Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני התחדשתי וכו'... פרק 342

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו שניכם!

פלא נוסף שיש זה הלדים האדומים בתקרה, שנותנים בדיוק את כמות האור הנכונה לאזור ההילוכים/מאפרה/פותחן בירה, ולא מציקים בעיניים.

אייל: חיישן האורות לא קיים בדור 6/שירוקו, אלא יש תאורה קבועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת שהמותג אלפא הרבה יותר מתאים לי, בטח יותר ממרצדס שיש לה תדמית בעייתית.

הבעייה היא שאין היום בארסנל אף אלפא עם 3 דלתות שמתאימה לי.

המיטו (כמו גם המיני קופר) נפלה כי היא מכונית מיני ולא קופה. איך אני מגדיר קופה? מכונית בגודל "רגיל" (ועמדתי היום ליד קורולה, השירוקו כמעט משתווה באורך), שבאופן מתריס, בניגוד לעידן הפוליטקלי קורקט והשימושיות, יש לה בכל צד רק דלת אחת ארוכה.

אוקיי, ענית לי בהחלט על התשובה. תתחדש שוב, בהחלט קניה מעולה! (שלו היה לי את הממון, ההתלבטות הייתה בינה לבין התלתן מיטו, ואלוהים יודע מה הייתי בוחר. כנראה אלפא, כי אני מחפש ההיפך ממך - קטן מימדים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מחכה שתגלו "פלאים" נוספים כמו :

זה שהאורות נדלקים אוטומטית במעבר לחשיכה

או זה שהוישר אחרי 3 ניגובים מחכה 5 שניות ואז נותן עוד ניגוב אחד שמספיק בדיוק להעלים את הקצת מים שנשארו וזלגו מטה בשניות האלה :)

או זה שהווליום במערכת המקורית עולה ויורד בהתאם למהירות הרכב

אלו דברים קטנים שנותנים הרגשה טובה (יש עוד כל מיני שלא ציינתי)

:)

מה הקטע של זה? אני בטוח שבVW זה פועל יותר טוב, אבל אני כרגע על מאזדה 2 (ליסינג) וזה פשוט משגע את מוח העיניין הזה.

פורסם
יפה שדברים שהיו בדגמי VAG מימים ימימה ובמכוניות יקרות הרבה יותר, מתחילים לזלוג לשאר היצרנים.

איך אתה נוסע ברכב בינוני כמו הדייהו קרוז (והשתדלתי להיות עדין) לצד רכב כמו X5 ? :)

אני נוסע בקרוז רק שהרכב שלי לא אצלי ואל תדאג לצד ה-X5 שוכנת לידה בחנייה גם סדרה 7 אז ככה שהרמה תמיד אצלי עולה ולא יורדת, ואני מתכוון בזמן הקרוב גם להביא סדרה 6 ככה שהכול עוד פתוח אצלי.

אגב הקרוז הוא של אמי שגם בעברה היה לה X5 ופולקסווגן טוארג, ככה שמשיקולים כלכליים הם נמכרו אבל בזמן הקרוב הקרוז אמורה להימכר, לכן כרגע אין עוד משהו בכיוון.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
יש אפשורת לבטל את זה.

אגב, בגולף אתה יכול לא רק לכוון את זה, אלא אפילו לקבוע את הרגישות של זה, כלומר בכמה גוברת עוצמת המערכת ביחס למהירות.

פורסם
תתחדשו שניכם!

פלא נוסף שיש זה הלדים האדומים בתקרה, שנותנים בדיוק את כמות האור הנכונה לאזור ההילוכים/מאפרה/פותחן בירה, ולא מציקים בעיניים.

אייל: חיישן האורות לא קיים בדור 6/שירוקו, אלא יש תאורה קבועה.

הלדים זה באמת להיט למרות שזה לא באמת MUST, זה קצת מוסיף לאווירה בקוקפיט.

לא קיים? נשמע לי מוזר. אצלי אפשר לשים על מצב AUTO או על מצב דלוק קבוע (או כמובן על מצב כבוי לגמרי)

אגב- לא אהבתי את העניין שאין כבר תאורה כחולה בלוח שעונים בשירוקו/גולף החדשות (או שאני עיוור?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא עיוור, יש כמה שינויים. אני בהתחלה גם לא אהבתי את כל צג המגע, אבל עכשיו לא מבין איך אפשר בלעדיו.

פורסם

תגידו תודה שאין לכם את הטלפון המטומטם של הMMI באודי.

מאיפה הביאו את הרעיון הדפוק הזה של טלפון חוגה?

מה שאני לא מבין זה למה היצרנים האירופאיים נרתעים כ"כ ממסך מגע. זה עובד נפלא בלקסוס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אגב, בגולף אתה יכול לא רק לכוון את זה, אלא אפילו לקבוע את הרגישות של זה, כלומר בכמה גוברת עוצמת המערכת ביחס למהירות.

כן, גם במאזדה 2 זה עובד ככה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה היצרנים האירופאיים נרתעים כ"כ ממסך מגע. זה עובד נפלא בלקסוס.

גם ב- VW. ובפעם האחרונה שבדקתי גרמניה היא אירופה :-)

לטעמי אאודי תמיד ניסו להתחכם קצת OVER כדי להיות מיוחדים, כמו למשל עם כיוונון האוורור והמיזוג ב- A4+.

פורסם

אתה בטוח שהמערכת מסך מגע שמותקנת בVW היא מקורית?

כי אני יודע שבמשך תקופה צ'מפיון התקינו מערכות אפטרמרקט בהתקנה מקומית כדי "לשדרג" את איבזור הרכב.

בכל מקרה, אם באמת מדובר במסך מגע מקורי בVW, אז זה רק אצלהם.

כי, למיטב ידיעתי, בשום מותג אחר של הקונצרן אין מסכי מגע. וגם לא אצל יצרנים אירופאים נוספים (ע"ע פז'ו, סיטרואן, אופל וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...