Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה 4D או 5D שנת 2010 מהסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מאוד מתלבטים במשפחה איזה רכב לבחור מבין השניים 4D או 5D.

חשוב לנו שפעם בשבוע בערך נוכל לסוע כל המשפחה ביחד (5 אנשים)

כמו כן חשוב לנו איבוד ערך הרכב, מה משני הדגמים יאבד פחות ערך ב3-4 שנים הקרובות להערכתכם.

תודה מראש,

עומרי

פורסם

בקשר לאובדן הערך, שלח מייל ללוי יצחק.

מבחינת מרווח בתא הנוסעים הסדאן מרווחת יותר בצורה מורגשת, השאלה היא מה אורך הנסיעה ומה גילאי הנוסעים.

ההאצ'בק עושה רושם הרבה יותר טוב בתא הנוסעים, הפלסטיקה מרגישה עמידה יותר ותנוחות הישיבה גבוהה ונוחה יותר לעומת הסדאן בה אתה מרגיש ממש "ישיבה על הרצפה" מהי.

כמובן לא דיברתי על העיצוב החיצוני הבלתי שגרתי של דגם ההאצ'בק העתידני, אני הייתי בוחר בה.

כמובן כדאי לגשת כל המשפחה לסוכנות ולבחון את המרווח בתאי הנוסעים, ממולץ גם לבצע נסיעת מבחן ממצה בשני הדגמים.

בהצלחה.

פורסם

הדבר הכי טוב זה להגיע אל הסוכנות ולשבת בשניהם ולראות מה הכי נוח.

הסדאן ארוכה יותר ומרווחת יותר מאשר הסיוויק 5 דלתות,

מה שכן במידה וכאשר אתם נוסעים כל בני המשפחה ולפעמים חשוב נושא התא מטען, התא מטען של ה-5 דלתות גדוליותר בכמעט 100 ליטר מהסדאן.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

הסיויק חמש דלתות שונה מה4 דלתות לא רק בעיצוב.

אומנם, מדובר ב"עיצוב עתידני" שאי אפשר לפספס, אבל בסיויק 4 דלתות יש מאחורה מתלה עצה כפולה כמו שיש ברוב ההונדות, וב5 דלתות, כנראה בגלל שהשקיעו הרבה בעיצוב נשאר מעט תקציב למתלים ולכן היא מסתפקת בקורת מתח.

הסיויק 4 דלתות נוחה יותר ומתנהגת טוב יותר מה5 דלתות ולכן הייתי בוחר בה.

בהצלחה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...