Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך כחודש עצר אותי שוטר על מהירות בכביש 443 בסביבות השעה 8 בבוקר.

לאחר שהשוטר לקח ממני את הרשיונות הוא ביקש ממני להתלוות אליו והראה לי באקדח הלייזר את הנתונים: מהירות 144 קמ"ש ממרחק של 250 מ'.

הוא לא שכח לציין בפניי שבכביש זה מותר להגיע עד 80 קמ"ש.

הוא הודיע לי כי הוא עומד לשלול לי את הרישיון מאותו רגע לתקופה של 30 יום ולאחר ה-30 יום יהיה עליי ללכת למשפט.

לאחר שהסברתי לו שאני בדיוק בדרך לחופשה בצפון ובנוסף אני שנתיים וחצי בעלת רישיון נהיגה ואין לי עבירות קודמות הוא החליט לוותר לי על שלילה במקום ונתן לי "רק" זימון לבית משפט בתחילת חודש מאי.

מבואסת מאוד אבל גם שמחה המשכתי לדרכי לצפון.

עוד שלושה שבועות המשפט ואין לי מושג לתוך מה אני נכנסת.

מעולם לא הייתי בבית משפט ואין לי מושג מה עליי להגיד על מנת לצאת עם הנזק הקל ביותר.

ברור לי שאני אקבל קנס של סכום כספי גבוה במיוחד וכמובן גם שלילה.

בכל החודש האחרון שמעתי סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על אנשים שהצליחו להתחמק משלילה בדרכים כאלה ואחרות...

הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שכבר עברו את זה...

פורסם

קודם כל,לאן את ממהרת?! :) 64 קמ"ש מעל המותר זה הרבה,ואם את רוצה לצאת מהמשפט עם הרשיון ביד,תקחי עורך דין,הסיכוי שהשופט יוותר לך וייתן לך רק קנס על מהירות כזאת,ולא משנה שאין לך עבר פלילי תעבורתי,הוא עדיין ישלול לך את הרשיון,בגלל שנסעת הרבה מעל המותר!

במידה ואת קצת תפרנית,ולא רוצה לקחת עורך דין,אין הרבה מה לייעץ,כי זה הרבה תלוי בשופט\ת [על איזה צד הוא קם בבוקר]ובעיקר בתובע המשטרתי [אולי אם יש לך קומבינות איתו-תוכלי להסתדר],וזה כבר סיכון מסוים שאולי לא כדאי לך לקחת,אם הרשיון באמת חשוב לך.

אני הצלחתי בעבר ללא עורך דין לצאת במשפט שנערך לי על מהירות [37 מעל המותר] רק עם קנס,בגלל שאני נכה צה"ל,עלייך,קשה לי להאמין שהשופט ירחם בגלל המהירות הגבוהה שבה נסעת.

את יכולה להיכנס גם לפורום הזה,שם תוכלי לשמוע חוות דעת נוספות:

http://www.speedtraps.co.il/wforum/index.php

כנסי ל: "צד המשפטי-עו"ד ".

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת לעורך דין[שוב בגלל המהירות הגבוהה שנסעת]ולשמוע מה יש לו לומר וכמה הוא דורש על ייצוגך ולאחר מכן תוכלי אולי להיות יותר חכמה מה לעשות בנידון.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מצטרף להצעתו החכמה של ידידי הטוב ...

לכי על עורך דין ... לפעמים הכסף שתשלמי לעו"ד ימנע ממך כאבי ראש לרוץ בין בתי משפט ויוכל אף להקטין משמעותית את העונש .

תפני בפרטי לאורן (16V) , הוא כבר יתן לך המלצה חמה ... שמעתי שיש מישהו שמאוד עזר לו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

עו"ד בהחלט יכול לעזור. אבל במידה ומסיבות כלשהן את מעדיפה לייצג את עצמך, הנה כמה דברים ששופטים לא אוהבים (בלשון המעטה) לשמוע:

- "לא שמתי לב שאני נוסעת מהר"

- "כולם שם נוסעים ככה"

- "מה אתה רוצה, זו המהירות שמתאימה לאוטו"

- "הכביש היה ריק"

- "השוטר טועה"

דברים שהם כן אוהבים לשמוע:

- "הפנמתי את חומרת העבירה"

- "אני אקבל בשמחה שלילה על תנאי כי אני לא אעשה את זה יותר"

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיוני האישי, שנשפטתי בביהמ"ש לתעבורה באשקלון בפני שופט שנחשב מחמיר, ולא היה לי גליון נקי בכלל, על מהירות של 50 קמ"ש מעל המותר (140 במקום 90 בכביש 40 ליד אחוזם, למתעניינים)

לא נשלל לי הרשיון במקום, כי אמרתי לקצין המשטרה שאני עובד כאיש מכירות (לא מאוד קרוב למציאות, אבל באמת הייתי בדרך הארוכה לעבודה מראשון לבאר שבע) וללא נהיגה ברכב יפטרו אותי או ישעו אותי ואני לא גומר את החודש גם ככה, וזה עבד.

בבית המשפט קודם כל שאלו אותי "מודה או לא" - אמרתי "לא" ואז מייד נדחה הדיון לכמה חודשים אח"כ.

לפני המושב השני דיברתי עם השוטר שעצר אותי והגיע להעיד, ואמרתי לו שגם ככה אני מפסיד המון ימי עבודה והרבה כסף, אז בוא ונסגור על מהירות שאני אודה בה, התובע יבקש הקלה מהשופט ונגמור את כל העניין מהר ויפה.

הוא הסכים והודיתי במהירות מתוקנת של 125 קמ"ש אם אני לא טועה, קיבלתי 1000 ש"ח קנס בעשרה תשלומים וחודשיים פסילה על תנאי למשך שנתיים.

ממליץ לך לנסות את הדרך הזו או אם את לא רוצה סיכונים קחי עו"ד טוב ותצאי ללא שלילה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מניסיון..

לכי על עסקת טיעון..

דברי עם התובע...

לא תצתרכי לעמוד מול השופט אפילו..

חפשי את ההודעה שלי לגבי הנושא הנ"ל..

אני יצאתי עם 300 ש"ח קנס ב3 תשלומים ו4 חודשים על תנאי למשך שנתיים..

146 בכביש של 90...

פשוט תגידי שאת מצטערת ושאת לא תעשי זאת שוב..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לכל ההצעות למיניהן לקחת עורך דין...

אני לא מבינה למה בעזרת עורך דין אף אחד לא קיבל שלילה?

מה יש בעורך דין שגורם לביטול שלילות והפחתת קנסות?

למה הדברים שאני אגיד לשופט לא יעזרו נניח כמו שהעורך דין יגיד?

הרי העובדות כבר קיימות, אני נסעתי מהר ועליי לקבל עונש אז למה שעורך דין יוציא אותי מהעונש ומה הוא יכול לומר שאני לא?

זה לא שאני שוללת עורכי דין חלילה ואפילו יש סיכוי שאני אקח אחד על מנת להפחית את העונש אבל אני פשוט לא מבינה מה הוא כבר מסוגל לעשות במשפט על מהירות גבוהה.

elibaba - אני לא מתכוונת לסבך את העניינים. אני יודעת שנהגתי במהירות גבוהה ואין לי כוח לחכות ולמשוך את זה יותר מידי. אני פשוט רוצה לעשות את זה על הצד המהיר ביותר ועם הנזק הקל ביותר.

תודה לכולכם על התגובות

בנוסף יש לי עוד שאלה

מישהו שמע פעם על כך שיש אפשרות להמיר דו"ח ראשון להזהרה?

האם זה אמיתי?

פורסם

למה הדברים שאני אגיד לשופט לא יעזרו נניח כמו שהעורך דין יגיד

העורך דין יודע את כל השטיקים הקטנים של החוק, ובדרך כלל דואג להחלפת סעיף האישום בקל יותר.

רוב עורכי הדין הובילים בתחום היו תובעים משטרתיים בעבר, והם באים מתוך המערכת והמערכת מוכנה ללכת לקראתם יותר ממה שהיא מוכנה ללכת לקראתך.

(אגב ברב המשפטים מהסוג הזה - אם את לוקחת עו"ד - את לא צריכה לבוא לדיון...)

בנוסף יש לי עוד שאלה

האם זה אמיתי?

אמיתי לגמרי (עשיתי אז בדו"ח הראשון שלי) א-ב-ל נראה לי שהעבירה שביצעת חמורה מדי בשביל זה - SORRY :mm_cry:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה הדברים שאני אגיד לשופט לא יעזרו נניח כמו שהעורך דין יגיד?

הרי העובדות כבר קיימות, אני נסעתי מהר ועליי לקבל עונש אז למה שעורך דין יוציא אותי מהעונש ומה הוא יכול לומר שאני לא?

זה לא שאני שוללת עורכי דין חלילה ואפילו יש סיכוי שאני אקח אחד על מנת להפחית את העונש אבל אני פשוט לא מבינה מה הוא כבר מסוגל לעשות במשפט על מהירות גבוהה.

elibaba - אני לא מתכוונת לסבך את העניינים. אני יודעת שנהגתי במהירות גבוהה ואין לי כוח לחכות ולמשוך את זה יותר מידי. אני פשוט רוצה לעשות את זה על הצד המהיר ביותר ועם הנזק הקל ביותר.

תודה לכולכם על התגובות

בנוסף יש לי עוד שאלה

האם זה אמיתי?

קודם כל לגבי המרה באזהרה - הסיכוי שהבקשה תתקבל על עבירה כזו "חמורה" (לשיטתם) שואף לאפס. על פרסה אסורה או מהירות 20 מעל המותר יש סיכוי משמעותי, לא על 64 קמ"ש מעל המותר.

לגבי אלו שיצאו פה ללא שלילה ללא עו"ד - מז"ט. אבל אם תיפלי על שופט קשוח (כלומר שחושב שמהירות זה מאוד רע) אז תקבלי שלילה באחריות.

ברגע שמגיע עו"ד התביעה מבינה שאת רצינית והם מעדיפים לסגור את התיק בעיסקה נוחה (הכל יחסית לאישום - ברור שעל מהירות 200 לא תהיה עסקה שלא תכלול הרבה שלילה) במקום לבזבז זמן לכולם

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקיצור הכי חשוב שיהיה קומבינות במשטרה, כדי לא להיקלע בכלל למצבים האלה של בית משפט.

לפני כמה חודשים נסעתי על 80 במקום של 50 ונתפסתי ויצאתי מזה בלי כלום בזכות ****

אין מה לעשות אתם חיים במדינת ישראל מדינת הקומבינה, וצה"ל והמשטרה אלה המוסדות הכי מושחטים במדינה אפילו יותר מהכנסת.

Honda hornet 600

פורסם

בנוסף יש לי עוד שאלה

האם זה אמיתי?

במהירות כזו? קשה להאמין שימירו לך את הדו"ח לאזהרה.

לפני חודשיים וקצת תפסו אותי על 80 מעל המותר, לא לקחתי ע"וד וקיבלתי חצי שנה ( :mad: ) שלילה.

עצה שלי, קחי עורך דין כי הוא יוכל להוציא אותך ממש ממש בקלות. ראיתי במשפט שלי אנשים שבאו עם עורך דין וקיבלו עונשים ממש מצחיקים, אז אם הרישיון חשוב לך, תשקיעי קצת כסף בעו"ד טוב.

פורסם

אני זוכר שראיתי פה בפורום באיזה דיון משהו לגבי איסור ירית ממל"ז מתחת לטווח של 270 מטר או משהו כזה מכיוון שיש חשש לפגיעה בעיני הנהג.

לא הצלחתי למצוא את זה בחיפוש, אבל אני כמעט בטוח ב 99% שמישהו אמר משהו כזה.

אם אכן יש איסור כזה, הרי שהשוטר עבר עליו ויש מצב לזיכוי.

אם מישהו ימצא את זה פה זה יכול לעזור, אבל עדיין צריך עו"ד שיאשר את העניין.

פורסם

בקשר לטווח,זה עד 300 מטר,מעבר לזה,הם צריכם להשתמש בחצובה ועדשה מגדילה.

כמו כן,הם צריכים להוריד 5 קמ"ש מהמהירות שהם תפסו אותך,יכול להיות שאת תישפטי על 59 ולא על 64 קמ"ש.[זה לא משנה הרבה].כל ההוראות האלה הם בהוראת בית משפט.

אני לא יודע את הסוד של העורכי דין,יש כאלה שיש להם קומבינות עם שופטים כאלה ואחרים,אולי משלמים שוחד,אין לי מושג, אבל לדוגמא,כשבאתי בפעם הראשונה לעורך הדין [שבינתיים כבר לא בין החיים],והראיתי לו את ההזמנה לבית משפט,הוא ישר אמר לי," השופט הזה לא מתאים לי" הוא הרים טלפון ושינה את המועד [כך שהוא שינה גם את השופט]. יש להם כל מיני טריקים,למשל,לי אתמול היה משפט בגין מהירות של 46 מעל המותר[בנוסף לעוד 2 תיקים שיש לי על מהירות],והעורך דין דחה את המשפט למועד אחר,הנימוק שלו היה,שהוא רוצה לעשות איחוד תיקים והוא ביקש דחיה של חודשיים,אני לא הייתי נוכח במשפט,נתתי לו יפוי כח ואת כל הפרטים שהוא צריך ממני ושישבור את הראש לבד,הוא אמר שהוא יוציא אותי מזה [כמו שהוא עשה בפעמים קודומות],וירדתי מהעניין.

אני לא יודע איזה נימוקים יש לך לתת לשופט,ועד כמה הנימוקים שלך יכולים להיות משכנעים,את תמיד יכולה לנסות ולקחת את הסיכון,אבל עורך דין טוב בטוח יכול להוציא אותך מזה,וזה אני אומר לך מנסיון.[לא רק שלי ,אלא גם של חברים].

שיהיה לך בהצלחה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...