Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים קראתי כתבה (מצורפת) מידיעות אחרונות שאומרת שמוסיפים מצלמות מהירות דיגיטליות שקולטות גם כאשר עוברים בקמ"ש אחד מעל המותר.

מישהו מכיר את הנושא? אתם חושבים שיש ממה לדאוג לנוהגי ה-110 קמ"A בכביש 1?

לינק: http://img130.imageshack.us/img130/7947/speedcameras.jpg

התמונה כבדה, עדיף שהיא תיהיה כקישור חיצוני

3mspeedcamerasj

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

גם כיום ניתן לכוון את מצלמות המהירות לחריגה של 1 ק"מ. בפועל לא מיישמים זאת משתי סיבות:

1. להקדיש מאמצים לתפיסת העבריינים המגזימים ולא אלה שחרגו במעט.

2. לקחת מרווח בתור מקדם טעות למקרה של אי דיוק המכשירים (מקובלת הפחתה של 5 קמ"ש).

אני מניח שבכביש של 90 אף אחד לא יכייל את המצלמה לצלם ב-91, אבל סביר שהיא תכוייל ל-99 או 100 מהסיבות הבאות:

1. עדיין נשאר מרווח כמקדם טעות כביכול.

2. אין כאן שוטר שצריך לבזבז זמן על צילום בשטח ו/או פיענוח במעבדה.

3. המערכת ממוחשבת לחלוטין - צילום, זיהוי מספר, עיבוד לדו"ח, הדפסה, עיטוף ומשלוח.

4. ההספק שלה גדול מאוד ולכן מדובר בתוספת הכנסות למדינה - קרי סוג של אגרת מהירות.

אם השיקול הוא תוספת הכנסות, בוודאי שאין סיבה לקבוע רף גבוה יותר, כי המטרה היא כסף ולא "חינוך מחדש". הפועל היוצא יכול שיצליח כ"חינוך מחדש".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

האם זה יעבוד בהוראת קבע? יש הנחות לחברי מועדונים?

כניראה נגמרה תקופה של נהגים ממהרים. היגיע זמן לעבור למכסחות דשא בעלות מהירות מירבית 80.

במילים אחרות, מה שהולך להיות שכמות תאונות לא תשתנה, אבל הכנסות מעבירות ה"חמורות" יגדלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אותי מעניין איזה תירוץ עלוב המשטרה תמציא אחרי שהמצלמות יכנסו לפעולה, מהירות הממוצעת תרד ומספר ההרוגים/הנפגעים בכביש ישאר אותו דבר.

פורסם

לא לשכוח שמי שמפתח את המצלמות האלו, זה לא שוטר תנוע, או שר התחבורה, אלא מהנדסים שהם אזרחים לכל דבר, כמוני וכמוך, והם מכירים את החולשות של המערכות שהם פיתחו בעצמם...

בנוסף יש גם את הלקה לשיער ומערכות ה "Phantom".

למרות שאני בעצמי אף פעם לא נוסע מעל 90\100, חבל על הדלק והבלאי של האוטו, ולא מת על אלו שעוקפים אותי ב150 קמ"ש. 

פורסם
אותי מעניין איזה תירוץ עלוב המשטרה תמציא אחרי שהמצלמות יכנסו לפעולה, מהירות הממוצעת תרד ומספר ההרוגים/הנפגעים בכביש ישאר אותו דבר.

יגידו שנהגים אשמים ויגבילו מהירות בבין עירוני ל-60.

לא מת על אלו שעוקפים אותי ב150 קמ"ש.

מקווה שהם עוקפים אותך משמאל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, אני מקווה שיהיה כמו שאמיר כתב, כלומר יהיה מקדם סביר למהירות מופרזת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יגידו שנהגים אשמים ויגבילו מהירות בבין עירוני ל-60.

מקווה שהם עוקפים אותך משמאל.

רק אם אני נוסע בשוליים (וגם לא תמיד בטוח : )

פורסם

בגלל שמדובר על פסים שנמצאים על הכביש, יש חסרון די גדול למצלמה הזאת - היא לא מתניידת.

המצלמות הרגילות מזיזים אותם כל כמה זמן כדי שהנהג אף פעם לא ידע איפה המצלמה תצלם אותו.

המצלמות האלו יהיהו קבועות כך שהכי טוב להכניס את המיקום שלהם בGPS ושהוא יתריע ברגע שתתקרב למצלמה כזאת.

אגב לפי הוולנטין שלי הפעילו מצלמה לפני צומת יבנה לבאים מצפון בכביש 4 שימו לב.

S2000

פורסם

יוצבו 60 מצלמות אמת ו-180 מצלמות דמה.

תתחיל להכניס נ.צ ואז נגלה שהמצלמות גם משנות מיקום מידי פעם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נו חברה מה הבעיה לעשות משהו למצלמות? לשים מסטיק על העדשה, או אפילו לנפץ אותה בלי שתצלם אותך לפני זה?

אני משער שגם לא יהיה בלתי אפשרי להתחבר לפסים שבודקים מתי רכב עובר בכביש, ולשנות את הדיווח מתי יוצא מהקטע הנבדק, להוסיף איזה 5 שניות לדיווח ככה שהמהירות הממוצעת המחושבת תהיה חוקית :-D

אם נעשה את זה כל הזמן הם יוותרו... אין מצב ששומרים על המצלמות 24 שעות ביממה.

פורסם

יש מצלמה שמצלמת את המצלמה (זאת לא בדיחה) ובנוסף, הקריאה שלך למעבר על החוק ולביצוע עבירה פלילית לא ממש עולה בקנה אחד עם רוח הפורום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש מצלמה שמצלמת את המצלמה (זאת לא בדיחה) ובנוסף, הקריאה שלך למעבר על החוק ולביצוע עבירה פלילית לא ממש עולה בקנה אחד עם רוח הפורום.

בוא נגיד שאנחנו מדברים בצורה היפוטתית, ואז זה בסדר :wink:

אז נניח יש מצלמה שמצלמת את המצלמה - לא אמור להיות קשה מדיי לגלות אותה גם, לא? אז מחזיקים שני מסטיקים :)

פורסם

מעצר נעים בחיים האמיתיים (ואם לא תפסיק להמליץ על עברות פליליות תעבור למעצר גם בחיים הוירטואלים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...