Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאשתי. עד 150000 ש"ח. יש לנו 3 ילדים, הקטן עוד בכסא תינוק והאמצעית בבוסטר. אשתי נוהגת היום על קורולה 2004 יד ראשוןנה עם 65000ק"מ, כך שדיי קשה לנו להיפרד. התלבטנו אם לקנות ג'יפ .גרנד צירוקי או אדג' היו הכיוון אבל צריכת דלק שברה אותנו (וגם העובדה שבצירוקי, לא משנה איזו שנה זאת, כולם מבקשים 170. אין התייחסות למחירון, כאילו שהשילדה בנויה מזהב). אז החלטנו לשדרג לה לפרטי מרווח/מנהלים. שלא יהיה צפוף מאחורה (שיהיה לבנות מקום לברוח מהבריון שמנסה להרביץ להן כל הזמן). התלבטות בין שברולט מליבו, פורד מונדיאו, או אפילו פאסאט או קמרי (מן הסתם לא חדשה). לא ממש יודע איזה עוד אופציות יש. לא ממש מבין ברכבים. אפילו ביומיים האחרונים סיפרו לנו על הסקודה סופרב החדשה שבהחלט נאית מרווחת ומפוארת, אבל קשה לי להוציא 170000 ש"ח על סקודה (אפשר בכלל למכור אותה אחכ?) המנוע הפתיע בחוזקתו ובצריכת דלק נמוכה. שכחתי לציין שאנחנו גרים בחיפה. עליות וירידות כל הזמן. צריך רכב עם מנוע שיכול לסחוב את עצמו + האשה והילדים. לא עושים רבה נסיעות מחוץ לעיר. מחפשים בעיקר נוחות. מרווח פנימי. צריכת דלק סבירה ולא צריחת דלק. אם למישהו יש עוד רעיונות, המלצות, כיוון , אשמח כי הגענו למקום שבו הקורולה פשוט צפופה לנו ואנחנו דיי סובלים. תודה מראש. :?.

אז לסיכום, גם אני מבולבל.

נ.ב. זה לא חייב להיות חדש מהניילון, גם רכב בן שנתיים הולך. עדיף לא יותר. כלומר אם ישאר עודף מהתקציב לטיול קטן או משהו אחר, נשמח

פורסם

המאליבו מאוד חזקה מבחינת מנוע כמובן שבגלל זה היא זוללת דלק נוח מאוד אבל בעיקר לנהג ולא כל כך לשאר...

המונדאו מאוד נחמדה מאוד מרווחת מכל הבחינות אבל מנוע לא מגיב הכי מהר אבל הנהיגה מאוד מהנה...

אני אישית מאוד אוהב את הקאמרי לפי דעתי היא הכי מוצלחת מכל מה שציינתה ובכלל בקבוצה הזאת כי היא מאוד נוחה ומרווחת המנוע חזק ומגיב הייטב רכב אמין וגם בטיחותי וניראה לי האופצייה הכי טובה(דעתי האישית)

את הפאסט והסקודה אני לא מכיר...

פורסם

הסקודה רכב מעולה!

מבחינת כוח,מנוע,וגיר.

רכב יוקרתי מאוד,ובטח שתוכל למכור אותו אח'''כ.

הסקודה נבחרה לרכב המנהלים של השנה.

תעשה חיפוש פה בפורום ותראה מה תמצא-המון!

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

החשיבה צריכה להיות שונה לחלוטין, על פי הק"מ עיקר הנסיעה שלכם היא בעיר, לכן רכב FULL SIZE יהיה בעייתי בהתנהלות העירונית היום יומית.

אי לכך, אני הייתי הולך על 2 כיוונים מעט שונים:

טויוטה פריוס , תתן לך בעיר תצרוכת דלק טובה מאוד בעיר , ולא חסרות משומשות אשר יחסכו לך את אובדן הערך של קניית רכב חדש.

מיניוואן כמו מאזדה 5 , סיטרואן פיקאסו , כאשר האחרונה עם מנוע 1.6 וגיר רובוטי תתן גם תצרוכת דלק טובה יחסית .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבעיה:

אז החלטנו לשדרג לה לפרטי מרווח/מנהלים. שלא יהיה צפוף מאחורה (שיהיה לבנות מקום לברוח מהבריון שמנסה להרביץ להן כל הזמן).

הכיוון הנכון:

מיניוואן כמו מאזדה 5 , סיטרואן פיקאסו ,.

גם אם תקנו לימוזינה, אבל כל הילדים יישבו באותה השורה, הבנות שלך לא יוכלו לברוח מהבריון - האפשרות הכי טובה, שהן יישבו מאחוריו, בשורה השלישית, או שיהיה בינו לבין אחת הבנות רווח של מקום אחד. לכן, מאזדה 5, סיטרואן C4 פיקאסו, פולקסוואגן טוראן או אפילו פיג'ו 308 SW יפתרו לכם את הבעיה.

אבל אם אתם לא רוצים רכב עם 7 מקומות, אפשר להסתפק במיניוואן רגיל, כמו רנו סניק בת שנה-שנתיים (ישאיר לכם עודף לטיול נחמד), או אפילו הונדה FRV יד שניה (6 מקומומ ישיבה) - כל אלה יתנו שיפור גדול במרחב פנים אחרי קורולה.

בעקריון, אם רוצים לחסוך בירידת ערך עתידית, אופציה של יד שניה (בת שנתיים) עדיפה.

אם תחשבו קדימה,לכיוון של מכירה עתידית, לא תקנו סופרב מהניילונים. נכון שזה רכב מפנק מאוד, אבל להפסיד בסביבות 100 אלף ש"ח ב 5-6 שנים, לדעתי, זה פינוק למי שרוצה להתפנק ו"לא דופק חשבון".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות המהירות, כל אחד וכיווניו.

לגבי 7 מקומות, חשבנו על זה רבות אבל האופציות די מצומצמות.

השברולט טרוורס הוא היחיד שנראה נורמלי ומרווח דיו, אבל הוא הרחק מחוץ לתקציב וגם התחזוקה מפחידה אותי, אזי נראה לי שהוא לא רלוונטי (אולי בעוד שנתיים שלוש כשיהיו יד שניה ב150+- אלף שח)

לגבי מיניואנים , שמענו דברים שהרתיעו אותנו. זה בעצם אותם רכבים עם עוד כמה סנטימטרים שדחפו שורה שלישית שהיא לא שימושית כל כך ועל חשבון זה אין בכלל תא מטען (למעט כשקיפלת את השורה השלישית ואז שוב חסל סדרמרווח)

לפני כחודש כמעט קניתי סובארו טריבקה 07. יד ראשונה שמורה, קמ נמוך, מחיר טוב. נכנסתי פנימה, ממש צפוף. סביבת נהג עוד סבירה, אבל השורה השנייה הייתה מזעזעת וזה בלי להתייחס לשורה השלישית שהייתה לפרוטוקול בלבד. מבוגר לא יכול לשבת בה בכלל, ילד אולי עד גיל 5 וזה כרוך בהזזת השורה השניה קדימה כך שגם בה מבוגרים לא יכולים לשבת.

אין לנו 5 ילדים ולא מתכננים. זה נכון שהקמ שלנו נמוך (של אשתי) כי כיום הנסיעות בשבת( כשיש נסיעות) מתבצעות אצלי בפאסאט. ברור שאם יהיה לה רכב גדול/מרווח/חדיש משלי, נסיעות השבת יהיו איתה והקמ יעלה טיפה. כרגע זה נכון שהרכב מיועד להסעות הדרדסים מהבית/עבודה לגן, ביהס, חוגים, סבתא חברים וחזרה. כך שהפריוס למרות החסכון הניכר בתדלוקים ירדה מהפרק. איך ה C5 החדשה? היא נראית יפה , אבל האם היא מרווחת ?

פורסם

ה- 308SW הוא אופציה לא רעה בכלל, בלי קשר לשורה שלישית או לא.

בנוסף הייתי שוקל את המיצובי גרנדיס. יש הרבה מאוד יד2, גם פרטיות וגם מליסינג (עדיין באחריות יצרן, אם אינני טועה).

אם סופרב מעניינת אותך, ראיתי שיש כמה ביד2, בסביבות התקציב שלך, וזה עוד לפני מו"מ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל המיני וואנים שציינו כאן חוץ מהפולצוואגן מאוד צפופים לנוסעים וכמו שציינתה אין תא מטען לכן תשקול את זה...

אני מבין שאתה לא מסתכל על העניין של הדלק והמסה לכן תבדוק אפשרות של השבי אפלנדר רכב מרווח גם לנהג

וגם לנוסעים דיי מפריד את הילדים במושבים והמנוע חזק מאוד הרכב דיי דומה לג'יפ ונוח מאוד לנהיגה.אבל שוב דיי

תוותר על תא מטען כי בכולן אין וצריכת הדלק גבוה מאוד...

פורסם

לדעתי כדי לך לפזול לכוון של סובארו B4 וטויוטה אוונסיס. אולי אפילו סטיישן.

נראה כפתרון אולטימטיבי.

פורסם

אני חושבת שעקב הבנתכם שהנסיעות ען עירוניות ברובן ולמרחקים קצרים כדי להגיע להבנה שלא לכל ילד יהיו 2 מטרים מרובעים של מרווח אך ורק לעצמו ולהספק בכל זאת ברכבים קטנים יותר שיהיו נעימים בהרבה לשימוש עירוני צפוף כמו בחיפה וגם יכאיבו פחות לכיס.

אני ממליץ לבדוק את סקודה יטי החדש וגם את ניסאן קשקאי ויונדאי IX35 שיהיו מרווחים ונעימים יותר מבחינת מרווח במושב האחורי. בנוסף בכיוון יותר מיקרוואני אפשר למצוא את סיאט אלתאה וגולף פלוס שהן אחיות חורגות ונוצרו בכדי להציע מרווח גדול יותר משל אימן הרוחנית הגולף.

אם אתם בכל זתא מעוניינים ברכב FULL SIZE אני מציע לבדוק את יונדאי סנטה פה שמתאים גם לכיוון הג'יפוני שלכם, כזה משנת 2007 יכנס לתקציב גם בגירסת הדיזל המעולה ויעשה עבודה טובה.

דעתי על דגמי דודג' שהן נראות כדיל לא רגיל מיכוון שכולן מוצעות כיד ראשונה מיהבואן עם 0 קילומרטים ובמחירים אטרקטיביים אבל הן לא אהובות על עורכי המחירונים והמחיר הזול בו הן נמכרות במצבעים הללו משקף לדעתי את המחיר האמיתי בו היו אמורות חהימכר מחתחילה.

בהצלחה.

פורסם

אני לא צופה לסופרב החדשה ירידת ערך.

הסיבה שיש לסופרב הקודמת ירידת ערך מטורפת, כי כיוון שהדור הקודם היה יקר יותר מהפאסאט.

הסופרב הקודמת נמכרת בטווח מחירים של כרבע מיליון שקלים ורובן נמכרו למוניות.

כיום הסופרב, נמכרת רק לפרטי, יותר זולה מהפאסאט ומציעה חבילה הרבה יותר אטרקטיבית מהפאסאט.

רק לידע כללי מתחילת השנה הנוכחית הסופרב מכרה יותר יחידות מהפאסאט וההונדה אקורד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני ממליץ בחום על הסקודה.

כמו כן- אתה יכול להעביר גיסא אחד של הילדים למושב ליד הנהג לא?

לאחותי יש תאומות, יש להם רנו מגאן, עד לא מזמן סלקל אחד מקדימה ואחד מאחורה, עכשיו שהם עברו לבוסטר, אז היא שמה את 2 הבוסטרים בצדדים, ומישהו "קטן"(ילד) יכול לשבת שם.

קובי

• תוכן חדש...