית.

שכחתי איך נקראה התוכנית הקודמת של הצמד חמד האלו, אבל אני יודע שהיא עסקה רק במכוניות, ואחרי עונה כברירדה מהמרקע, ולא סתם, זה לא מעניין את הכלל, כמו תוכנית בישול, לא סתם יש אלפי תוכניות בישול שונות ואפילו בקושי אחת על רכבים, לדעתי עניין המוטוריקה בתוכנית הוא בפרק זמן כל כך קצר שלדעתי הוא בא להוות מסר סמוי ולגרום לאנשים לחשוב בתת מודע שזה בסדר להתחרות במקום סגור עם הדרכה ופיקוח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תוכנית נחמדה למרות שהייתי קורה לה "רישיון לנסוע מארוחה לארוחה" הם עולים על אוטו ונוסעים 5 דקות לאיזה פארק ואוכלים שם, ומדברים אולי דקה על הרכב, אולי לי זה לא מתאים, אבל אולי זה פטנט מעולה שהבעל והאישה לא יריבו ויצפו בתוכנית ביחד:lol:

מסכים איתך זו לא תוכנית רכב, זו תוכנית אוכל/טיולים/חיים יפים עם רקע של מכוניות.

פורסם
אוטו ספורט? מי דיבר על אוטו ספורט?

אני הייתי בוחר מכונית שהיא Cheap & cheerful (לא השתמשתי בזולה ועליזה בעברית מחמת כפל המשמעות), דוגמת סוזוקי אלטו ידנית, המכונית הזולה ביותר בארץ. מכונית ידנית ונהיגה ספורטיבית הולכים זה לצד זה - ואם מי מהסלבס לא מסתדר עם הדוושה השלישית, תנחומי.

מסכים עם הרעיון, אני אפילו הייתי נותן להם, למשל ברבו או מיטו.

צפיתי היום בחלק מהתוכנית (עש שנשבר לי). לא יעזור כלום, את אילדיס אני לא מסוגל לשמוע. הוא לא זורם, לא מקורי, ולא מעניין. לטעמי הצמד הזה לא מתחבר בכלל. התוכנית של און בערוץ ראשון היתה הרבה יותר מעניינת (ברור), משום שעסקה ברכב ולא בפרסומת ללקסוס ויקב בנימינה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אהבתי את זויות הצילום המעניינות!

מישהו מכיר את המצלמה?

אם אני לא טועה זו gopro hero - בנ-זונה של מצלמה, אם תסלחו לי על השפה. השתמשנו באחת כזו לפני כחודש ומשהו במסע בחו"ל ובקרוב תוכלו לראות כמה וכמה סרטונים מעניינים מאוד עם התוצרת שלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא צריך לתת להם פיג'ו, צריכים לתת יותר "רכב במחיר סביר" כמו שנותנים בטופ-גיר, רכב עממי במחיר סביר שאין לו קשר לספורט מוטורי אלה הוא תחבורה בסיסית.

שכחתי איך נקראה התוכנית הקודמת של הצמד חמד האלו, אבל אני יודע שהיא עסקה רק במכוניות, ואחרי עונה כברירדה מהמרקע, ולא סתם, זה לא מעניין את הכלל, כמו תוכנית בישול, לא סתם יש אלפי תוכניות בישול שונות ואפילו בקושי אחת על רכבים, לדעתי עניין המוטוריקה בתוכנית הוא בפרק זמן כל כך קצר שלדעתי הוא בא להוות מסר סמוי ולגרום לאנשים לחשוב בתת מודע שזה בסדר להתחרות במקום סגור עם הדרכה ופיקוח.

צודק, היו צריכים לתת להם שברולט אוויאו ביג - ידנית, כמו בטופ גיר.

או לפחות אוטו ידני כלשהו, רק לא אוטומט.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

גם אני מאוד מתחבר לחיים ופחות לאלדיס.

תוכנית במשלבת בכלל הנאות החיים ולא רק רכבים ונהיגה סך הככל נחמדה שכזו.

בפרק של שישי הם הראו קצת נוסע של בלימת חירום והתחמקות ממכשוךל ודברים כאלו.

לפעמים הם גם מראים קצת דברים חיוניים.

לא תוכנית ברמה גבוה, אך סבירה ונחמדה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...