Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני התחדשתי וכו'... פרק 342

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזלטוב.

מעניין אותי כמה באמת קנו אותה עם תיבה ידנית ולא DSG.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואוו ,איתן - תתחדש ! אני כ"כ שמח שלא לקחת אדומה :)

(בסוף יצא לך טוב מזה שהקדמתי אותך על הGTI שקניתי.... :D )

בן ה, בוקר טוב אליהו. הפונקציה הזאת נמצאת בכל רכבי פולקסווגן עוד מאמצע שנות ה90 ! (העובדה שהמראה הימנית מתכווננת יחד עם השמאלית)

ותתחדש גם אתה !

נ.ב. איתן, אם זו היתה 2.0TSI, הייתי עושה איתך זכרון דברים כבר מהיום לעוד שנתיים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באמת אייל לא הבנתי למה זה ככה, במראות ברגע שאתה מכוון נגיד מראה של צד מסוים גם השנייה זזה ככה גם נתקלתי בסקודה ייטי שניסיתי לכוון את המראה השמאלית, ואני רואה שגם המראה הימנית זזה למה זה ככה?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

ככה הם החליטו, כנראה יוצאים מנקודת הנחה שכיוון אופסט זהה בכל מראה יתאים אותה לנהג החדש שהגיע לרכב (רוצים לחסוך לך עבודה)

נ.ב. כשאתה מכוון את הימנית זה מכוון רק את הימנית.

אני מחכה שתגלו "פלאים" נוספים כמו :

זה שהאורות נדלקים אוטומטית במעבר לחשיכה

או זה שהוישר אחרי 3 ניגובים מחכה 5 שניות ואז נותן עוד ניגוב אחד שמספיק בדיוק להעלים את הקצת מים שנשארו וזלגו מטה בשניות האלה :)

או זה שהווליום במערכת המקורית עולה ויורד בהתאם למהירות הרכב

אלו דברים קטנים שנותנים הרגשה טובה (יש עוד כל מיני שלא ציינתי)

:)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בלי להעליב את התוצרת הבווארית וכנ"ל גם פולקסווגן רק שתדע שבקרוז שיש לנו יש, את חיישן אורות כמו שאתה ציינת שבמעבר לחושך האורות נפתחים אצלנו הם כל הזמן עובדים גם את פונקצית הווליום יורד ועולה יש בקרוז. לגבי הוישר לא בדקתי את הנושא הזה אבל כנראה, שהיום הרבה חברות פשוט "משאילות" את הגימיקים האלו על מנת להכניסם למכוניות עממיות יותר מה שנקרא נגיש יותר לקהל. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

יפה שדברים שהיו בדגמי VAG מימים ימימה ובמכוניות יקרות הרבה יותר, מתחילים לזלוג לשאר היצרנים.

איך אתה נוסע ברכב בינוני כמו הדייהו קרוז (והשתדלתי להיות עדין) לצד רכב כמו X5 ? :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איתן תתחדש!

נתראה ב- Kiryat arie exit...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתחדש ותהנה!

האוטו נראה מעולה, ואני בטוח שמאוד כיף לנהוג בו.

סע בדרכים טובות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הם לא נדלקים בחשכה בשירוקו, הם תמיד דולקים.

זה עם הוישרים שהוא עושה 3 ניגובים ואחרי זה עוד אחד אני גם מכיר.

הבנתי שיש חיישני גשם, מזה אומר? שיש גשם הוא יפעיל את הוישרים לבד?

Got To love It

פורסם

איתן תתחדש (וגם בן כמובן).

עשית אחלה בחירה.

חייבים לארגן מפגשון בקרוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש, ניראית מדהים. שחור מחמיא לה מאוד לטעמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מחכה שתגלו "פלאים" נוספים

הפלא השימושי מכולם:

נגיעה קלה בידית האיתות (ללא הרמה או הורדה שלה עד תפיסתה במצב אחר) אלא רק הרעדה שלה מפעילה 3-4 איתותים.

שימושי במיוחד במעבר נתיבים בנסיעה בכביש מהיר.

אין צורך להפסיק את האיתות לאחר מעבר הנתיב (שהרי בפניה בעיר האיתות מפסיק מעצמו. אבל בעמעבר נתיב בנסיעה מהירה, כמעט ללא תנועה בהגה יש להפסיק את האיתות ידנית. הפונקציה הזו חוסכת את ההפסקה הנ"ל).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...