Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלאנסר מאוד עיצבן אותי שמשיכה של ידית האורות אחורה "תוקעת" את מצב האורות הגבוהים על קבוע והם לא נכבים עם עזיבת הידית.

בקרוז גיליתי עכשיו תא למשקפיים במקום ידית האחיזה בתקרה של הנהג :lol:

צירי הבגאג' בקרוז חודרים אל תא המטען (כמו באקסנט) ולא מופעלים ע"י בוכנות גז, לא זוכר איך זה בלאנסר.

בקרוז הבת ז**ה אין מאפרה בגרסה שאני קיבלתי :?

גם בלנסר הצירים של תא המטען הם חיצוניים לתא המטען עצמו ונתמכים ע"י בוכנות גז\שמן.

יש מצב של היבהוב לאור דרך בלנסר, פשוט למשוך עדין יותר כדי שמנוף האורות לא יתפס עם קליק למצב הקבוע של אור דרך.

.

בלאנסר לא היה מד חום מנוע ולקרוז כן, כמו כן בלאנסר מד הדלק לא נוח לטעמי ואין כמו שעון רגיל לקבלת אינדיקציה מדוייקת יותר.

בלנסר מד הדלק נמצא בלוח הדיגיטלי בצורת עמודה שמתרוקנת, מה יכול להיות פשוט יותר מזה?

יש מד חום מנוע, פשוט צריך "לדפדף" בין המסכים של מחשב הדרך עד שמגיעים אליו.

אגב, רמת הגימור שקיבלת (Comfort) כבר לא נמכרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לסנר לדעתי, אין כמו מרכב ספורט בסופו של דבר...[בנויה על האיבו]

??????????????????

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חברים תודה על התגובות

היום בצעתי נסיעת מבחן בקרוז 1.8 זה מה שהיה בסוכנות -מבחינת כוח לא ממש הרשים אותי אז כנרה ב1.6 בכלל יהיה עגלה.

הלנר הפתיעה אותי עם הגה חשמלי מדוייק ונוחות נסיעה יותר טובה מהקרוז.מה שכן עושה רושם מאוד בינוני בכל האמור לגבי עיצוב פנים של הרכב.

לאחר הנסיעה חזרתי להתישב בפוקוס הישנה שלי מודל 8.2008 ותאמת היא עולה על שתי האחרות בדבר החשבו ביותר מבחינתי נוחות והנאה מהנסיעה ,כאחר שנוסע כל יום 150 קילומטר זה הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי .

אשמח לשמוע על כאלה שבכל זאת מצאו תחליף לפוקוס הישנה והטובה והם היום מרוצים .

אגב זה דגם הפוקוס השלישי שלי אני סוגר 8 שנים עם הפוקוס לדורתיהם.

מה לעשות ?[

זה בדיוק מה שאמרתי. אתה יכול להאמין לי שכאחד שחובב פוקוסים, אני ממש לא מחפש רכב שיקרע את הכביש בתאוצה.

ולמרות זאת הקרוז הצליחה להפתיע אותי בעצלנות ובכלל. אם נוחות היא הפרמטר החשוב לך ביותר, ההתנהלות של הפוקוס תהיה הנוחה לך ביותר , בטח ובטח בתחום המהירויות החוקי וקצת מעל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בסופו של יום הלכתי על הקיה פורטה , ממש הפתעה נעימה בעיני, הרכב מרווח , איכות בניה טובה מאוד בתא הנוסעים , מנוע חזק , בקיצור הפתעה עבורי , חבל שאין את האלטרנטיבה למנועי הדיזל הטובים של קיה.

ערך מוסף עבורי הוא העיצוב שנראה הכי טוב בקבוצה היום.

גם אני התלבטתי בין האוקטביה, פוקוס, I30 וקרוז. הקיה בכלל לא היתה על הפרק... עד שביצעתי בה (במקרה!) נסיעת מבחן. הופתעתי לטובה! שילוב של ביצועים טובים, איבזור עשיר יחסית, מרחב פנים נדיב, עיצוב מושך והפרש בעלות החודשית לעומת המתחרות שיכנעו אותי לבחור בפורטה.

לאחר 24K ק"מ אני יכול להגיד בבטחה שמדובר באחת הבחירות הטובות ביותר בקטגוריה!

ממליץ לשקול אותה בחיוב.

בהצלחה רבה!

פורסם
גם בלנסר הצירים של תא המטען הם חיצוניים לתא המטען עצמו ונתמכים ע"י בוכנות גז\שמן.

יש מצב של היבהוב לאור דרך בלנסר, פשוט למשוך עדין יותר כדי שמנוף האורות לא יתפס עם קליק למצב הקבוע של אור דרך.

בלנסר מד הדלק נמצא בלוח הדיגיטלי בצורת עמודה שמתרוקנת, מה יכול להיות פשוט יותר מזה?

לגבי מד הדלק, אני אישית ממש לא אהבתי! לדוגמא אם הגעת לפס האחרון אתה לא יכול לדעת מתי אתה לפני "המנורה" ופתאום הלוח הופך לירוק ומודיע לך שנידלקה מנורת הדלק.

כל אחד וטעמו האישי, זה לא בשבילי.

לגבי האורות הגבוהים בלאנסר, גם במשיכה עדינה מאוד הם ניתפסו אצלי.

אגב, היום בצהריים נהגתי בקרוז בתוך העיר, ברמזור לימיני עמדה משאית והיא השאירה לי רכבת בפתיחה :oops:

הרכב עגלה ברמות מייאשות!

פורסם

fish אני לא יודע מה יש לרכב שלך אבל אתה מגזים ברמות אני נסעתי כמה פעמים, על הקרוז ונכון שהוא לא פותח כמו מטוס אבל הוא לא עד כדי כך עגלה אני פשוט הבנתי איך צריך להתנהג עם הדוושה ובאמת שהרכב יכול גם להאיץ יפה.

אולי אני כבר רגיל אליו ולמדתי איך להתנהג איתו וצריך להסתגל אליו אתה פשוט קצת זמן, עם הרכב וכניראה לא יודע איך להתנהג עם הדוושה וללחוץ נכון את הדוושה כי באמת בהתחלה אני בעצמי לא הבנתי למה כשאני לוחץ דוושה עד הסוף הרכב לא מחזיר לי פיידבק אבל עם הזמן התרגלתי אליו.

היום אני יודע איך להגיב איתו או שאולי אני רגיל למנועים גדולים, עם הרבה מומנט וכ"ס ולכן זה היה נראה מוזר פתאום ככה אני מאמין שזה גם המצב אצלך אתה רגיל להרבה כוח ופתאום הוא חסר לך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אחת האפשרויות בלנסר שאתה מגיע אליה ב"דפדוף" מציגה את מד הדלק ומד החום ביחד.

הנהגתי אותה כברירת מחדל. הנה היא.

IMG_1155.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

י.ל. סורי - הקרוז איטית מאוד ולא מגיבה בכל קנה מידה גם יחסית לכל מתחרה שלה בקטגוריה שנהגתי עליה (ושוב - יש לנו קרוז כבר בערך שנה).

גם לעומת הקטנות האוטומטיות - היא עוד יותר מרגישה איטית.

המנוע 1.6 הזה הוא פשוט בדיחה עצובה בשילוב עם הגיר הזה והרכב הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur האמת זה היה נכון מהרגע שהוצאנו אותו מהחברה אבל עד ששינו את התוכנה ברכב, והרכב הוא עדיין לא מטוס אבל התגובות בו הם יותר נעימות ופחות מושכות את הסל"ד גבוהה ככה שאני לא יודע מה ברכב שלכם אבל אצלנו אני ממש הרגשתי שיפור יחסית שוב יחסית לפני ששינו את התוכנה.

אבל אני מאוד מקווה שהמנוע 1.4 טורבו של שברולט יגיע לארץ, ואנחנו הראשונים ששמים עליו יד זה בטוח. 

פורסם

לפני או אחרי העידכון - לא הרגשתי שום הבדל משמעותי.

היה ונשאר איטי יחסית לשאר המתחרות וכדי להגיע לקצב סביר צריך להגיע לסל"דים לא נעימים.

למעשה, לדעתי גם הקורסה 60 כ"ס שהיתה לנו הרגישה כבר יותר זריזה מהקרוז - או לפחות ברת השוואה.

אני לא אומר שזה הפרמטר היחיד - אבל זה בהחלט רכב איטי.

ובכלליות לטעמי - הרכב הוא די מאכזב בכל מה שלא קשור לאיך שהוא נראה חיצונית - חיצונית הוא די מרשים.

המכלול שלא לטעמי לא ממש מוצלח - רכב לא נוח , מושבים לא משהו , שום סוג של הנאה מנהיגה , הנדסת אנוש לוקה בחסר - כל אלו בעיות שמנוע אחר לא יפתור.

לטובתה - איבזור גבוהה , מראה טוב מבחוץ , תא מטען לא רע בכלל ומתאימה לחברה גבוהים.

לסיכום - לדעתי יש פשוט מתחרות טובות יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur יכול מאוד להיות ומה שאמרתי לfish מאוד נכון גם לגביך אתה רגיל למכונית, שהיא מאוד מהירה ועם הרבה כ"ס ומומנט לכן הקרוז היא מרגישה לך עצלה כנ"ל גם לגבי אני רגיל למנועים גדולים לכן זה נירא לי מאוד לגיטימי שמנוע 1.6 ירגיש לי עצל.

אבל שוב דווקא הקרוז מאוד נוחה, ואם תוכל לפרט במה היא לוקה בהנדסת האנוש? כי אני לא נתקלתי בשום בעיה בהפעלת הכפתורים או במיקומם. שוב אני חוזר על זה אצלנו היא עברה 2 עדכוני מחשב ואני יכול להגיד לך, שהרכב מגיב בצורה יותר נעימה מאשר הפעמים הראשונות שנהגתי בו.  

פורסם

י.ל. הרכב השני שעל שמי הוא מאזדה 2 - עתירת מומנט וכ"ס.

והרכב האחר במשפחה בנוסף לקרוז - הוא C4 1.6 אוטומט , עוד רכב שידוע בכ"ס השופע שלו.

הקרוז החליפה מאזדה 3 - 1.6 אוטומט - מכונית מגרדת אספלט שבאה אחרי קורולה.

או בקיצר - אני יודע להפריד ורוב הנסיעות שלי הם ברכבים שאמורים ליהיות באותו איזור.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur אני דיברתי על הקופרה שלך ולא על מכוניות 1.6 אוטומט ואם כבר הזכרת את הC4 הוא גם עגלה לא קטנה ככה כנ"ל גם הפוקוס שעצלה מאוד, אם כבר המכוניות שמהירות בקטוגריה היא ה-3 או הפורטה ככה שהקרוז לא לבד במערכת העצלות יש עוד כמוה כמו B3, פוקוס, פלואנס ויש עוד כמה. 

• תוכן חדש...