Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, האקסנט כבר לא מניעה לבד, רק עם כבלים. (גם אחרי כמעט חצי שעה נסיעה) המוטלו 45 כמעט בן ארבע. (אני שולח אותו לארדואן את הטורקי התקול הזה) שאלה ראשונה: איך יודעים שהמצבר מת, ושטעינה ארוכה לא תעזור לו? ובהנחה שהטורקי מת, איפה אני קונה מצבר חדש? נכנסתי לאתר של איש שטח, וראיתי ורטה 45, מיוצר בגרמניה, עם 20 חודשי אחריות, ב500. אמאמה, העסק דחוף, ועד שישלחו לי את זה יקח זמן. איפה אני קונה מצבר, עדיף מאוד ורטה במחיר טוב?( עדיפים על ולטה ושנפ, נכון?) אני מחיפה, אבל אני נוסע לרעננה בראשון, ככה שהחנות יכולה להיות על הדרך. רוב תודות!

פורסם

אני לא יודע איזה מבצעים יש כרגע באוטודיפו, כי אני לא עובד שם יותר, אבל תקפוץ אלהם תבדוק, לפעמים יש מבצעים לא רעים.

אתה גם יכול לקפוץ לכל חשמל לרכב ולקנות מצבר ממנו.

אתה יכול לבצע חיפוש על השוואות בין וורטה לישראליים, יש דיונים ענקיים וויכוחים על זה, תחפש ותקרא.

לדעתי וורטה לא עדיף על הישראלים.

אתה יכול בשקט לקנות שנפ/וולטה. יש לך גם עכשיו את הוולטה החדש עם השגשוגת כסף,עם 24 חודשי אחריות, מומלץ.

פורסם

בחיפה יש מצברים זולים אבל טובים בצומת דולפין (אגד חיפה הישן) כשבאים מרחוב יפו(אזור השווארמות )לכיוון אגד

יש סוכנות דואר ותחנת דלק של סונול ממש בפינה

כשפונים לתוך תחנת הדלק תראה משאית ועליה הפרסומת של העסק שמוכר את המצברים

החנות נמצאת באותו הרחוב

תתחדש

פורסם

אגב אם אתה מגיע לרעננה, אני בטוח שאם תגיד את זה למוכר מאיש שטח אז תקבל את המצבר לרעננה(ואז לא תצטרך לחכות עד שישלחו לך.

קובי

פורסם

במידה וזה עדיין רלוונטי.

תפנה ליוסי ממצברי N.M.O במשק 67 בית עריף ( צמוד לשוהם ) , מצבר חדש 62 אמפר מבית וולטה ב - 450 ש"ח !!

כולל 18 חודשי אחריות - טלפון 03-9721710.

פירוק, החלפה ובדיקת טעינה ללא חיוב :wink:

מ ו מ ל ץ

פורסם

לא מכיר את העסק, אבל נשמע לי קצת תמוהה המחיר. אתה בטוח שזה וולטה?

כי דבר ראשון, אין וולטה 62AMH עם 18 חודשי אחריות. יש או 20 או 12.

דבר שני, המחיר לא ניראה לי ריאלי.

לדעתי אתה טועה איפשהו.

פורסם

אני ישתף אותכם מה שקרה

דיברתי עם הבחור מאיש שטח, שאמר לי שאין שום נזק לרכב לסוע עם מצבר גמור לגמרי, ולהתניע עם כבלים

הוא נשמע כמו בחור רציני מאוד

ניגשתי לחשמלאי הקרוב לביתי, כדי לבדוק אולי אני יקנה אצלו וזהו. הוא חיבר לי את המודד כדי לבדוק ת'מתח טעינה של האלטרנטור. איכשהוא, הוא קיצר שם תעסק, וכיבה לי ת'אוטו. שהוא אמר לי ת'מחירים של המצברים אמרתי שיקר לי, ואני אמרתי לו שאני רוצה לבדוק מחירים.

ביקשתי שיעזור לי להתניע, והוא לא רצה! והתחיל לבקש שאני ישלם לו על הבדיקה עם המודד! התעצבנתי, והוא ניסה שניה להתניע, לא התניע. אמרתי לו שבגלל שהמצבר ממש ממש מת, צריך לחבר את זה לכמה דקות, ואז זה מתניע (התנעתי כבר שלוש פעמים עם כבלים ככה בימים האחרונים) הוא סירב, נכנס לחנות ולא רצה לעזור לי.

אני, תקוע שם, בלית ברירה קניתי מהנוכל הזה. הייתי תקוע שם, בלי יכולת לעוף משם, על כביש ראשי (אנשים לא עצרו)

אחרי מיקוח, קניתי וולטה 55 ב650 שקל (20 חודש אחריות) מחיר גבוה יחסית, לא?

בכל אופן, אני מאוד ממליץ להתרחק מחנות שכזו, עם כזה שירות.

פורסם

יקר מאוד..היה עדיף לך לשלם 40 שח על בדיקת טעינה.

ולקנות באוטו דיפו במבצע עכשיו ב350 ש"ח מצבר של היי אנרג'י , עושה את העבודה .

פורסם

ואיך בדיוק אתה משווה היי אנרג'י לוולטה?

יש סיבה למה יש כאלה מבצעים על ההיי אנרג'י...

המחיר הוא לא רע בכלל, אל תתבאס, קנית אחלה מצבר.

פורסם
ואיך בדיוק אתה משווה היי אנרג'י לוולטה?

יש סיבה למה יש כאלה מבצעים על ההיי אנרג'י...

חרטא ברטא מניסיון.

כל המצברים אותה מזבלה, דווקא "הזולים" החזיקו לי 3 שנים ומעלה ו"שנפ" היקרים ידעו להתפגר בדיוק חודש אחרי האחריות.

אני אישית לא נוגע בשנפ יותר, הם טובים בעיקר למי שמוכר אותם.

• תוכן חדש...