Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב קטן ב- 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוונת לרכוש רכב קטן עבורי לנסיעות בתוך העיר, ובסופ"ש לנסיעות ברדיוס 30 ק"מ.

התקציב הוא 50K מקסימום.

אני מתלבטת בין 3 רכבים:

1) דייהטסו סיריון מליסינג או מפרטי , שנים 2005 ומעלה מנוע 1300

2) סוזוקי איגניס

3) פולו 2006

הבנתי שהחלפים בפולו יקרים לכן הוא בעדיפות 3,

אני מחפשת אוטו אמין, בטיחותי, זול באחזקה, חסכוני בדלק ושיהיה נוח לנהיגה כמובן.

הרבה המליצו פה על הפיאט פונטו ספייס אך לאחר שהתייעצתי עם בוחני רכב ומוסכניק נאמר לי לרדת מזה כי יש הרבה תיקונים, אמנם לא יקרים אך עדיין החלפים מתקלקלים בתדירות גבוהה.

מהי המלצתכם ?

תודה

מאיה

פורסם

הייתי ממליץ על טויוטה יאריס.... אוטו מעולה!

חסכוני בדלק, קטן שנכנס לכל מקום.... אוטו אחד האמינים..

שנת 01-02 יכולים לבוא לך בול בתקציב ;)

פורסם

למה להשקיע 50 אלף ש"ח ברכב סופר מיני סטנדרטי משנת 01? אם במחיר הזה אפשר לקבל את אותה התמורה (ואף יותר) מרכב מתקדם יותר, חדש יותר ובאותה הקטגוריה?

קודם כל, ב50 אלף (אפילו פחות), את יכולה לקנות כבר את הגרנדה פונטו (שנתון 07) שלדעתי מהווה תמורה נהדרת לסכום הזה. אם אוטומט, אז אכן הגיר הרובוטי דורש מעט הסתגלות, אך הוא משיב על כך בחסכון אדיר. לדעתי, (ויש שיחלקו עלי), הגיר לא כזה נורא, ולאחר מספר נסיעות לומדים להתרגל אליו ולהנות מהיתרונות שלו (חיסכון בדלק, אמרתי?). נסי למצוא את הגרנדה בנפח 1400. הרכב הזה הוא הבטיחותי בקטגורייה ובטח לעומת הרכבים שהעלת (6 כ"א, 5 כובים במבחניי הריסוק ומ08 גם מערכת בקרת יציבות), הוא די אמין (כמעט 4 שנים על הכביש ולא ניזכרים דברים קריטיים לגביו, וגם מהיכרות עם רכב של חבר טוב), חסכוני ביותר (דלק, טיפולים כל שנתיים או 30000 ק"מ ומחירי חלפים זולים יחסית, ביטוח זול) מרווח מאוד, נוח ופשוט יפייפה.

אם בכל זאת אינך רוצה את הגרנדה ואת בוחרת להתמקד ברכבים שהעלת, הייתי מחפש קודם כל בשוק הפרטי ומשאיר את שוק הליסינג כעדיפות אחרונה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני הייתי מציעה לך מהרשימה ללכת על הסיריון היא ממש נוחה וקומפקטית,

היא גם חסכונית בדלק,

בתקציב שלך אפשר למצוא מליסינג ב55 שנתון 2007 (שנתון נמוך מזה בד"כ לא מחזיקים בגדולות)

אחלה אוטו, לחבר שלי יש והוא ממש מרוצה

לא לשכוח לקחת לבדיקה משלך

פורסם

למה לקנות שנתון 01?

למה המחיר שלה כל כך גבוה -

כי היא נראית טוב? לא

כי יש לה מנוע 2000 טורבו? לא

כי היא מאובזרת כל כך? לא

אלא כי היא אמינה, שומרת על המחיר שלה לאורך השנים, חסכונית מאד בדלק מניסיון ומספקת אחלה ביצועים על הכביש...

אבל זוהי רק המלצה וכל אחת תסתכל ותשתמש בה כרצונה...

פורסם

1) דייהטסו סיריון מליסינג או מפרטי , שנים 2005 ומעלה מנוע 1300

תיקון קטן - סיריון מודל 2006 (שנתון ראשון של צורה חדשה).

זאת ההמלצה שלי.

יש מבחר גדול מליסינג שמאפשר לקנות את הרכב בתקציב הנקוב.

אגב, tamirshilo, סיריון חולקת מכלולים עם טויוטה יאריס.

לכן גם לדעתי לא שווה לרדת 3-4 שנים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן היאריס רכב מצויין, אבל זו ממש בדיחה גרועה לקנות רכב בן 11 או בן 9 עם ק"מ של מונית, במחיר של רכב 06-08 ועם עוד 10 אלף אפילו חדש הישר מהנמל.

במיוחד שזה אינו רכב "מיוחד", אלא עוד סופרמיני מיניי רבים, שאכן מובילה בסקרי אמינות אך עדיין די מיושנת מהרבה בחינות, (בטיות למשל).

הסיריון 06 מליסינג היא אופצייה טובה אך עליך לחפש היטב רכב עם ק"מ סביר ושהיה אצל אדם יחיד ולא מצי של חברה שבה הרכב החליף כמה ידיים לעיתים מעל 10. (למשל רכבי חברת "הוט"- שמחזיקה בסריונים שעוברים התעללות מניסיון אישי).

ועדיין לאחר בדיקות וסיורים בלוחות המכירה, הגרנדה פונטו, הפנדה ואפילו אלטו חדשים מיד 1 שנסעו 2000 ק"מ, הן אופציות טובות יותר,לטעמי. כולם החל משנתון 07, ק"מ סביר עד נמוך, פרטיים, וחלקם עוד עם אחריות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...