Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש דנדש פה ואשמח לקבל מכם תשובה

אני מעונין לקנות מאזדה לנטיס

יש לי 2001 יד שניה עם 200000ק"מ מצב חיצוני וםנימי מדהים אין תאונות

שאלתי מה מצב הגיר שלהם ...כמה מחזיק ...בעלת הרכב לא זוכרת ששיפצה גיר

ובכלל מה יש לבדוק בגיר ..מכון בדיקה יכול לעלות על תקלות בגיר הזה אם וקימות

תודה

פורסם
שלום לכולם אני חדש דנדש פה ואשמח לקבל מכם תשובה

אני מעונין לקנות מאזדה לנטיס

יש לי 2001 יד שניה עם 200000ק"מ מצב חיצוני וםנימי מדהים אין תאונות

שאלתי מה מצב הגיר שלהם ...כמה מחזיק ...בעלת הרכב לא זוכרת ששיפצה גיר

ובכלל מה יש לבדוק בגיר ..מכון בדיקה יכול לעלות על תקלות בגיר הזה אם וקימות

תודה

ערב טוב...

אומנם מאזדה זה עדיין מאזדה והלאנטיס אחד המוצלחים אבל ספציפית בקילומטראז' שכזה למאזדה לאנטיס בידיעה שעדיין לא נגעו בגיר הייתי שוקל פעמיים אם ללכת על זה. ללאנטיס בשנתונים האלה היו לא מעט בעיות היתחממות בגירים שלהם שנדרשו בסופו של דבר לשיפוץ הגיר. בכל מיקרה אם עדיין חפצה נפשך ברכב זה אז בהצלחה ותתחדש והתקן לו קולר גיר, לא סיפור יקר ומישתלם ביותר ומאריך את חייו של הגיר בעוד כמה שנים טובות.

:)
פורסם

מנסיון אישי, עם מאזדה לנטיס 2001 שעברה 150K בנסיעה רגועה מאוד ורובה בדרכים בין ערוניות, הגיר התחיל לגסוס (להדליק את נורת ה Hold ולא לעלות הילוך) בקילומטרז' הזה. אם אתה ממש חושק ברכב הספציפי הזה, בדוק מצב שמן גיר נוכחי (ריח+צבע), בדוק החלפות שמן גיר תואמות לקילומטרז' ולאחר מכן לך למכון גירים לבדיקה.

פורסם

אני בעל רכב מאזדה שנת 2000 1.6 עומד על 178000 והגיר ממעבר לשלישי מושך טיפה,כבר שנה וחצי מחזיק מעמד,ולפי דעתי עוד יחזיק ויחזיק

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...