Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם את הקופרה אני לא משווה כי אין לה קשר.

אבל גם הC4 מרגישה נמרצת משמעותית מאוד מהקרוז ומסוגלת לסוע בקצב סביר ביותר.

אם אתה מתעקש לשכנע את עצמך שהקרוז בסדר - לבריאות. אני את דעתי אמרתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עשיתם מהקרוז? נכון לא רכב מהיר ולא זריז ואפילו עצל אך מתנהג כמו רוב המכוניות שיוצאות היום לכביש בקבוצה 2.

פורד פוקוס אחד הרכבים העצלים שנהגתי עליהם, שלא נדבר על הלאנסר 1.5 ושלא נדבר בכלל על הB3 1.5 כי לעומתה הקרוז היא מטוס סילון

פורסם

כל הרכבים בקבוצה 2 מאיצים בדיוק אותו הדבר! אולי חצי שניה לפה או לשם.

לא מבין למה להסתכל על הפרמטר הזה (מנוע) כשרוכשים רכב בקבוצה הזו.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

Liviur אני לא מתעקש אם כבר מי שמתעקש זה אתה אני מסביר לך ברכב שישי ברשותנו השיפור הוא מאוד משמעותי מהרגע ששינו את התוכנה התגובה של ההילוכים יותר נעימה היא לא חובטת והסל"ד לא מושך גבוה ואני אגיד לך את האמת הרכב מרגיש יותר נמרץ.

במקרה היום יצא לי למלא דלק בקרוז ומאחורי באה קרוז באותו הצבע אפור, ואני ניגש לשאול אותה האם היא נתקלה בבעיות כל שהם היא אומרת לי "לא" היא שאלה "למה?" אז עניתי לה שהרכב שלנו עבר פעמיים עדכון גרסה, ושאלתי אותה מה החיסרון בו היא ענתה לי שהרכב "כבד" לעומת המאזדה 3 שהייתה לה לפני זה כמובן שהיא ציינה, שהדלתות גם "כבדות" בקרוז לעומת הדלתות של ה3 שהיו קלות יותר.

אבל היא אמרה לי משפט דיי נכון שהיא רכשה את הקרוז כי היא רצתה "רכב בטיחותי בשביל הילדים ולא רכב מירוצים" וזה בעיקרון מה שרוב רוכשי המכוניות בקבוצה הזאת מחפשים ולא את כולם מעניין רכב מהיר. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

תעשה לי טובה, גם הקרוז שלנו עברה את העדכון ה"מהולל" שאתה מדבר עליו, ועדיין הרכב בועט ונוסע מזעזע.

עם העובדה שהרכב לא זז עוד אפשר להתמודד ולהבין, אבל הרכב נוסע פשוט בצורה מאוד לא נעימה וזה עובדתי.. חבל סתם להתווכח עם כ"כ הרבה אנשים שהם גם בעלים, וגם נסעו ברכב.

התגובה הראשונה של אמא של חברה שלי כשהיא עלתה על הקרוז, זה האם משהו לא תקין ברכב כי הוא עושה המון רעש, מעביר הילוכים בצורה פראית ובכלליות גורם לה להקיא.

וכמוה הרבה אנשים נוספים שנסעו ברכב.

אבי.

פורסם

יש לי שאלה ל-qil ו-Liviur האם את הקרוז קיבלתם מהמשלוח הראשון שהגיע ביוני, יולי? אם כן אז הצרות וכל התוכנות למיניהם היו במשלוחים הראשונים שגם הרכב שיש ברשותנו כלול, הרכב של הבחורה שפגשתי בתחנת הדלק הוא יחסית חדש היה בסוף המספר 72 לכן אולי שיפרו את מה שהיה במשלוחים הראשונים.

פורסם

דווקא בקרוז "שלי" העברות ההילוכים חלקות וצפויות.

התיבה רצה להילוך גבוה, בקיק דאון היא מורידה הילכוים ללא חבטות ומעלה בצורה חלקה.

החיסרון היחיד בגיר שבאמת מפריע לי זה שלפעמים לוקח לו זמן להבין שהוא צריך להוריד יותר מהילוך אחד ושהתגובות בטיפרוניק לא מספיק מהירות.

פורסם

לכן לא לקחתי את הקרוז אלא את הלנסר 1500 שיש לה גיר ישן, טיפש, פרימיטיבי, עלוב אבל אחלה גיר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שאלה לבעלי הקרוז, האם אתם יודעים מה מידת המנורה בפנסים הראשיים? H4 או H7.

תודה לעוזרים.

פורסם

לפותח השרשור, למה מאזדה 3 היא לא בין האפשרויות שלך? מכמה נסיעות (לא רבות) שעשיתי בה היא עושה רושם חזק, נוח ומאובזר.

• תוכן חדש...